SOLUTII COMPLETE APARTAMENTE

SERVICII

Principalul obiectiv al firmei îl reprezintă furnizarea de servicii complete de renovări interioare și amenajări interioare,renovare apartamente cu 2,3,4 camere,amenajare magazine, finisaje interioare spații comerciale, zugrăveli interioare case-vile.Welcome to Dental Studio

SERVICII COMPLETE APARTAMENTE

Profesioniști în renovări

Telul nostru este sa va oferim servicii de renovari si finisaje interioare de care sa fiti pe deplin multumiti.

Servicii rapide

Stim ca vreti casa renovata cat mai repede, asa ca, echipele noastre lucreaza in cel mai rapid mod, fara sa faca rabat de calitate.

Prețuri accesibile

Verificăm toate aspectele lucrării și luăm cele mai potrivite decizii, astfel încât costurile renovării să fie optime.

Materiale de calitate

Vă sfătuim în alegerea materialelor, astfel încât să aveți parte de cea mai bună calitate și o durata de viață a finisajelor cât mai lungă

Renovări Complete Apartamente

Renovări complete pentru apartamente, indiferent de compartimentare. Atunci când ne mutăm într-un apartament dorim să îl facem pe placul nostru, să ne punem cât mai mult amprenta pe el, iar de aceea trebuie luat în calcul apelarea la o echipă de experți.

Amenajări Complete Case

Finisajele interioare pentru case sunt unul dintre serviciile pe care echipa de experți nostri le execută cu succes. Realizăm finisaje interioare complete pentru casa ta, exact pe baza cerințelor tale. Finisajele nu sunt de neglijat într-o casă, din contră, merită o atenție deosebită. Cu finisajele potrivite, vei crea o armonie în casă și vei păstra același aer în toate încăperile din ea.

Finisaje Complete Comerciale

Te-ai decis să deschizi un magazin sau dorești renovarea celui pe care îl ai deja? Ai ajuns unde trebuie! Echipa noastra îți vine în ajutor cu servicii complete de renovări interioare. Ne recomandă o experiență de peste 17 ani în domeniu și un portofoliu bogat de clienți mulțumiți.

Ce spun clienții noștri

Recomand cu incredere si mult drag firma Total Design. Am avut placerea sa colaborez cu dansii pentru renovarea totala a unui apartament

Doamna Irina

client

Total Design ne-a renovat complet un apartament cu 3 camere in București. Rezultatul a fost unul de înaltă calitate, iar serviciul pe tot parcursul lucrării a fost ireproșabil.

Calin Todea

client

Nimic de reprosat! Nu au cele mai mici preturi, dar a meritat efortul financiar dat fiind rezultatul final.

Gina Codica

client

Am colaborat cu firma Total Design pentru renovarea totala a unei case in Bucuresti. Recomand. Firma foarte serioasa, de incredere, proiect fara probleme, dialog deschis si permanent

Liviu Livadariu

client

O echipa de profesionisti care au inteles perfect dorintele noastre si le-au transformat in realitate . Ideile lor sunt fantastice RECOMAND!

Paun Adreea

client

Colaborare pozitiva pentru renovarea unui apartament in Bucuresti. Recomand pentru servicii de renovare si mobilier pe comanda!

Marcus Blake

client

TOTAL DESIGN BUCURESTI

MEREU ALĂTURI DE CLIENȚII NOȘTRI!

PROGRAMEAZĂ O VIZIONARE