De-a lungul anilor, tapetul a fost unul dintre cele mai controversate elemente dintr-o locuință. Păreri pro și contra, cât și diferite modele disponibile pe piață, de la cele mai simple până la cele mai colorate sau cu cât mai multe decorațiuni.
În prezent, tapetul este tot mai adoptat în locuințe, mai ales în cazul familiilor cu copii mici sau a familiilor tinere, nonconformiste, care sunt mereu în căutare de nou, dornice de exploatare.

Montaj tapet – renovări și amenajări locuințe București. Total Design

În cei 15 ani de experiență în domeniul renovărilor și amenajărilor interioare, echipa Total Design a avut de-a face cu numeroase proiecte care presupuneau și montarea unui tapet. Proiectele au fost finalizate cu bine de fiecare dată, iar asta ne dăm seama din zâmbetele clienților cât și din recomandările pe care le fac cunoscuților.
Indiferent de modelul ales sau de compartimentarea locuinței, specialiștii Total Design îți stau la dispoziție cu montajul tapetului, astfel încât să ai parte de locuința mult visată.

Alegerea tapetului pentru locuință – pro sau contra? Servicii de calitate, București.

Montajul tapetului nu este o etapă care să presupună un timp foarte mare de lucru, însă acesta poate fi influențat de dimensiunea locuinței, de compartimentarea acesteia și de numărul de camere în care se dorește montajul.

Prețul serviciilor este influențat de asemenea de timpul de lucru și degradul de dificultate al lucrărilor. La cerere, oferim și consiliere în alegerea tapetului pentru locuință, astfel încât să alegi un tapet de calitate, care să nu își schimbe aspectul în timp.


Ne dorim să ai parte de o experiență plăcută pe durata colaborării, motiv pentru care ascultăm dorințele și oferim cele mai bune soluții.
În cele ce urmează este prezentată o Galerie Foto care cuprinde câteva dintre proiectele Total Design de montare tapet.
Pentru mai multe detalii despre modul de lucru al echipei Total Design, ne puteți contacta la datele disponibile în secțiunea Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.