Firmă renovare apartament – Montat parchet laminat

Renovarea unui apartament poate fi un proces destul de greu, cu atât mai mult atunci când nu apelați de la început la o firmă specializată în servicii complete de renovare. Firma Total Design vă pune la dispoziție personal calificat pentru montarea mai multor tipuri de parchet, fie că vorbim despre parchet laminat, fie de cel triplu stratificat.

După renovarea unui apartament, montarea parchetul este o etapă foarte importantă și trebuie tratată ca atare.
Vă detalim în cele ce urmează modul în care ne ocupăm de montarea parchetului după renovarea fiecărui apartament (VEZI PORTOFOLIU), indiferent de compartimentare.

Etape pentru montarea corectă a parchetului dupa renovarea apartamentului:

  • Curățarea suprafeței;
  • Montajul izolației din polistiren;
  • Montajul plăcilor de parchet;
  • Montajul plintelor + accesorii.

Montarea parchetului după renovarea locuinței – Total Design București

Înainte de a începe etapa de izolație, ne asigurăm că suprafața a fost curățată și aspirată foarte bine. Pentru o mai bună curățenie și pentru a scăpa în totalitate de praf, se recomandă folosirea amorsei înainte de montarea izolației.
În funcție de izolația propusă, fie la sul fie din plăci de plistiren, vom avea nevoie de un scoci de hârtie pentru a lipi plăcile între ele.
După ce ne-am asigurat că izolația a fost montată corect, vom trece la montajul parchetului laminat.


Recomandarea specialiștilor este ca parchetul laminat să fie montat paralel cu direcția sursei de lumină. Se măsoară încăperea pentru a stabili dacă este necesară reducerea lățimii pentru primul rând de placi. Acest pas este ultimul și presupune montarea plintelor la perete, astfel încât să mascheze distanța de dilatare, cât și cablurile sau firele.
Alegerea plintei este un aspect deosebit de important pentru a definitiva instalarea parchetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here