Oferte de renovare apartament 2 camere 2024

În cazul în care te afli pentru prima oară pe website-ul nostru, dă-ne voie să ne prezentăm!

Suntem firmă de amenajări și renovări interioare la cheie, cu o experiență de peste 17 ani în domeniu. De-a lungul anilor am acumulat experiență și am reușit să ne creăm un portofoliu bogat de clienți mulțumiți.
Din dorința de a ne autodepăși, punem la dispoziția clienților personal calificat în renovarea de locuințe la prețuri accesibile.
Astfel, oferim clienților servicii la cheie pentru renovarea apartamentelor cu 2 camere, începând de la faza decopertărilor, până la asigurarea curățeniei finale.


Vizitând secțiunea Portofoliu, vei putea observa o parte dintre lucrările realizate de către noi, în care sunt incluse atât amenajări interioare, cât și renovări complete de apartamente.

Pe lângă amenajarea apartamentelor, ne ocupăm cu profesionalism și de amenajarea garsonierelor, a caselor și a spațiilor comerciale. Oferim cele mai bune soluții și idei pentru o amenajare de calitate.
Ofertele de preț aferente serviciilor de renovări interioare sunt disponibile în secțiunea Prețuri. De asemenea, suntem deschiși contactului telefonic, în cadrul căruia oferim detalii suplimentare despre prețurile practicate și serviciile necesare.

Oferim așadar servicii complete pentru renovarea locuințelor.

Care sunt însă serviciile de renovare necesare unui apartament cu 2 camere

  • servicii complete de instalații electrice;
  • servicii complete de instalații sanitare;
  • servicii complete de instalații termice;
  • servicii complete zugrăveli interioare;
  • servicii complete montaj gresie și faianță;
  • servicii complete montaj uși interioare-exterioare;
  • servicii complete montaj parchet laminat sau startificat.

Serviciile de renovare/amenajare enumerate mai sus sunt doar o mică parte din serviciile incluse în renovarea unui apartament la cheie. Pentru mai multe detalii însă în ceea ce privește serviciile, este necesară o vizită în locație, cât și stabilirea schimbărilor care vor interveni.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua, eu si sotia detinem un apartament de 4 camere la etajul 4/4, langa Bucuresti Mall. Dorim o renovare completa pentru 2 bai de aprox 4 respectiv 2.5 m2 si o bucatarie de 8 m2. Mai exact este vorba de decopertare gresie, faianta, montaj gresie, faianta in bucatarie, montaj gresie faianta in bai plus dulapuri noi etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.