10 etape pentru amenajarea unui apartament cu 2,3,4 camere

Pentru ca renovarea apartamentului tau sa iti reprezinte exact ceea ce ti-ai imaginat, afla care sunt etapele pentru renovarea sau reamenajarea apartamentului tau cu 2, 3 sau 4 camere.

Orice amenajare de apartament necesita o atentie sporita

Ce inseamna asta? Atentia sporita pentru orice proiect de amenajare presupune o buna organizare pentru ca la finalul acestui proiect sa fii pe deplin multumit de renovarea apartamentului tau si de faptul ca aceasta a decurs exact cum ti-ai dorit.

Pentru o buna desfasurare a lucrarilor de renovare este ideal sa apelati la o firma de incredere cum este si Total Design,  pentru a-ti oferi toate detaliile si informatiile  necesare dar si ofertele de preturi pentru fiecare lucrare in parte.

Daca vei apela la firma noastra de amenajari si renovari interioare din Bucuresti ne vom ocupa cu tot ce tine de renovarea unui apartament la cheie, incepand de la faza demolarilor pana la curatenia de final, dar ne putem ocupa si de debarasarea molozului rezultat din demolari, cat si de achizitionarea si manipularea materialelor de constructie.

Total Design este aici sa te ajute cu renovarea unui apartament sau a unei garsoniere pentru ca aceasta sa arate exact asa cum iti doresti! 

De ce ai nevoie de toate aceste lucruri?

Debarasarea molozului

Ei bine, molozul rezultat in urma demolarilor nu poate fi aruncat oriunde deoarece risti amenzi usturatoare. Pentru a il transporta ai nevoie de o masina mare, iar costurile sunt si ele destul de ridicate.

De aceea, echipa Total Design se ocupa de debarasarea molozului si de transportarea acestuia la o groapa de gunoi autorizata. Astfel, tu vei scapa de aceasta grija, iar noi vom scapa de moloz prin intermediul unei modalitati legale, pentru a fi prietenosi cu natura si cu mediul inconjurator.

Curatenia de la final

Nu vrem sa te lasam cu o multime de resturi aruncate in incapere si cu mult praf in noul tau apartament. De aceea, echipa Total Design se ocupa si cu minutioasa curatenie de final pentru ca apartamentul tau sa arate exact asa cum ti-ai dorit.

Achizitionarea materialelor de constructii

Alte firme iti pun la dispozitie o lista necesara cu materialele de constructii si iti cer sa le cumperi. Este greu sa le achizitionezi daca nu esti din acest domeniu si nu stii ce anume sa cumperi. De exemplu, probabil ca nu stii ce semnificatie au culorile placilor de rigips: gri, verde, albastru, roz si portocaliu, dar si multe alte detalii.

De aceea, echipa Total Design te ajuta atat cu renovarea apartamentului tau de la zero, cat si cu achizitionarea si transportarea materialelor. Bineinteles, iti oferim o factura cu toate detaliile si nu achizitionam nimic fara ca tu sa fii de acord cu respectivele materiale si, implicit, cu respectivele costuri.

Etape si sfaturi pentru renovarea/amenajarea unui apartament la cheie

1. Starea apartamentului inainte de renovare

Inainte de incepere procesul de renovare a unui apartament indiferent ca este cu 2,3 sau 4 camere foarte importanta este verificarea apartamentului pentru tot ce inseamna instalatii electrice, sanitare, termice. In cazul in care acestea nu au fost schimbate niciodata, acesta ar fi un prim pas pentru o renovare de succes.

Va informam ca firma noastra destine personal calificat pentru schimbarea instalatiilor electrice, sanitare dar si instalatiile termice.

Este important sa apelati la un ajutor specializat atunci cand schimbati instalatiile electrice, sanitare si termice deoarece orice greseala minora poate duce la consecinte grave. 

Total Design te poate ajuta pentru a schimba instalatia sanitara, electrica si termica!

2. Verificarea si schimbarea tamplariei

Un alt aspect important la fel ca si in cazul instalatiilor  este  verificarea tamplariei  atat in camere cat si schimbarea tamplariei pentru balcon.

Reconditioneaza si, daca este cazul, izoleaza tamplaria exterioara pentru a scapa de mucegai, de umezeala, dar si pentru a plati facturi mai mici pentru caldura iarna si pentru curent (aer conditionat) vara.

3. Verificarea peretilor, a tavanului, cat si a pardoselii

Peretii exteriori trebuie izolati, tavanul trebuie indreptat, atunci cand este cazul, iar pardoseala nivelata.

Firma de amenajari interioare te va intreba de la inceput in ce camere doresti parchet, gresie sau tapet pe pereti, dar si unde doresti aplicarea unui tavan fals.

Afla din acest articol ce trebuie sa stii atunci cand alegi tavanul fals pentru camera ta.

4. Bugetul aproximativ

Dupa ce echipa de amenajari si constructii a facut un calcul aproximativ, ea iti va spune un buget total sau defalcat pentru a achizitiona materialele necesare, dar si pentru a executa lucrarea.

5. Aprobarile necesare

Daca vrei sa faci vreo modificare in casa, de exemplu sa darami un perete, atunci ai nevoie de autorizatie de constructie si, uneori de aprobare de la asociatia de proprietari.

Nu risca sa faci modificari care ar putea sa modifice structura de rezistenta a cladirii fara aprobare deoarece amenda este de pana la 100.000 lei.

6. Discutiile avute cu vecinii inainte de inceperea lucrarilor

Inainte de a incepe lucrarea propriu-zisa, ai grija sa discuti cu vecinii, chiar daca vei respecta orele de odihna si zilele libere.

7. Lucrarile propriu-zise

Dupa ce au fost parcursi toti acesti pasi, este timpul ca echipa de renovari sa se apuca de modificarile necesare.

Ai nevoie de un spatiu in care sa locuiesti in acest timp, mai ales daca ai optat pentru renovarea intregului apartament, de la zero.

8. Decoratiunile si corpurile de iluminat

Decoratiunile si corpurile de iluminat trebuie montate si ele, cat si prizele si intrerupatoarele, in functie de dorintele tale si in functie de design-ul incaperii.

9. Finisajele

Finisajele mici precum montarea usilor interioare, dar si pozitionarea galeriilor pentru perdea sunt ultimele lucruri ce trebuie facute.

10. Curatenia de final

Dupa ce echipa Total Design a terminat lucrarile, ne ocupam in intregime de curatenia de final pentru ca tu sa te bucuri de un apartament renovat si frumos, exact asa cum ti l-ai imaginat.

Proiectele noastre sunt cartea de vizita care ne reprezinta in fata fiecarui client.

Cere acum o oferta online si echipa noastra te va contacta in cel mai scurt timp. Alege sa ne contactezi folosind formularul de oferta online 24/7, ne poti suna la numarul de telefon: 0765.924.930 sau scrie-ne la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

DEDEMAN

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.