Ce firmă alegi să se ocupe de renovarea apartamentului tău în 2020

0
200
cea mai buna firma de renovare apartamente din bucuresti
cea mai buna firma de renovare apartamente din bucuresti

Cum alegi firma care sa se ocupe de renovarea – amenajarea apartamentului tau?

  In ultimul timp au aparut pe internet foarte multe firme de amenajari si renovari interioare pentru apartamente, dar intrebarea fiecarui propietar este: dupa cecrtierii aleg firma care sa se ocupe de renovarea completa a apartamentului meu.  

Hai sa ne cunoastem mai bine!

Firma Total Design are o experienta de peste 15 ani in domeniul amenajarilor si renovarilor interioare, timp in care ne-am ocupat de nenumarate proiecte ( vezi portofoliu aici ). Total Design asi propune sa vina in sprijinul dumneavoastra, oferind servicii la cheie atat pentru renovarea apartamentelor cu 2,3 sau 4 camere dar si amenajarea garsonierelor. Total Design detine un colectiv experimentat cu idei creative urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor , prin serviciile de calitate.  

Cateva motive pentru a alege firma noastra sa se ocupe de renovarea apartamentului:

 

1. Suntem o firma de renovari serioasa

Stim cu toti ca exista foarte multi asa-zisi „meseriasi” care se pricep la toate,dar cand vine vorba de profesionalism sunt primi care fac un pas in spate sau nu va mai raspund la telefon . Nu de putine ori am fost sunati de catre diferiti propietari, cerandu-ne sa-i ajutam in diferite probleme pentru ca au fost lasati balta de acesti meseriasi buni la toate. Ei bine , cu firma Total Design nu vei intampina astfel de probleme pentru ca lucram in baza unui contract  de prestari servicii , oferim factura fiscala iar dupa finalizarea fiecarui proiect oferim garantie.

2. Oferim servicii la cheie pentru renovarea apartamentelor cu 2,3,4 camere

Este unul dintre cele mai importante aspecte cand alegi firma care sa se ocupe in totalitate de renovarea apartamentului tau. Pentru a nu fi nevoit sa apelezi la mai multe firme ,sfatul nostru este de a intreba firma cu care vei renova apartamentul, daca se ocupa de toate etapele ce tin de o renovare la cheie. Firma noastra Total Design va pune la dispozitie personal calificat pentru fiecare etapa de renovare fie ca vorbim de schimbarea instalatiilor electrice , schimbarea instalatiilor sanitare, decopertarea apartamentului , debarasarea molozului, montatori de gresie,faianta,parchet dar si zugravi experimentati  pentru a realiza cele mai bune finisaje interioare.  

3. Lucram cu cele mai bune materiale 

Unul dintre cele mai solide motive atunci cand incepem un proiect de renovare fie ca vorbim de renovarea unui apartament sau o garsoniera este CALITATE MATERIALELOR. Folosim cele mai bune materiale de pe piata amenajarilor interioare. In majoritate proiectelor de renovarea am folosit materiale de la firma CERESIT fiind una ditre cele mai bune firme de materiale de contructii.  

Te-am convins, contactează-ne! Ești încă sceptic, contactează-ne!

 

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne toate detaliile legate de renovare și îți vom oferi cele mai bune variante ! Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp! Va multumim pentru interesul acordat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here