5 Sfaturi de care ținem cont atunci când renovăm un apartament cu 2 camere

Fie că simțim nevoia de a face o schimbare în locuință, fie că aceasta nu a trecut de mult timp printr-un proces de îmbunătățiri, decizia renovării nu este una ușoară.
Înainte de a începe renovarea apartamentului, trebuie să ținem cont de câteva sfaturi utile. Am pregătit pentru dumneavoastră o lista de recomandări, pentru ca renovarea să fie realizată fără probleme și situații neplăcute.

1.Evaluarea locuinței tale

În primul rând, renovarea unui apartament cu 2 camere presupune învestiții materiale. Pentru a fi siguri că banii sunt investiți inteligent, Total Design vă sfătuiește să evaluați locuința în detaliu.
Cel mai indicat este să contactați un specialist care să vă ajute în obținerea unei evaluări detaliată a proprietății. Astfel, veți ști cu exactitate ce zone au nevoie de reparații și la ce anume să vă așteptați în materie de timp și buget.
Echipa Total Design vă poate ajută cu o evaluare a locuinței. Vom evalua împreună complexitatea modificărilor care vor fi făcute și vă vom ajută cu o examinare completă!

2.Compartimentarea locuinței

Dacă vreți să recompartimentați locuința, trebuie să obțineți anumite aprobări. Aceste decizii trebuie luate din timp. Consultarea cu specialiști în domeniu este menită să vă asigure că puteți face toate modificările pe care le doriți.

3.Alege echipa care te va ajută să renovezi

Acest pas este foarte important! Echipa cu care veți lucra pe parcursul renovării trebuie să fie serioasă, să vă ajute la fiecare pas cu sfaturi și cu servicii de calitate, să ofere sprijin permanent.
Înainte de a alege o firma de renovări interioare, asigurați-vă că nu vă lăsați influențați de serviciile cu prețul cel mai mic. Goana după chilipiruri se poate termină cu o lucrare nefinisată sau cu o lucrare de proastă calitate.
Echipa cu care realizați lucrările trebuie să vă ofere costuri reale, raportate la calitatea serviciilor oferite și la volumul de muncă depus.

4.Termenul de predare

Asigurați-vă că stabiliți de la început termenul de predare. Echipa cu care veți lucra vă va oferi un termen de predare, trebuie să vă asigurați că acesta este real, ținând cont de orele de liniște, de zilele libere și de sărbătorile legale. O echipă serioasă nu vă promite un termen de predare prea scurt, poate nerealizabil.

5.Garanția manoperei

Înainte de începerea colaborării cu echipa aleasă, asigurați-vă că aceștia vă oferă o anumită garanție pentru lucrare. Doar după o anumită perioada de timp vă puteți da seama dacă lucrarea este de calitate.
O firma de amenajări interioare profesionistă și cu experiență vă va oferi garanție pentru manoperă, astfel încât să fiți convinși că lucrarea este de calitate.

Echipa Total Design vă oferă servicii de renovări interioare pentru locuința dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați, iar noi vă vom oferi un cost estimativ pentru lucrarea dorită.
Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930 .

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.