Renovare baie cu cadiță zidită tip walk-in. Duș cu rigolă.

 

În momentul în care ne hotărâm să renovăm baia apar multe întrebări. Una dintre acestea este cu referire la cabina de duș pe care o alegem. Optăm pentru una zidită cu sau fără cădiță? În cele ce urmează vă prezetăm modul în care aceasta se realizează, cât și care sunt avantajele optării pentru o cădiță de duș cu rigiolă (cădiță turcească).

Renovarea acestei băi a fost realizată pentru o casă cu etaj, de tip p+1. Total Design s-a ocupat de construcția casei la roșu, cât și de finisajale interioare și exterioare ale acesteia.


Serviciile incluse în renovarea unei băi fără cadă sunt următoarele:

  • zidărie cadiță;
  • monaj rigolă 80 cm;
  • aplicare bandă cl 152 (gama ceresit);
  • aplicare hidroizolație cl 51 (gama ceresit).

Întrucât ne dorim să vă oferim cât mai multe informații de interes pentru ca experiența dumneavoastră să fie una plăcută, vom parcurge următoarele etape aferente realizării unei cădițe de duș cu rigolă.

Zidărie cădiță de duș cu rigolă

Zidărie cădiță de duș cu rigolă
Pentru această zidărie s-a optat pentru o cărămidă plină, cu următoarele dimensiuni 240 x 115 x 63 mm. Acest tip de cărămidă este disponibil în magazinele de specialitate. Pentru zidirea cărămizilor s-a folosit unu din cele mai bune adezivuri, CM 17.

Monaj rigolă 80 cm
Pentru că interiorul cădiței este de 1m, se poate opta pentru o rigioli cu lungime de 80cm, disponibilă în megazinele de specialitate, precum Brico Depot.

Aplicare bandă cl 152 (gama ceresit)
Când se optează pentru materiale de calitate, sfatul echipei noastre este să alegeți gama Ceresit. Echipa Total Design a optat în cazul de față pentru o bandă de etanșare Ceresit, disponibilă în magazinele Dedeman. Montajaul se poate realiza cu ușurință cu ajutorul unei pensule.
Aplicare hidroizolație cl 51
La fel că în cazul benzii de etanșare pentru hidroizolație, s-a optat de asemenea pentru gama Ceresit. Tot în magazinele de specialitate este disponibilă spre achiziție hidroizolația cl 51.

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.