Sfaturi si greseli pentru renovarea-amenajarea unui apartament

0
380
Care sunt preturile si termenele de executie pentu renovarea unui apartament
Care sunt preturile si termenele de executie pentru renovarea unui apartament 2,3,4 camere

Sfaturi utile pentru renovarea/amenajarea unui apartament

Stim cu totii ca un apartament , cu trecerea anilor, are nevoie de o renovare completa (VEZI AICI ), chiar daca in tot acest timp apartamentul a mai suferit mici modificari sau au mai avut loc lucrari de intretinere . Vrem ca in articolul de astazi sa va detaliem cateva sfaturi dar si cateva eventuale greseli de care trebuie sa tii cont atunci cand  incepeti procesul de renovare pentru apartamentul dumneavoastra.

Daca sunteti in cautarea unei firme de renovari interioare care sa detina  personal calificat si care  sa se ocupe in totalitate de renovarea apartamentului dumneavoastra, vrem sa va aducem la cunostinta ca firma noastra Total Design detine atat personal calificat, cat si scule profesionale pentru realizarea oricarui proiect de renovare. Total Design exista pe piata amenajarilor interioare inca de acum 15 ani, oferind clientilor sai servicii la cheie  atat pentru renovarea apartamentelor cu 2,3 sau 4 camere dar si pentru amenajarea spatiilor comerciale.  

Cateva sfaturi pentru renovarea apartamentului tau

 • nu locuiti in apartamentul in care se vor desfasura lucrari de renovare interioare, mai ales daca vorbim de o renovare completa a unui apartament
 • cauta din timp firma care sa se ocupe de renovarea apartamentului
 • configureaza-ti  din timp instalatiile electrice si asigurate ca firma pe care ai angajat-o detine un electrician calificat
 • asigurate ca ai mortalizat fiecare modificare adusa apartamentului

Greseli de evitat cand iti renovezi apartamentul

 • alege sa lucrezi cu o firma specializata in servicii de renovari interioare si nu angaja personal necalificat sau slab pregatit pentru a-ti renova apartamentul
 • nu folosi materiale pentru finisajele interioare de slaba calitate sau ieftine
 • fi prezent pe tot parcursul renovarii si urmareste toate etapele de renovare
 • anunta vecinii ca urmeaza sa-ti renovezi apartamentul

===>>> VEZI PORTOFOLIU FIRMEI<<<===

Cat dureaza si care sunt termenele de executie pentru renovarea unui apartament

Pentru a evita sa ajungeti in punctul de a fi nemultumit de serviciile care depasesc termenele de executie , este bine sa aveti un plan bine stabilit pentru modificarile aduse instalatiilor electrice, sanitare si pentru orice modificare adusa in timpul renovarii.

5 sfaturi de care sa tii cont atunci cand renovezi un apartament:

 1. Daca apartamentul v-a suferi modificari de recompartimentare si va fi nevoie de servicii de demolari pereti, veti avea nevoie de autorizatie de construire.
 2. Daca vorbim de renovarea completa a  unui apartament , inevitabil pe parcursul renovarii vor aparea si lucrari neprevazute care vor influenta termenele de executie.
 3. Aveti grija  ce firma sau echipa  ve-ti angaja sa se ocupe in totalitate de renovarea apartamentului dumneavoastra. Va sfatuim sa lucrati decat in baza unui contract si sa treceti toate conditiile in contract.

 

Concluzii

Echipa Total Design te poate ajuta cu renovarile interioare pentru apartamentul tau cu 2, 3 sau 4 camere. Nu ezita sa ne contactezi si noi iti vom oferi un cost estimativ pentru lucrarea pe care vrei sa o demarezi.

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: bucurestiamenajari@yahoo.com  

SURSA FOTO: https://www.freepik.es

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here