SERVICII

Total Design te întâmpină cu o echipă ambițioasă și cu ani de experiență în domeniu. Suntem o echipă profesionistă, de încredere și cu care vei putea lucra fără nicio problemă!

Instalații electrice

Electricienii noștri acoperă întreg domeniul de activitate și de ocupă, de la zero, de instalațiile electrice din casă sau din apartamentul tău

Instalații sanitare

Total Design se ocupă și de instalațiile sanitare din orice încăpere. Ne adaptam la nevoile fiecărui client și îl ajutam să facă din visul lui realitate.

Montaj gresie și faianță

Suntem o echipă profesionistă care își respecta mereu termenele și la care vei apela de fiecare dată când vei avea nevoie.

Finisaje Interioare

Vă stăm la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și cu idei personalizate, însă avem grijă ca dorințele voastre să fie puse pe primul loc!

TOTAL DESIGN

Noi oferim personalitate fiecărui proiect!

Echipa Total Design te ajută să transformi spațiul actual în unul de vis! Fie că ai găsit o casă într-un loc de vis și vrei să o renovezi sau că ai un spațiu comercial căruia vrei să îi oferi un aer fresh, elegant, echipa noastră se va asigura că ideea ta va fi pusă în aplicare, exact așa cum îți dorești.

CREATOR DE SUCCES

Renovări Apartamente

Renovarea unui apartament poate fi un proces complicat, care să îți dea multe bătăi de cap. Asta nu se întâmplă însă dacă alegi echipa de constructori care să îți fie alături pas cu pas și care să pună aceeași pasiune că și ține în proiectul respectiv.

Renovări Case

Total Design este o firmă specializată în amenajări interioare, zugrăveli interioare, dar și renovări interioare și exterioare. Ne aflăm pe piața de peste 15 ani de zile și suntem formați dintr-o echipă profesionistă, fiecare dintre noi având zeci de ani de experiență în spate.

Renovări Comerciale

Atunci când intri într-un magazin sau spațiu comercial, primul lucru pe care îl observi este felul în care sunt aranjate produsele și cum arată spațiul. Apoi, după ce pășești în acest loc observi dacă produsele sunt calitative și te gândești dacă vrei să le cumperi.

Hai să ne cunoaștem și să construim împreună un proiect durabil, calitativ și de care să fii 100% mulțumit!

Call Now Button