SERVICII

Design Total: Suntem o firmă specializată în construcții interioare și exterioare, în amenajări, zugrăveli, dar și renovări complete. Echipa noastră se află pe piața din România de peste 15 ani de zile, iar experiența acumulată ne ajută să fim mereu mai perfecționiști.

Montaj Rigips

Executăm servicii de montaj rigips, indiferent de cât de complexă este lucrarea. Ne plac provocările și le depășim cu succes!

Montaj Parchet

Niciodată nu vei avea probleme cu parchetul din cameră! Design Total se ocupă de amenajări interioare și știe cum să execute o lucrare de calitate!

Instalații sanitare

Ne pricepem la orice! Instalațiile sanitare vor fi montate cu profesionalism, iar tu nu vei avea probleme cu ele pe o perioadă foarte mare de timp.

Finisaje Interioare

Știm că detaliile sunt cele mai importante! De aceea, echipa noastră lucrează cu măiestrie, cu răbdare și cu grijă. Executăm zugrăveli de calitate, cu produse rezistente.

TOTAL DESIGN

Firma noastră este focusată pe detalii deoarece lucrurile mărunte sunt cele care construiesc proiectul, pas cu pas. Fie că dorești să îți reamenajezi locuința sau să te ocupi de renovarea unui spațiu comercial, Design Total este alături de tine pentru a te ajuta să îți transformi ideea într-un proiect de calitate superioară!
Clienții noștri ne recomandă mereu, iar acest lucru ne ajută să dorim în fiecare zi să devenim mai buni, prin fiecare proiect pe care îl realizam.

1 (41)

Amenajări Apartamente

Locuința în care stai este căminul care te face să te simți protejat, liniștit și confortabil. De aceea, amenajarea unui apartament începe cu înțelegerea personalității clientului și felului său de a fi. Prima cărămidă a proiectului nostru este reprezentată de relația Echipă-Client pe care o construim împreună. Înainte de a începe renovarea unui apartament, înțelegem clientul, înțelegem care este punctul său de vedere și îl ajutam să își pună în practică ideile într-un mod cât mai creativ și mai bun cu putință!

Amenajări Magazine

Prima impresie este cea care contează. De aceea, un magazin trebuie să atragă atenția într-un mod plăcut, încă de la prima interacțiune a clientului cu acesta. Amenajarea atât interioară, cât și exterioară a unui magazin este extrem de importantă și te ajută să îți construiești o relație cu viitorii clienți pe care îi vei avea, dar și să îi faci să își dorească să se întoarcă la tine. Înainte ca aceștia să intre în magazin, trebuie să îi atragi, iar după ce au intrat trebuie să îi faci să își dorească să achizitoneze produsele pe care tu le vinzi.

renovari-amenajari-interioare-apartamente
20180907_195505

Amenajări Case și Vile

Dacă stai la curte și simți nevoia unei redecorări, echipa Design Total te ajută să faci renovările pe care le consideri necesare. Îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști, cât și idei frumoase, dar și materiale de cea mai bună calitate, împreună cu o execuție impecabilă. Ne ocupăm de proiecte de la zero, acest lucru însemnând că te ajutăm atât să renovezi, dar și să schimbi toate instalațiile sanitare și electrice necesare.

Scopul nostru

Echipa noastră are un singur scop: să își vadă clienții mulțumiți. Indiferent de complexitatea unui proiect, noi pornim la drum cu optimism, cu seriozitate și promitem să clădim împreună visul pe care l-ați avut mereu! Voi ne spuneți ce doriți să facem, iar noi ne apucăm să punem în aplicare proiectul cu măiestrie și cu produse de cea mai înaltă calitate.

Contacteaza-ne