Oferte 2020 pentru renovarea apartamentelor cu 3 camare

Deși orice tip de proprietate imobiliară are propriile sale caracteristici – un apartament cu 3 camere, este o abordare responsabilă a firmei Total Design care îți poate oferi lucrări de renovare apartament 3 camere prețuri și oferte 2020,
fiind în același timp capabili să facă față amenajării interioare a apartamentului.

Serviciile firmei de renovare sunt preferate de clienții cu venituri diferite, alegând opțiuni cu costuri mici sau cu prețuri mai ridicate. Indiferent de starea inițială a apartamentului cu 3 camere, la finalizarea lucrărilor, acesta va deveni standardul stilului și confortului modern.

Costurile accesibile ale serviciilor oferite de firma Total Design , permit clienților firmei să își economisească bugetul și să primească o lucrare care va fi la un preț accesibil, dar de înalta calitate. În renovarea apartamentelor cu 3 camere se folosesc cele mai avansate tehnologii, materiale moderne și metode de lucru moderne.

Un sentiment de noutate și confort

Pentru a renova apartamentul, nu este necesar să schimbi toate utilitățile și să folosești materiale scumpe. Renovarea apartamentului de 3 camere realizată de meșterii profesioniști este capabilă să transforme calitativ interiorul, oferind proprietarilor un sentiment de noutate și confort la un preț de chilipir. Prețurile pentru serviciile de renovare a apartamentelor de 3 camere, depind de complexitatea și natură lucrării.


Serviciile de renovare clasice au costuri foarte accesibile, iar lucrările de elită, în care se folosesc materiale și tehnologii exclusive, sunt ceva mai scumpe. Suma de plata pentru materiale și fiecare etapă de renovare a apartamentului, este discutată în detaliu cu clientul și indicată în estimare, astfel încât clientul să poată avea o imagine exactă și clară a costurilor.

Ne ocupăm de renovări complete

Este posibil să comanzi o renovare complexă, la cheie , precum și o renovare a unei singure camere din cele 3, a unei băi sau a unei bucătării. În același timp, prețurile te vor impresiona cu gama lor accesibilă. Renovarea profesională a apartamentelor cu 3 camere, permite transformarea radicală a interiorului, subliniind caracteristicile arhitecturale ale spațiului și îmbunătățind calitatea vieții proprietarilor.

Activități cosmetice

Principalul obiectiv urmărit de specialiștii firmei Total Design în efectuarea renovarilor și a finisajelor cosmetice, este actualizarea interiorului spațiului de locuit, pentru că acesta din urmă să fie mai atractiv și mai confortabil pentru locuit.

Lista lucrărilor de renovare apartament 3 camere, include:

reconfigurat instalație electrică, înlocuit tablou electric, schimbat instalații sanitare și termice, decopertarea apartamentului, dezafectat obiecte vechi, aplicare gleturi grosiere 126ct, aplicare gleturi 127 ct, aplicare plasa armare ( pentru pereții de zidărie), uniformizare gleturi prin șlefuire, aplicare amorsă pentru pereți și tavane, aplicare vopsea lavabilă (2 straturi), montat faianță + chitire, montat gresie + plintă, montat parchet laminat + plintă, montat aparate electrice (întrerupătoare ,prize,corpuri iluminat), montat uși de interior + ușa intrare (inclusiv pervazele), montat glafuri de interior și exterior, montat obiecte sanitare (wc,chiuvetă,cadă sau cabina dus + accesorii baie), montat calorifere + robineți, turnat sapă autonivelata și curățenie după constructor. Pe parcursul lucrărilor de renovare a apartamentului cu 3 camere, specialiștii firmei Total Design va restabili funcționarea normală a echipamentelor de comunicații și instalații sanitare.


author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.