Total Design – Servicii de renovare la cheie pentru apartamente

Dorinta de a crea conditii de viata confortabile intr-un apartament cu 2 camere, este destul de inteleasa. Este posibil sa iti imbunatatesti conditiile de viata, daca vei apela la firma Total Design pentru renovare apartament 2 camere, preturi si oferte 2023. Firma|Total Design executa numai lucrari de calitate.  In functie de starea apartamentului, pot fi necesare reparatii, zugraveli, finisaje interioare sau lucrari de renovare majore. Lucrarile usoare de renovare, sunt relevante atunci cand achizitionezi un apartament intr-un bloc mai nou construit, unde se pastreaza inca calitatea comunicarii, iar dispunerea spatiului se potriveste noilor proprietari. Insa, cand cumperi un apartament intr-un bloc mai vechi, care este construit pe principiul planificarii gratuite, este necesara o renovare majora. Acest lucru intarzie timpul de lucru si poate duce la un cost destul de serios. In acelasi timp, garanteaza crearea unui loc confortabil in care sa traiesti si functionarea fiabila a tuturor comunicatiilor.

Pasi pentru renovare apartament cu 2 camere

La renovarea unui apartament cu 2 camere, intregul proces va include urmatorii pasi:
dezmembrarea materialelor vechi de comunicatii si finisare;
demolarea peretilor despartitori;
pozarea comunicatiilor;
pereti si tavane cu eliminarea defectelor existente;
pregatire pentru finisare (tencuiala, chit);
finisare directa;
instalare de instalatii sanitare, usi interioare;
curatenie generala.

SOLICITA OFERTA ONLINE  24/7

Renovarea completa o puteti gasi in sectiunea PORTOFOLIU

Dezvoltarea unui proiect

Inainte de a incepe renovarea, este obligatorie dezvoltarea unui proiect de proiectare a spatiilor. Acest lucru va economisi timpul de finalizare a lucrarilor, datorita formarii mai clare a unui plan pentru implementarea lor, precum si posibilitatea de a comanda in timp util materialele de finisare necesare (de exemplu, pentru placi sau usi interioare timpul de asteptare poate fi de cateva saptamani, atunci cand comanzi optiuni non-standard). De asemenea, lucrarile dupa un plan vor reduce costurile de reparatie, deoarece se poate calcula in prealabil, cantitatea potrivita de materiale. Achizitionandu-le pe toate odata si nepermitand reziduuri semnificative, pot fi facute economii, ceea ce va duce la cost total al lucrarii mult mai mic.

Tipul apartamentului cu 2 camere

Tipul apartamentului afecteaza direct costul reparatiilor. In cladirile noi, costul de reparatie este de obicei mai mic, deoarece nu este necesar sa iei in considerare costul demontarii vechiului finisaj. In apartamentele noi, pe langa lucrarile de renovare, este prevazuta in estimare si demontarea vechiului finisaj. In casele vechi, la estimare se iau in considerare materiale mai rugoase, datorita peretilor si a tavanelor inegale. In general, stilul de renovare a unui apartament cu 2 camere, nu afecteaza in mod direct costurile sale, si, cu toate acestea, o mansarda este de obicei mai ieftina decat un apartament hi-tech, iar materialele folosite in decorarea art deco sunt mai scumpe decat cele in stil clasic. Prin urmare, daca specifici stilul dorit in acest pas, estimarea va fi mai exacta. Finalizarea lucrarilor de renovare intr-un apartament cu 2 camere, necesita abilitati in diverse domenii si mult timp liber. In acest context, trebuie sa apelezi la firma Total Design SRL, care este specializata in renovare apartament cu 2 camere si poti avea diverse avantaje, unele dintre acestea fiind, pretul scazut datorita unei politici tarifare rezonabile, capacitatea de a cumpara materiale de decor cu reducere, disponibilitatea transportului propriu pentru livrare si depozitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.