Sfaturi utile pentru renovarea/amenajarea unui apartament

Știm cu toții că odată cu trecerea anilor, locuința are nevoie de o renovare completă (VEZI AICI). Această situție este valabilă chiar dacă în tot acest timp apartamentul a mai suferit mici modificări sau au mai avut loc lucrări de întreținere.
Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu sfaturi legate de procesul de renovare al locuinței, cât și cu greșeli pe care este bine să le evitați.

Dacă sunteți în căutarea unei firme de renovări interioare care să dețină personal calificat și care să se ocupe în totalitate de renovarea apartamentului, vă aducem la cunoștință faptul că Total Design deține personal calificat și scule profesionale. De asemenea, echipa este pregătită pentru realizarea oricărui proiect de renovare.

Total Design activează pe piața amenajărilor interioare de 15 ani, oferind clienților servicii la cheie atât pentru renovarea locuințelor, cât și pentru amenajarea spațiilor comerciale.

Sfaturi utile pentru renovarea apartamentului:

 • nu locuiți în apartamentul în care se vor desfășura lucrări de renovare interioare, mai ales dacă vorbim de o renovare completă;
 • căutați din timp firma care să se ocupe de renovarea apartamentului;
 • configurați-vă din timp instalațiile electrice și asigurați-vă că firma pe care ați angajat-o deține un electrician calificat;
 • asigurați-vă că ați mortalizat fiecare modificare adusă apartamentului.

Greșeli de evitat când renovați apartamentul:

 • alegeți să lucrați cu o firmă specializată în servicii de renovări interioare și nu angajați personal necalificat sau slab pregătit pentru a vă renova apartamentul;
 • nu folosiți materiale pentru finisajele interioare de slabă calitate sau ieftine;
 • fiți prezenți pe tot parcursul renovării și urmăriți toate etapele de renovare;
 • anunțați vecinii că urmează să vă renovați apartamentul.

Cât durează și care sunt termenele de execuție pentru renovarea unui apartament?

Pentru a evita să ajungeți în punctul de a fi nemulțumiți de serviciile care depășesc termenele de execuție, este bine să aveți un plan bine stabilit pentru modificările aduse instalațiilor electrice, sanitare și pentru orice modificare adusă în timpul renovării.

Sfaturi de care este bine să țineți cont atunci când renovați un apartament:

 • Dacă apartamentul va suferi modificări de recompartimentare și va fi nevoie de servicii de demolări pereți, veți avea nevoie de autorizație de construcție.
 • Dacă vorbim de renovarea completă a unui apartament, inevitabil pe parcursul renovării vor apărea și lucrări neprevăzute care vor influența termenele de execuție.
 • Aveți grijă ce firmă sau echipă veți angaja pentru renovarea apartamentului. Vă sfătuim să lucrați doar în baza unui contract și să treceți toate condițiile în contract.

Echipa Total Design vă poate ajuta cu lucrările de amenajare și renovare a locuinței. Nu ezitați să ne contactați, iar noi vă vom oferi un cost estimativ pentru lucrarea pe care vreți să o demarați.
Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: bucurestiamenajari@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.