Zugrăveli Apartamente – Zugrăveli Garsoniere – Prețuri estimative

Atunci când vine vorba despre zugrăvirea unei locuințe, suntem adesea întrebați care este vopseaua lavabilă pe care o folosim. De asemenea, în multe cazuri ni se cer sfaturi cu privire la o vopsea anume. În realizarea lucrărilor, specialiștii Total Design preferă vopseaua lavabilă Savana cu teflon.
Având o putere de acoperire foarte mare, aceasta ne ajută să satisfacem până și cei mai exigenți clienți, oferindu-le astfel o gamă premium în materie de vopsele lavabile.

Specificații tehnice Savană Cu Teflon – Zugrăveli Interioare

Descriere
Savana superlavabilă cu Teflon 15L este o vopsea pentru interior, pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenți, extenderi și aditivi speciali. Are o putere de acoperire excepțională și excelentă aplicabilitate.
Această vopsea formează pelicule superlavabile, rezistente la pete și murdărire, permeabile la vaporii de apă, asigurând respirația pereților.
Vopseaua Savană cu Teflon se utilizează pentru finisarea decorativă și de protecție a pereților interiori și a tavanelor (gips-carton, gleturi, tencuieli de var și ciment, beton și alte suporturi minerale) și se poate reacoperi cu alte produse lavabile.

Suprafețele pe care se aplică vopseaua trebuie să fie stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grăsimi și uniform pregătite din punct de vedere al culorii, texturii și tipului de material.

Performanțe și caracteristici:

-rezistență la pătare și murdărire;
-putere superioară de acoperire a stratului suport;
-randament excepțional.

Randamentul teoretic de aplicare este de 14-16 mp/litru/strat. Pierderile de material în cursul preparării și aplicării variază și trebuie luate în considerare suplimentar. Ele depind de metodă și condițiile de aplicare, formă, mărime, textura și profilul suprafeței vopsite.
Depozitare și transport: în ambalajul original închis etanș, neexpus la intemperii, radiații solare sau alte surse de căldură, la temperaturi între 5 – 30 grade Celsius.
Dacă v-ați hotărât să aduceți o schimbare apartamentului dumneavoastră, va stăm la dispoziție cu personal calificat și cu cele mai accesibile prețuri pentru zugrăveli interioare, renovări și amenajări interioare.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua de zugrăvit și reparat baie bucătărie spart faianță mai a rămas la baie garsoniera are 17mp cu totul care zile va ia și ce preț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.