Totul despre incalzirea in pardoseala – Sfaturi renovari apartamente

Atunci cand decizi sa renovezi o locuinta, te gandesti la tot ce poti face pentru a avea maxim de confort. Incalzirea din pardoseala este mai mult decat un moft, este o necesitate care ne face viata mai confortabila si mai simpla.

Total Design se ocupa de la decopertarea intregului apartament, pana la schimbarea garniturilor, a geamurilor, a usilor. De asemenea, echipa noastra iti ofera cele mai bune sfaturi atunci cand vine vorba de calitatea materialelor si de cele mai noi tehnologii existente pe piata pentru ca tu sa ii oferi caminului tau ceea ce este mai bun.

Avantajele si dezavantajele incalzirii in pardoseala Intai de toate, trebuie sa stiti ca acest sistem de incalzire radianta presupune transfer de caldura dinspre o sursa calda spre una rece, fara sa existe in camera respectiva curenti de aer. Sistemele pot fi instalate nu numai in pardoseala, ci si in tavan sau in peretii casei.

Principalul avantaj al sistemelor de incalzire prin pardoseala este confortul. Indiferent de cate surse de caldura exista in camera, daca nu exista incalzire prin pardoseala, pe jos este racoare. Astfel, esti nevoit sa te incalti mereu cu sosete groase sau esti nevoit sa nu iti lasi copiii sa se joace pe jos deoarece exista riscul ca acestia sa raceasca.

Daca in familia ta exista copii dornici sa exploreze casa taras, sistemul de incalzire prin pardoseala este ideal pentru tine.

Nu exista variatii de temperatura

Un alt avantaj pe care il are incalzirea in pardoseala si pe care echipa Total Design il prezinta tuturor celor care isi doresc un astfel de sistem este acela al variatiilor de temperatura.

In timp ce sistemele de incalzire clasice pot oferi variatii de caldura in acasa, adica intr-un loc este mai cald, intr-un loc este un aer mai rece, incalzirea prin pardoseala ofera aceeasi caldura in toata incaperea. Deoarece instalatiile de incalzire sunt in pardoseala, caldura vine de jos in sus si se instaleaza in toata incaperea, in mod egal.

Nu ocupa spatiu si nu se obsera

Incalzirea prin pardoseala nu se observa in camera si nu ocupa spatiu. De asemenea, chiar daca aceste sisteme de incalzire au o garantie de 15-20 de ani, ele functioneaza chiar si 50 de ani de zile. Normele europene obliga producatorii sa le testeze, astfel ca ele rezista pe perioade foarte mari de timp.

Incalzirea in pardoseala

Incalzirea in pardoseala in functie de tipul de pardoseala

Placile de ceramica sunt cele care mentin cel mai bine caldura si care o pastreaza pe o perioada mare de timp. Daca nu te-ai hotarat pentru ce tip de pardoseala sa optezi, placile de ceramica inmagazineaza cel mai bine caldura.

De asemenea, mai exista si alte optiuni potrivite pentru casa ta pe care echipa Total Design le recomanda, insa ele necesita un buget mai mare: marmura, dalele, mozaicul din beton sau piatra naturala.

Pardoseala din lemn

Daca optezi pentru pardoseala din lemn, alege o echipa care sa instaleze foarte bine sistemul de incalzire pentru ca lemnul trece prin contractii si dilatari destul de mari, in functie de variatiile termice. Echipa Total Design te ajuta cu sfaturi, dar si cu instalarea potrivita si minutioasa pentru ca sistemul de incalzire sa ofere o eficienta maxima.

URMARESTE PORTOFOLIU FIRMEI

Echipa Total Design te poate ajuta cu renovarile interioare pentru apartamentul tau cu 2, 3 sau 4 camere. Nu ezita sa ne contactezi si noi iti vom oferi un cost estimativ pentru lucrarea pe care vrei sa o demarezi.

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here