Ce vopsea folosim pentru zugraveli interioare apartamente sau garsoniere

0
107
Servicii de calitate pentru zugraveli interioare apartamente si garsoniere
Servicii de calitate pentru zugraveli interioare apartamente si garsoniere

 

Zugraveli Apartamente – Zugraveli Garsoniere – Preturi 2019-2020

 

Suntem intrebati des cand vine vorba  de zugravirea unui aparatament sau o garsoniera ce vopsea lavabila folosim sau care este cea mai buna vopsea lavabila.

Ei bine folosim una din cele mai bune vopsele lavabile existenta pe piata si aceasta este SAVANA CU TEFLON.

Avand o putere de acoperire foarte buna ne ajuta sa satisfacem cele mai exigenti clienti oferindu-le o gama premium in materie de vopsele lavabile.

 

Specificatii tehnice SAVANA CU TEFLON – Zugraveli Interioare

Descriere

Savana superlavabila cu Teflon 15 L este o vopsea pentru interior, pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, pigmenti, extenderi si aditivi speciali si are o putere de acoperire exceptionala si excelenta aplicabilitate. Aceasta vopsea formeaza pelicule superlavabile, rezistente la patare si murdarire si permeabile la vaporii de apa, asigurand respiratia peretilor.

Vopseaua Savana cu Teflon se utilizeaza pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gips-carton, gleturi, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale) si se poate reacoperi cu alte produse lavabile. Suprafetele pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grasimi si uniform pregatite din punct de vedere al culorii, texturii si tipului de material.

Performante si caracteristici:

  • rezistenta la patare si murdarire;
  • putere superioara de acoperire a stratului suport;
  • randament exceptional.

Randamentul teoretic de aplicare este de 14-16 mp / litru / strat. Pierderile de material in cursul prepararii si aplicarii variaza si trebuie luate in considerare suplimentar. Ele depind de metoda si conditiile de aplicare, forma, marimea, textura si profilul suprafetei vopsite.

Depozitare si transport: in ambalajul original inchis etans, neexpus la intemperii, radiatii solare sau alte surse de caldura, la temperaturi intre 5 – 30 grade Celsius.

 

Daca v-ati hotarat ca pentru anul 2019 sau 2020 sa aduceti o schimbare apartamentului dumneavoastra, va stam la dispozitie cu un personal calificat si cu cele mai accesibile preturi pentru zugraveli interioare, renovari interioare, amenajari interioare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here