Solutii accesibile pentru a indrepta peretii si tavanul unui apartament

0
516
indreptarea peretilor

Cand incepi sa renovezi un apartament sau o casa, cel mai bine este sa te ocupi de toate lucrarile necesare pentru a nu fi nevoit sa revii peste ceva timp pentru a face anumite reparatii.

Cand vine vorba de renovarea unui apartament, totul trebuie sa arate perfect, astfel incat noul design sa se potriveasca cu aspectul placut al peretilor si al tavanului.

Peretii denivelati si tavanul putin stramb poate sa schimbe in totalitate aspectul unei camere.

Inainte de a incepe orice lucrare de renovare, profesionistii echipei Total Design se ocupa mai intai de indreptarea peretilor si a tavanului. Daca este necesar, decopertam apartamentul respectiv pana la placa de beton si refacem absolut totul pentru ca rezultatul final sa fie unul satisfacator.

Pentru ca lucrarile noastre sa arate impecabil, echipa Total Design pune suflet in ceea ce face. Trebuie sa recunoastem ca ne ajuta foarte mult si experienta de peste 15 ani pe care o avem in acest domeniu.

Cum indreptam peretii si tavanul unei locuinte?

Fie ca este vorba de renovari interioare, reamenajari sau zugraveli, inainte de a ne apuca de vopsit, indreptam peretii cu ajutorul unor placi de rigips.

Placile de rigips sunt subtiri, nu sunt scumpe si sunt ideale pentru acest fel de proiecte. Acestea iti asigura confortul unor pereti perfect drepti, dar ofera si izolatie termica si fonica.

Simplele placi de rigips au atat de multe beneficii, iar echipa noastra stie sa profite din plin de ele pentru ca proiectele noastre sa fie impecabile!

Prinderea placilor de rigips se face cu ipsos, iar dupa montare se aplica un glet de finisaj si se slefuieste bine.

Dupa ce peretii au fost indreptati, se da cu amorsa, apoi cu vopsea lavabila.

Alte solutii pentru a indrepta peretii

Caramida aparenta: Aceasta ajuta la acoperirea imperfectiunilor si ofera un aspect aparte incaperii tale. Este ideala pentru living room, dar si pentru hol.

Placi de lemn: Se pot folosi si placile de lemn, care pot fi tratate antiseptic si vopsite cu un lac pentru a da acel efect rustic frumos, dar poti opta si pentru o alta culoare daca vrei ca incaperea sa aiba un aspect mai modern, mai contemporan.

renovarea unui apartament

Poza de mai sus face parte din proiectul „Renovarea unui apartament 2 camere din zona Piata Unirii„, proiect realizat de catre echipa Total Design. 

Finisarea tavanului

Cea mai folosita metoda din ziua de astazi pentru a finisa tavanul si pentru a il face estetic este tavanul extensibil. Acesta acopera denivelarile sau petele neplacute.

Echipa noastra a folosit mai multe metode pentru a nivela tavanul, atat tavanul extensibil sau “fals”, cat si placile de gips-carton, in functie de nevoile si de preferintele pe care le are fiecare client in parte.

Inainte de a alege o metoda pentru a indrepta peretii si tavanul, echipa Total Design iti prezinta toate posibilitatile, cat si avantajele si dezavantajele lor, dar si bugetul necesar pentru fiecare in parte. Rezultatul final este acela care te multumeste pe tine si care se muleaza pe cerintele tale.

 

Cere acum o oferta online si echipa noastra te va contacta in cel mai scurt timp. Alege sa ne contactezi folosind formularul de oferta online 24/7, ne poti suna la numarul de telefon: 0765.924.930 sau scrie-ne la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here