Bineinteles ca nimeni nu isi renoveaza locuinta in fiecare an pentru a fi in pas cu trendurile actuale, insa daca renovarea apartamentului tau va avea loc in anul 2019, noi spunem ca este bine sa fiti la curent cu trendurile actuale.

Renovarea unui apartament este un proces greoi si de lunga durata, mai ales daca decizi sa renovezi apartamentul de la zero. Renovarea unui apartament de la zero presupune golirea acestuia si decopertarea peretilor pana la beton, cat si schimbarea instalatiilor electrice, a tabloului electric, indreptarea peretilor, dar si schimbarea tamplariei, a gresiei, a faiantei, dar si a usilor.

Daca in 2019 te-ai hotarat sa renovezi apartamentul in care locuiesti, noi te ajutam sa fii la curent cu noile trenduri.

Tendintele anului 2019 in amenajarile interioare

Culorile de accent

In anul 2019, se pune accentul pe un perete sau pe o piesa de mobilier care sa dea tonul unei incaperi frumoase si pline de viata.

Poti apela si pentru un perete care sa fie decorat cu tapet, atata timp cat pastrezi ceilalti pereti si tavanul vopsit simplu, folosind o plaja de culori cat mai neutra sau poate chiar folosind albul.

Echipa Total Design se ocupa de zugraveli, dar si de renovari interioare cu tapet, cu tavan fals sau cu orice alte accesorii pe care voi le preferati.

Bucatarii cu mobila intr-o singura culoare

Daca pana acum erau la moda bucatariile ce aveau mobila in doua culori, anul 2019 se anunta un an simplu, cu design cat mai minimalist, dar care sa iti transforme bucataria intr-un spatiu comod si relaxant.

Mai jos, puteti vedea un proiect realizat de Total Design. Este vorba de bucataria unui apartament din Bucuresti. Proprietarii au optat pentru o mobila ce este realizata intr-o singura culoare, o mobila frumoasa, dar eleganta si in acelasi timp spectaculoasa. Calitatea materialelor este cea care conteaza!

Accesorii moderne

Accesoriile moderne si cat mai contemporane sunt cele care preiau puterea in anul 2019. Daca pana acum se opta pentru bazinul clasic de la toaleta sau pentru un robinet simplu, cu o baterie clasica, intr-o culoare similara cu bateria dusului, acum se opteaza pentru baterii realizate in diverse culori, dar si in diferite texturi: mate sau stralucitoare.

Bazinele moderne si acoperite sunt cele care dau tonul unei bai frumoase, moderne, dar simple si decorate cu bun gust.

Echipa Total Design va prezinta mai jos o baie decorata de catre specialistii nostri. Este vorba despre o baie simpla, dar renovata cu materiale de calitate.

Daca sunteti curiosi sa vedeti portofoliul nostru, va invitam sa aruncati o privire AICI. Ne mandrim cu o multime de proiecte frumoase, printre care amenajari ale unor apartamente de 2, 3 sau 4 camere, cat si amenajari ale unor spatii comerciale si ale unor vile si case frumoase.

Corpuri de iluminat moderne

Corpurile de iluminat simple sunt de domeniul trecutului. Echipa Total Design a renovat o multime de case simple, dar care au avut cate o decoratiune care sa puna incaperea in evidenta.

De exemplu, in baia de mai jos corpul de iluminat cu trei brate, negru, ajuta lumina sa se imprastie in intreaga incapere si iese in evidenta intr-un mod subtil.

 

Total Design iti ofera si o lista de preturi cu caracter informativ, pentru ca tu sa iti poti face o idee generala despre costurile renovarii din anul 2019.

Daca doresti sa renovezi apartamentul sau garsoniera in care locuiesti, noi te putem ajuta cu o oferta pe care o puteti solicita ONLINE, 24/7. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here