De ce sa renovezi apartamentul? Care este bugetul corect de renovare

0
224
renovare apartament superb 2020
renovare apartament superb 2020

Bugetul corect de renovare a unui apartament cu 2,3,4 camere

  Dificultatea unui proiect de renovare pentru un apartament  cu 2,3 sau 4 camere, nu poate fi trecut cu vederea. Toate etapele de renovare incepand de la decopertare , instalatii sau finisajele finiale au un grad ridicat de dificultate si din acest motiv durata pentru renovarea unui apartament poate dura si cateva luni.

Care sunt motivele atunci cand renovezi un apartament:

  1. Daca ai in plan sa-ti vinzi apartamentul , atunci valoarea acestuia v-a creste
  2. Renovarea apartamentului pentru a fi inchiriat
  3. Pentru ca familia ta s-a marit si ai nevoie de o renovare / recopartimentare
  4. Pentru  confortul tau ai nevoie de o renovare completa
Firma Total Design te scuteste de toate probleme cum ar fi: achizitionarea materialelor, debarasarea molozului rezultat din demolari/decopertari si totodata iti pune la dispozitie , personal calificat pentru renovarea apartamentelor , fie ca vorbim de o renovare completa sau o renovare partiala.  

Costurile renovarii unui apartament in Bucuresti

Costurile pentru renovarea unui apartament se stabilesc dupa vizionarea apartamentului de catre un reprezentant Total Design. Dupa ce au fost extrase toate lucrarile ce vor fi efectuate, vom trimite pe e-mailul propietarului , un deviz defalcat cu toate etapele de lucrari dar si cu toate etapele de plata. Lucram decat in baza unui contract de prestari servicii in care vor fi stipulate  atat etpele de lucru cat si etapele de plata si termenele de executie.  

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne toate detaliile legate de renovare și îți vom oferi cele mai bune variante ! Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp! Va multumim pentru interesul acordat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here