Tavanul fals este un accesoriu ideal pentru orice incapere, mai ales atunci cand vrei sa schimbi in totalitate incaperea respectiva.

Un tavan fals poate sa creeze un ambient mai placut, mai elegant si sa te introduca intr-o camera cu totul si cu totul speciala, atunci cand pasesti aici. Cheia consta in alegerea acestui tavan si in alegerea modelului, dar si in alegerea corpurilor de iluminat care il vor pune in valoare.

Ce trebuie sa stii atunci cand vine vorba de un tavan fals?

Tavanul fals este ideal atat pentru living room, cat si pentru dormitor sau pentru un hol mare. El a capatat din ce in ce mai multa popularitate in ultimii ani, fiind un mod practic si economic de a amenaja o camera.

Echipa Total Design a amenajat atat case, cat si garsoniere si apartamente folosind tavan fals si trebuie sa va spunem ca un astfel de accesoriu iti schimba in totalitate camera.

Avantajul unui tavan fals

Daca un tavan fals este aplicat intr-o mansarda sau intr-un pod, acesta prezinta avantajul de a izola locuinta din punct de vedere termic.

De asemenea, acesta schimba in totalitate aspectul camerei si arata foarte bine in orice incapere, mai ales daca este pus in evidenta de catre corpuri de iluminat.

Un tavan fals este o posibila solutie de design pentru apartamentul tau.

Intretinerea si ingrijirea tavanelor false

Solutiile de curatare pentru tavanele false pot fi diferite, in functie de materialul din care sunt confectionate. Unele tavane false pot fi curatare prin metode umede, in timp ce altele se preteaza doar la curatare uscata.

Pentru a curata tavanul poti folosi un aspirator de praf sau o perie pentru a indeparta toate impuritatile si tot praful.

Ce tipuri de tavan fals exista si cum se intretin acestea

Tavanul fals din fibra minerala: Acesta este un tavan ce poate fi curatat doar cu ajutorul aspiratorului.

Plafonul din sticla mata: Plafonul din sticla mata poate fi spalat cu apa si uscat cu ajutorul unei carpe. Ai grija sa folosesti o carpa moale, care nu lasa urme.

Tavanele oglindite: Acestea pot fi curatate cu produse speciale pentru oglinda, insa dezavantajul este ca trebuie curatate mai des deoarece se murdaresc repede si se vede orice urma de praf pe ele.

Plafoanele si scafele din bucatarie: Pot fi curatate cu produse speciale sau cu apa.

Firma Total Design te ajuta cu montarea oricarui tip de tavan, indiferent de materialul din care este realizat. Noi te ajutam sa alegi cele mai calitative materiale si suntem alaturi de tine pentru ca tu sa poti opta pentru un tavan fals frumos, ce iti va schimba ambientul incaperii.

Tavanele rezista la umezeala

Exista bucatarii si bai in care umezeala este constanta. De aceea, trebuie sa stii ca exista tavane false care sunt fabricate din materiale special concepute pentru a rezista la umezeala. Acestea sunt facute din materiale ce rezista la sedimente si la rugina produsa de bacterii si mucegai.

Preturi informative pentru serviciile de zugraveli interioare sau renovari interioare puteti gasi accesand pagina noastra de PRETURI.

 

Daca ai nevoie de mai multe sfaturi in ceea ce priveste renoarea garsonierei tale, apeleaza la specialistii calificati Total Design.

Te ajutam cu o oferta de pret si cu sfaturi personalizate pentru ca tu sa iei cea mai buna alegere!

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here