Cum alegi firma care să se ocupe de renovarea sau de amenajarea apartamentului tău?

În ultimul timp sunt prezente pe piață tot mai multe firme de amenajări și renovări interioare. Întrebarea fiecărui proprietar este însă legată de criteriile conform cărora se face selecția firmei care să se ocupe de renovarea completă a locuinței.

În primul rând, hai să ne cunoaștem mai bine!

Firma Total Design are o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajărilor și renovarilor interioare, timp în care ne-am ocupat de nenumărate proiecte (vezi portofoliul aici).
Total Design își propune să vină în sprijinul dumneavoastră, oferind servicii la cheie atât pentru renovarea apartamentelor, cât și a garsonierelor.
Deținem personal calificat, plin de idei creative, care urmărește satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților, prin servicii de calitate.

Câteva motive pentru a alege firma noastră în etapa de renovare a apartamentului:

1.Seriozitatea

Știm cu toții că există multe persoane mai mult sau mai puțin experimentate, care însă nu dau dovadă de profesionalism. Echipa noastră nu agreează proiectele realizate doar pe jumătate sau cele care nu sunt în conformitate cu cerințele clientului. Scopul Total Design este de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate astfel încât să ne putem bucura împreună de o colaborare win-win.
Lucrările Total Design se realizează pe baza unui contract de prestări servicii, se oferă factură pentru serviciile prestate cât și garanție.

2. Oferim servicii la cheie pentru renovarea locuințelor

Unul dintre cele mai importante aspecte în momentul alegerii unei fime de renovări este ca aceasta să ofere servicii complete. În acest sens, clientul este scutit de încheierea diferitelor contracte de prestări servicii, încheind doar unul singur. Acesta este unul dintre aspectele care trebuie luate în considerare în momentul alegerii echipei de specialiști.
Total Design vă pune la dispoziție personal calificat pentru fiecare etapă de renovare. Aici vorbim despre echipe specializate în schimbarea instalațiilor electrice, sanitare, decopertarea apartamentului, debarasarea molozului, montatori de gresie, faianță, parchet. De asemenea, din echipa noastră fac parte și zugravi experimentați, pregătiți pentru a realiza cele mai bune finisaje interioare.

3.Lucrăm cu cele mai bune materiale

Unul dintre cele mai solide motive atunci când începem un proiect de renovare este calitatea materialelor. Folosim cele mai bune materiale de pe piața amenajărilor interioare. În majoritate proiectelor de renovare am folosit materiale de la firma Ceresit, una ditre cele mai bune firme de materiale de construcții.

Te-am convins? Contactează-ne! Ești încă sceptic? Contactează-ne, iar noi te vom ajuta să iei o decizie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here