SERVICII

Principalul obiectiv al firmei îl reprezintă furnizarea de servicii complete de renovări interioare și amenajări interioare,renovare apartamente cu 2,3,4 camere,amenajare magazine, finisaje interioare spații comerciale, zugrăveli interioare case-vile.

NE OCUPĂM DE TOT PROIECTUL

Obiectiv, Misiune, Viziune

Amenajări Interioare & Renovări Interioare București

DE CE TOTAL DESIGN?

Suntem flexibili și adaptăm serviciile noastre în funcție de necesitățile dumneavoastră . Promptitudine în onorarea cerințelor .
Ne asumăm răspunderea pentru serviciile prestate.

Contacteză-ne și te vei convinge!

Furnizam servicii complete de amenajări interioare & renovări interioare București

Ce ne face buni în ceea ce facem ?

Profesionisti in renovari

Telul nostru este sa va oferim servicii de renovari si finisaje interioare de care sa fiti pe deplin multumiti. Urmariti portofoliu firmei.

Servicii rapide in Bucuresti

Stim ca vreti casa renovata cat mai repede, asa ca, echipele noastre lucreaza in cel mai rapid mod, fara sa faca rabat de calitate.

Preturi accesibile

Verificam toate aspectele lucrarii si luam cele mai potrivite decizii, astfel incat costurile renovarii sa fie optime. Pentru detalii vizitati pagina preturi.

Materiale de calitate

Va sfatuim in alegerea materialelor, astfel incat sa aveti parte de cea mai buna calitate si o durata de viata a finisajelor cat mai lunga. Oferim servicii completeTOTAL DESIGN

Renovări Apartamente

Printre cele mai solicitate servicii din portofoliul Total Design se numără serviciile pentru apartamente.
Ce oferim mai exact?
Renovări complete pentru apartamente, indiferent de compartimentare. Atunci când ne mutăm într-un apartament dorim să îl facem pe placul nostru, să ne punem cât mai mult amprenta pe el, iar de aceea trebuie luat în calcul apelarea la o echipă de experți.


Amenajări Case

Finisajele interioare pentru case sunt unul dintre serviciile pe care echipa de experți Total Design le execută cu succes. Realizăm finisaje interioare complete pentru casa ta, exact pe baza cerințelor tale. Finisajele nu sunt de neglijat într-o casă, din contră, merită o atenție deosebită. Cu finisajele potrivite, vei crea o armonie în casă și vei păstra același aer în toate încăperile din ea.


Finisaje Comerciale

Te-ai decis să deschizi un magazin sau dorești renovarea celui pe care îl ai deja? Ai ajuns unde trebuie! Echipa Total Design îți vine în ajutor cu servicii complete de renovări interioare. Ne recomandă o experiență de peste 15 ani în domeniu și un portofoliu bogat de clienți mulțumiți.

Interiorul unui magazin este foarte important pentru clienți.

Call Now ButtonContactează-ne