Cum se montează faianță? – Ghid foto montare faianță

În momentul în care decidem să realizăm renovări sau amenajări în locuință, trebuie să fim atenți până în cele mai mici detalii. Amanajarea bucătăriei poate părea de multe ori una dintre cele mai simple etape, însă nu este chiar așa.
Se spune că în bucătărie ajungem să petrecem o parte parte a timpului din zi, motiv pentru care încăperea trebuie să ne încarce pozitiv.


În acest sens ne vine în ajutor Total Design, firma de amenajări și renovări interioare formată din echipe de profesioniști, cu peste 15 ani experiență în domeniu.
De această dată, Total Design ne propune montarea brâului pentru faianță. Montate corect dar în acealași timp astfel încât să se potrivească cu decoraul încăperii, brâurile pot oferi bucătăriei un efect spactaculos.

Sfaturi montare gresie și faianță, informații 

Brâul este mereu o alegere inspirată și va oferi bucătăriei o notă deosebită, având chiar puterea de a îmbogăți vizual spațiul. În funcție de preferințe, brâul poate fi ales fie în același model cu faianță fie într-un model complementar, care să asigure un design unic.
Brâurile sunt facil de întreținut, etapa fiind aceeași precum în cazul faianței.
Total Design vă pune la dispoziție profesioniști în montarea brâurilor pentru faianță. Pentru informații despre modul de lucru, ne puteți contacta la datele disponibile din fila Contact.
În cele ce urmează puteți vizualiza o serie dintre lucrările efectuate de echipa Total Design, lucrări ce au presupun montarea de brâuri pentru faianța din bucătărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.