Oferim soluții complete pentru fiecare proiect de amenajări sau renovări interioare apartamente București

Oferim soluții complete de renovare și amenajare la cheie, personalizate pe nevoile clientului. Punem mereu nevoile clientului pe primul loc, ascultăm, analizăm și propunem soluții, iar la final, ne asigurăm că livrăm clientului rezultatul dorit.

TOTAL DESIGN – Echipa ta de renovări interioare apartamente București

✔️ 1. Seriozitate

Atunci când promitem că ducem la bun sfârșit un proiect, ne ținem de cuvânt. Seriozitatea este piesa de rezistență care ne recomandă, pe lângă experiența de peste 17 ani în domeniu și pe lângă pasiunea infinită pe care o punem în proiectele noastre.

✔️ 2. Încredere
De câte ori nu ai dat peste meseriași care nu s-au ținut de cuvânt, care nu și-au terminat treaba în perioada de timp promisă sau care nu te-au ajutat să rezolvi toate problemele apărute pe parcurs pentru că proiectul tău final să fie unul perfect?
Ei bine, Total Design este o echipa de renovări interioare serioasă, de încredere, pe care te poți baza.
Portofoliul pe care îl avem ne recomandă, iar clienții noștri sunt mulțumiți atât de lucrarea în sine, cât și de membrii echipei.
Oferim cele mai bune sfaturi, încercăm să te ajutăm pentru a găsi cea mai bună soluție atunci când vine vorba de o problemă apărută pe parcurs și te sfătuim să folosești cele mai calitative materiale.

✔️ 3. Avem un portofoliu bogat cu proiecte deosebite
Ne mândrim cu portofoliul nostru, portofoliu pe care îl puteți urmări și aici. Fiecare proiect ne reprezintă și este realizat cu suflet.
Echipa noastră este formată numai din personal cu experiență, personal care este gata să te ajute cu sfaturi și cu servicii de înalta calitate.

✔️ 4. Oferim servicii complete
Pe piață veți găși o mulțime de firme care oferă doar servicii de zugrăveli interioare. Echipa noastră îți oferă servicii complete. Astfel că, fie te hotărăști să îți renovezi apartamentul fie că vrei să apelezi la noi pentru a renova o garsoniera, echipa Total Design te ajută cu servicii complete.
De la decopertarea întregului spațiu, până la lucrările de montaj gresie, faianță, parchet, finisaje interioare, dar și până la schimbarea instalațiilor electrice și sanitare. Dacă alegi să lucrezi cu echipa Total Design, nu vei mai fi nevoit să apelezi la alți meseriași pentru a înlocui diverse obiecte din locuința sau din spațiul pe care vrei să îl renovezi.

Soluții complete pentru amenajare și renovarea apartamentelor din București

✔️ 5. Te ajutăm să economisești timp
Echipa noastră își ține cuvântul atunci când vine vorba de oferirea unui termen. Total Design se ocupă doar de proiectul tău, fără întreruperi, cu excepția orelor de liniște, a zilelor legale libere și a zilelor de duminică. Astfel, te vom ajută să nu pierzi deloc timp și să termini cât mai repede proiectul.

✔️ 6. Ne ocupăm și de amenajări exterioare
Dacă stai la curte și simți nevoia unei redecorări, trebuie să știi că echipa noastră se ocupă și de amenajările exterioare. Te ajutăm să renovezi atât în interior cât și în exterior, pentru a avea casă la care ai visat mereu.

✔️ 7. Ne poți găși și online
Dacă nu ai timp să ne suni, atunci ne poți găsi și online! Contactează-ne AICI și noi îți vom oferi detalii și îți punem la dispoziție o ofertă de preț.

✔️ 8. Suntem transparenți
In continuare este foarte important să găsești o echipa care să te ajute dar și care să fie sinceră cu tine. Total Design este și va fi mereu transparentă în ceea ce privește prețurile, materialele și multe alte detalii. Facem tot posibilul pentru că proiectul să fie unul nemaipomenit, exact așa cum îți dorești!

Renovări interioare apartamente 2024 Prețuri manoperă 2024

✔️ 9. Te ajutăm să iei cele mai bune decizii!
Dacă nu știi ce materiale să alegi sau care sunt cele mai bune soluții pentru casa ta, noi te ajutăm cu sfaturi bazate pe experiența noastră.

✔️ 10. În noi vei găși un prieten!
Pentru că nu ne lași pe mână un proiect la care ții, fie că este vorba de un spațiu comercial sau de propria casă, în noi o să găsești mereu un prieten cu care poți discuta deschis.
Este important să creăm o legătură între tine și echipa noastră pentru că toate lucrurile să meargă bine!
Dacă vrei să ne contactezi pentru a-ți oferi mai multe detalii, o poți face la numărul de telefon 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

dedeman

1 COMENTARIU

  1. Doresc renovarea, mobilarea si utilarea unui apartament 2 camere, București zona Basarabiei. In apartament vor locui parintii mei la 84 si 87 de ani de aceea va trebui utilat si mobilat avind aest amanunt in vedere. Dorim numai ceea ce este elementar dar de calitate. Dorim televizor in sufragerie si in dormitor, camere de luat vederi in toate camerele in afara de baie, sifonier cu oglinda, perdele, draperii si rulouri pentru soare ca in imaginea alaturata, dulap mai mare în Bucătărie, lămpi de luminat. Bugetul de care dispun este de 13.000 pina la 15.000 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.