Schimbari majore intr-un apartament – Renovari complete

0
243
Renovari interioare la cheie pentru apartamente
Renovari interioare la cheie pentru apartamente

Total Design firma de amenajari si renovari interioare

Daca ai achizitionat de curand un apartament sau o casa si urmeaza sa o amenajezi sau pur si simplu vrei sa renovezi apartamentul actual, firma noasta  te sfatuie sa apelezi la firma de amenajari si renovari interioare cu experienta si cu un portofoliu bogat in acest domeniu.

Firma noastra de amenajari interioare din Bucuresti va ofera servicii la cheie pentru reamenajarea unui apartament  fie cu 2,3, sau 4 camere dar oferim si servicii complete  pentru amenajarea unui case de mici sau mari dimesiuni .

Oferim servicii la cheie pentru amenajari atat in interior cat si pe exterior cu ajutorul unei echipe tinere dornica de afirmare .

Iata cateva dintre avantajele apelarii la Total Design-Firma ta de incredre pentru amenajari interioare

  • Economisesti bani
  • Realizam un plan de actiune
  • Lucram in baza unui contract
  • Ne ocupam de achizitionarea materialelor
  • Ne ocupam de debarasarea molozului
  • Te tinem la curent cu toate etapele de lucru

 

1.Economisesti bani: chiar daca renovarea unui apartament cu 2,3,4 camere necesita o investitie mare ,cu ajutorul firmei noastre  vei putea economisi bani. Te sfatuim ce materiale vei avea nevoie si totodata iti vom oferi cei mai buni furnizori de materiale de constructii.

2.Realizam un plan de actiune: Dupa realizarea vizionari si exstragerea lucrarilor de amenajarea  iti vom intocmi un devizi defalcat cu toate etapele de lucru dar si cu etapele de plata pentru ca totul sa fie  trasparent si tu sa fi mandru ca ai ales Total Design pentru a se ocupa de renovarea apartamentului la cheie.

3.Lucram in baza unui contract de prestari servicii: Ne dorim ca totul sa fie transparent si tu sa fi multumit ca ai ales firma de amenajari interioare care sa se ocupe in totalitate de reamenajarea apartamentului , lucram in baza unui constract de prestari servicii in care vor  fi stipulate toate etapele de lucru, toate etapele de plata dar si termenul de finalizarea a lucrarilor.

4.Ne ocupam de achizitionarea materialelor: Pentru ca stim ca majoritatea clientilor nostri sunt forte ocupati  si nu se pot ocupa de achizitionarea materialelor, firma noastra va pune la dispositie sericiu de achizitionarea materialelor pentru renovarea completa a apartamentului.

5.Ne ocupam de debarasarea molozului: Atat debarasarea molozului rezultat din decopertari sau demolari cat si manipularea acestuia ,este o grija foarte mare pentru fiecare propietar care se apuca de renovarea unui apartament. Firma noastra de amenajari interioare din Bucuresti ofera si acest serviciu pentru clientii nostri colaborand cu una din cele mai mari gropi de gunoi din Bucuresti.

6.Te tinem la curent cu toate etapele de lucru: Pentru ca stim cat de greu iti este sa treci in fiecare zi pe la apartament sa vezi toate etapele de lucru, te vom tine la curent via e-mail sau telefonic  cu  privirea la toate modificarile aduse apartamentului.

Conluzie:

Apeleaza cu incredre la firma de amenajari renovari interioare Total Design pentru a iti oferi cele mai bune solutii si informatii in vederea renovari apartamentului tau, dar  totodata sa-ti oferim cele mai accesibile oferte de preturi de pe piata amenajarililor interioare din Bucuresti.

 

Va multumim pentru interesul acordat Total Design si te mai asteptam cu drag pe website-ul nostru!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here