Renovare apartament – Cum ne ocupam de montajul parchetului?

0
339
Preturi manopera montat parcet laminat dupa renovarea apartamentului
Preturi manopera montat parcet laminat dupa renovarea apartamentului

Firma renovare apartament – Montat parchet laminat

  Renovarea unui apartament cu 2,3 sau 4 camere este un proces destul de greu, daca nu apelati inca de la inceput  la o firma specializata in servicii complete de renovare apartamente sau garsoniere. Firma Total Design va pune la dispozitie personal calificat pentru montarea a mai multor tipuri de parchet fie ca vorbim de parchet laminat sau de parchet triplustratificat. Dupa renovarea  unui apartament  montarea parchetul este o ETAPA foarte importanta si trebuie tratata cu atentie. Va detalim mai jos  exact cum ne ocupam de montarea parchetului dupa renovarea fiecarui apartament ( VEZI PORTOFOLIU ) fie cu 2,3 camere sau 4 camere.  

Etape pentru montarea corecta a parchetului dupa renovarea apartamentului:

  • Curatarea suprafetei
  • Montajul izolatiei din polistiren
  • Montajul placilor de parchet
  • Montajul plintelor + accesorii

– Inainte de a incepe montajul de izolatie, ne asiguram ca suprafata a fost curatata si aspirata foarte bine. Pentru o mai buna curatenie si pentru a scapa in totalitate de praf putem da cu amorsa inainte de montarea izolatie. -In functie de izolatia propusa fie la sul ,fie din  placi de plistiren , vom avea nevoie de un scoci de hartie pentru a lipi placile intre ele. – Dupa ce ne-am asigurat ca izolatia a fost montata corect ,vom trece la montajul parcetului laminat. Recomandarea specialistilor este ca parchetul laminat sa fie montat paralel cu directia sursei de lumina. Se masoara incaperea pentru a stabili daca este necesara reducerea latimii pentru primul rand de placi. -Acest pas este ultimul si presupune montarea plintelor la perete, astfel incat sa mascheze distanta de dilatare, dar si cabluri sau fire. Alegerea plintei este un aspect deosebit de important pentru a definitiva instalarea parchetului  

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne toate detaliile legate de renovare și îți vom oferi cele mai bune variante ! Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp! Va multumim pentru interesul acordat!

Iata cateva fotografii cu montaj de parchet laminat :

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here