Zugrăveli garsoniere – Montaj parchet – Prețuri 2020

Dețineți o garsonieră pe care doriți să o zugrăviți însă nu v-ați hotărât asupra echipei de specialiști? Fie că doriți să adoptați o nouă culoare în locuință, fie că doriți să schimbați aerul, să fie mai proaspăt, aveți nevoie de ajutorul unei echipe care să vă vină în ajutor.


Firma Total Design, firmă cu o experiență de peste 15 ani în amenajarea și renovarea la cheie de locuință vă vine în ajutor. Vă punem la dispoziție o echipă tânără, motivată și calificată, capabilă de a se plia pe nevoile dumneavoastră.

Zugrăvirea unei garsoniere poate părea un proiect simplist, care nu implică un volum mare de muncă sau dificil.

Care sunt însă serviciile incluse în acest proiect?

  • înfolierea bunurilor din locuință (în funcție de ceea ce este prezent în locuință, se înfoliază mobila, ferestrele, corpurile de iluminat, prizele, întrerupătoarele etc);
  • realizarea de mici reparații, acolo unde este cazul;
  • șlefuirea/uniformizarea reparațiilor;
  • aplicarea amorsei;
  • aplicarea a două straturi de vopsea lavabilă;
  • curățenie după constructor.

Pe lângă serviciile de zugrăveli interioare prezentate mai sus, firma Total Design vă pune de asemenea la dispoziție și servicii pentru amenajarea și renovarea la cheie a locuințelor. Lucrările se realizează atât pentru garsoniere, cât și pentru apartamente, case și spații comerciale.


O parte dintre lucrările realizate până în prezent de echipa Total Design pot fi urmărite în secțiunea Portofoliu.
Contactând echipa Total Design pentru realizarea serviciilor de interioare dorite vă puteți bucura de rezultate pozitive pe termen lung. Lăsați renovarea garsonierea pe mâna experților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.