5 Sfaturi de care sa tii cont atunci cand renovezi un apartament cu 2 camere

0
193
renovare apartament 2 camere

Fie ca simti nevoia sa faci o schimbare in casa ta sau ca aceasta nu a fost renovata de foarte mult timp si are nevoie de imbunatatiri, decizia unei renovari nu este deloc una usoara. Inainte de a te apuca de renovarea apartamentului tau, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi utile. Am pregatit pentru tine o lista pentru ca tu sa poti renova fara probleme si fara multe batai de cap.

URMARESTE PORTOFOLIU FIRMEI

1. Evaluarea locuintei tale

In primul rand, renovarea unui apartament cu 2 camere presupune investirea unor bani. Pentru ca tu sa te asiguri ca banii sunt investiti inteligent, noi te sfatuim sa evaluezi locuinta in detaliu.

Cel mai indicat este sa contactezi un specialist care sa te ajute sa obtii o evaluare detaliata a proprietatii. Astfel, vei sti exact ce zone au nevoie de reparatii si la ce anume sa te astepti si ca timp, dar si ca buget.

Echipa Total Design te poate ajuta cu o evaluare a locuintei tale. Vom evalua impreuna complexitatea modificarilor care vor fi facute si te vom ajuta cu o examinare completa!

2. Compartimentarea locuintei

Daca vrei sa recompartimentezi locuinta, trebuie sa obtii anumite aprobari. Ia din timp aceste decizii si consulta-te cu specialisti in domeniu pentru a te asigura ca ai voie sa faci modificarile pe care le doresti.

3. Alege echipa care te va ajuta sa renovezi

Acest pas este foarte important! Echipa cu care vei lucra pe parcursul renovarii trebuie sa fie serioasa, sa te ajute la fiecare pas cu sfaturi si cu servicii de calitate si sa iti ofere sprijin permanent.

Inainte de a alege o firma de renovari interioare, asigura-te ca nu urmaresti serviciile cele mai ieftine. Goana dupa chilipiruri se poate termina cu o lucrare nefinisata sau cu o lucrare de proasta calitate. Echipa cu care lucrezi iti va oferi costuri reale, pe baza muncii depuse si iti va oferi si un numar de cel putin 2-3 muncitori pentru un apartament cu 2 camere.

Renovare apartament cu 2 camere din zona Unirii, Bucuresti
Renovarea este realizata de catre echipa Total Design
Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail:
contact@design-total.ro

4. Termenul de predare

Asigura-te ca stabilesti de la inceput termenul de predare. Echipa cu care vei lucra iti va oferi un termen de predare. Asigura-te ca acesta este real, tinand cont de orele de liniste, de zilele libere si de sarbatorile legale. O echipa serioasa nu iti va promite un termen de predare prea scurt, poate nerealizabil.

5. Garantia manoperei

Inainte de a bate palma cu meseriasii cu care vei lucra, asigura-te ca acestia iti ofera o anumita garantie pentru lucrare. Doar dupa o anumita perioada de timp iti poti da seama daca lucrarea este de calitate.

O firma de amenajari interioare profesionista si cu experienta iti va oferi garantie pentru manopera ta, astfel incat tu sa fii convins ca lucrarea este de calitate.

Echipa Total Design te poate ajuta cu renovarile interioare pentru apartamentul tau cu 2, 3 sau 4 camere. Nu ezita sa ne contactezi si noi iti vom oferi un cost estimativ pentru lucrarea pe care vrei sa o demarezi.

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here