Oferim clienților noștri 

servicii complete pentru renovarea/amenajarea apartamentelor

Renovarea apartamentului este de multe ori o luptă grea, în care încercăm să obținem cele mai bune rezultate, cu cele mai mici costuri.
Prin intermediul acestui articol dorim să vă prezentăm una dintre lucrările Total Design, care a presupus renovarea completă a unui apartament cu 3 camere din București.
Dacă sunteți în căutarea unei firme de amenajări/renovări interioare care să se ocupe în totalitate de apartamentul, avem o veste bună pentru dumneavoastră.

Firma Total Design vine în întâmpinarea clienților cu servicii la cheie pentru renovarea apartamentelor, garsonierelor și a spațiilor comerciale. De asemenea vă punem la dispoziție și servicii de finisaje interioare la cheie pentru case.
Deținem personal calificat pentru fiecare etapă de renovare, echipă formată din electricieni, intalatori, zugravi, montatori de gresie și faianță.

Oferim cele mai bune prețuri 

pentru renovarea/amenajarea apartamentelor

Oferim clienților servicii premium și o listă de prețuri (vezi aici) competitivă pentru lucrările de amenajări și renovări interioare.
În continuare pot fi observate lucrările necesare etapei de renovare completă a unui apartament cu 3 camere situat în zona Bucur Obor.
Pentru mai multe detalii despre serviciile și prețurile prestate, ne puteți contacta în vederea stabilirii unei întâlniri.

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.