Soluții accesibile pentru renovarea si îndreptarea pereților și tavanelor a unui apartament

Când începem renovarea unui apartament sau a unei case, cel mai bine este să ne ocupăm de toate lucrările necesare pentru a nu fi nevoie să revenim peste ceva timp pentru a face anumite reparații.
Când vine vorba despre renovarea unui apartament, totul trebuie să arate perfect, astfel încât noul design să se potrivească cu aspectul plăcut al pereților și al tavanului.
Pereții denivelati și tavanul cu imperfecțiuni pot schimba în totalitate aspectul unei camere.

Cu ce te putem ajuta?


Înainte de a începe orice lucrare de renovare, profesioniștii Total Design se ocupă de îndreptarea pereților și a tavanului. Dacă este necesar, decopertăm apartamentul respectiv până la placă de beton și refacem absolut totul pentru că rezultatul final să fie unul satisfăcător.
Pentru că lucrările să arate impecabil, punem suflet în ceea ce facem. Ne ajută experiență de peste 15 ani în domeniu.

Cum îndreptăm pereții și tavanul unei locuințe?

Fie că este vorba de renovări interioare, reamenajari sau zugrăveli, înainte de a ne apucă de vopsit, îndreptăm pereții cu ajutorul unor plăci de rigips.
Plăcile de rigips sunt subțiri, nu sunt scumpe și sunt ideale pentru acest fel de proiecte. Acestea îți asigura confortul unor pereți perfect drepți, dar oferă și izolație termică și fonică.


Simplele plăci de rigips au multe beneficii, iar echipa noastră știe să profite din plin de ele pentru că proiectele realizate să fie impecabile.
Prinderea plăcilor de rigips se face cu ipsos, iar după montare se aplică un glet de finisaj și se șlefuiesc bine.
După ce pereții au fost îndreptăți, se dă cu amorsă, apoi cu vopsea lavabilă.

Alte soluții pentru a îndrepta pereții


Cărămidă aparență: Aceasta ajută la acoperirea imperfecțiunilor și oferă un aspect aparte încăperii. Este ideală pentru living-room, dar și pentru hol.
Plăci de lemn: Se pot folosi și plăcile de lemn, care pot fi tratate antiseptic și vopsite cu lac pentru a da efect rustic frumos. Se poate opta și pentru o altă culoare dacă doriți că încăperea să aibă un aspect modern, contemporan.
Poză de mai sus face parte din proiectul „Renovarea unui apartament 2 camere din zona Piață Unirii”, realizat de către echipa Total Design.

Finisarea tavanului


Cea mai folosită metodă din ziua de astăzi pentru a finisa tavanul și pentru a-l face estetic, este tavanul extensibil. Acesta acoperă denivelările sau petele neplăcute.
Echipa noastră a folosit mai multe metode pentru a nivela tavanul, atât tavanul extensibil sau „fals”, cât și plăcile de gips-carton, în funcție de nevoile și de preferințele pe care le are fiecare client în parte.


Înainte de a alege o metodă pentru a îndrepta pereții și tavanul, echipa Total Design prezintă toate posibilitățile, avantajele și dezavantajele, cât și bugetul necesar pentru fiecare tip în parte. Rezultatul final este acela care vă mulțumește și care se mulează cerințelor dumneavoastră.

Solicitați acum o ofertă online și echipa noastră vă va contacta în cel mai scurt timp. Ne puteți contactezi folosind formularul de ofertă online 24/7, telefonic la numărul 0765.924.930 sau scrie-ne la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.