Renovare spatii comerciale in Bucuresti – Servicii la cheie si preturi

Fie ca detii un spatiu comercial si ca vrei sa il renovezi sau ca abia l-ai construit si ai nevoie de o amenajare completa pentru el, echipa Total Design iti sare in ajut pentru a iti oferi servicii de inalta calitate.

Renovarea unui spatiu comercial in Bucuresti consta in documentare pentru a afla care sunt cele mai noi trenduri si tendinte si cum poti sa iti transformi produsele sau serviciile oferite in conversii.

Renovari spatii comerciale in Bucuresti – De ce servicii ai nevoie

Atunci cand renovezi un spatiu comercial in Bucuresti, fie ca este vorba de un restaurant, de o cafenea, bar, un magazin de orice fel, un showroom, o farmacie, un sediu comercial sau de un salon de infrumusetare, echipa Total Design este alaturi de tine sa te ajute cu serviciile de care ai nevoie!

Pana acum, echipa noastra s-a ocupat de renovarea si reamenajarea unor magazine foarte cunoscute in Bucuresti, dar si in tara precum Telekom, Auchan, Kaufland, IQBOX, America House, dar si de reamenajarea unor saloane de infrumusetare, hale, hoteluri, sedii de firma, etc.

Pentru a vedea ce alte spatii comerciale am mai renovat, puteti arunca o privire in Portofoliu – Renovarea si Reamenajarea magazinelor Reamenajarea spatiilor comerciale. 

Serviciile Total Design pentru renovarea spatiilor comerciale

Pe langa serviciile pe care echipa Total Design le ofera, si anume: montaj rigips, montaj parchet, schimbarea si inlocuirea instalatiilor sanitare, finisaje interioare, dar si alte servici, te ajutam cu suport tehnic si te sustinem pe tot parcursul proiectului tau.

De asemenea, echipa Total Design te ajuta cu:

  • transportul materialelor necesare pentru a renova spatiul comercial;
  • de consultanta in achizitionarea celor mai calitative materiale la cele mai bune preturi;
  • pregirea zonei de lucru;
  • debarasarea molozului la o groapa de gunoi autorizata;
  • curatarea spatiului comercial dupa ce lucrarea a fost finisata.

De ce sa fii la curent cu cele mai noi trenduri in materie de renovari?

Este important ca orice client iti calca pragul sa fie incantat de design-ul pe care spatiul tau comercial il ofera. Fie ca este vorba de un salon de infrumusetare care ofera servicii pentru doamne si domnisoare sau ca este vorba de un magazin de orice fel, clientul trebuie sa se simta confortabil in acest loc pentru a simti ca poate oricand sa revina.

Pozitionarea creativa si inteligenta a produselor pe rafturi iti poate aduce mai multe vanzari si il poate face pe client sa cumpere produsele pe care tu vrei sa le vinzi!

Alege echipa Total Design pentru renovarea spatiului tau comercial!

Clientii nostri ne recomanda pentru finetea si calitatea lucrarilor executate. Daca esti hotarat sa renovezi si tu spatiul comercial al visurilor tale, asteptam sa ne contactezi!

Echipa Total Design te poate ajuta cu renovarea unui spatiu comercial pentru ca acesta sa arate exact cum iti doresti si sa fie pe placul tau si pe placul clientilor tai!

Daca vrei sa ne contactezi pentru a iti oferi mai multe detalii, o poti face la numarul de telefon: 0765.924.930.

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

colaboram cu magazinele dedemn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.