Total Design – firma de amenajări și renovări interioare la cheie

Dacă vă aflați în plin proces de renovare a locuinței sau doriți să aduceți anumite modificări acesteia, aveți nevoie de o echipă de specialiști. Apelând la o firmă specializată în amenajări și renovări interioare (vezi aici ), vă puteți bucura de rezultatele dorite.
Firma noastră de amenajări interioare vă oferă servicii la cheie pentru reamenajarea apartamentului, însă oferim și servicii complete pentru amenajarea unui case de mici sau mari dimensiuni.
Oferim servicii la cheie pentru amenajări atât de interior, cât și de exterior, cu ajutorul unei echipe tinere, dornică de afirmare.

Iată câteva dintre avantajele de care vă puteți bucura apelând la Total Design

⦁ Economisiți bani;
⦁ Realizăm un plan de acțiune;
⦁ Lucrăm pe baza unui contract;
⦁ Ne ocupăm de achiziționarea materialelor;
⦁ Ne ocupăm de debarasarea molozului;
⦁ Vă ținem la curent cu toate etapele de lucru.

1.Economisirea banilor

Chiar dacă renovarea unui apartament necesită o investiție mare, cu ajutorul Total Design veți putea economisi din punct de vedere financiar. Vă sfătuim cu privire la materialele de care aveți nevoie și totodată vă vom oferi cei mai buni furnizori de materiale de construcții.

2.Realizarea unui plan de acțiune

După realizarea vizionării și exstragerea lucrărilor de amenajarea, vă vom întocmi un devizi defalcat cu toate etapele de lucru cu etapele de plată, astfel încât să avem parte de o colaborare transparentă.

3.Întocmirea unui contract de prestări servicii

Ne dorim o colaborare de bun augur, iar mulțumirea clientului este foarte importantă pentru noi. De aceea, lucrăm pe baza unui contract de prestări servicii în care vor fi menționate etapele de lucru, etapele de plată și termenul de finalizarea al lucrărilor.

4.Achiziționarea materialelor

Suntem constiență că majoritatea clienților sunt foarte ocupăți și nu se pot ocupa de achiziționarea materialelor. Din acest motiv, firma noastră vă pune la dispoziție serviciul de achiziționare al materialelor necesare pentru renovarea completă a apartamentului.

5.Debarasarea molozului

Atât debarasarea molozului rezultat din decopertări sau demolări cât și manipularea acestuia este o grijă foarte mare pentru fiecare propietar care se apucă de renovări. Firma noastră de amenajări interioare oferă și acest serviciu, colaborând cu una din cele mai mari gropi de gunoi din București.

6.Transparența privind etapele de lucru

Pentru că știm cât de important este pentru client să fie la curent cu statusul lucrărilor, oferim periodic informații în acest sens. Telefonic sau prin e-mail, după prefenințele fiecăruia, oferim informații de interes cu privire la toate modificările aduse apartamentului.

Schimbări majore în locuință prin amenajări și renovări la cheie

Total Design oferă soluții eficiente și servicii de calitate, la prețuri avantajoase. Apelați cu încredere la firma noastră și bucurați-vă de servicii realizate cu profesionalism, la cele mai înalte standarde.
Pentru mai multe informații despre termenii de colaborare, ne puteți contacta la datele disponibile în secțiunea Contact (aici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.