Vezi cum ne ocupam de renovarea apartamentelor cu 2,3,4 camere

0
733
Renovare apartament 2,3,4 camere
Renovare apartament 2,3,4 camere

Firma de renovare apartamente cu 2,3,4 camere Bucuresti

 

Vă povesteam în articolul anterior despre sfaturile de care trebuie să ții cont atunci când înlocuiești instalațiile sanitare și electrice, dar și despre cum să alegi o firmă de amenajări interioare apartamente.

Astăzi, vrem să discutăm împreună despre termenul unei lucrări de renovare. De ce se depășește și cum poți evita această situație?

Ai decis că este timpul să îți renovezi apartamentul, garsoniera sau să renovezi un spațiu comercial. Ai un buget stabilit, un termen limită și abia aștepți să începi lucrarea.

Cu toții știm că mereu se întâmplă ca termenele inițiale să fie depășite, iar ca bugetul să fie mai mare decât ne așteptam. Este tare neplăcut, însă aceste cazuri sunt foarte dese.

De ce se întâmpla asta și cum poți să eviți cât mai mult ca termenul inițial să fie depășit? Vrem să vă povestim acest lucru, mai pe larg, în articolul de mai jos.

SOLICITA OFERTA 24/7

Lucrări de renovare întârziate

Nimeni nu își dorește să fie nemulțumit, să aibă nervii întinși la maximum sau să fie nevoit să dea vina pe cineva pentru că lucrarea întârzie foarte mult în a fi finalizată.

Calculează timpul dedicat lucrării, luând în calcul și autorizațiile necesare

Fie că vorbim de autorizații de la stat sau autorizații de la vecini, trebuie să iei în calcul toate aceste lucruri atunci când vine vorba de renovarea unui spațiu.

Dacă se întâmplă să ai vecini pretențioși, trebuie să fii foarte strict în ceea ce privește respectarea orelor de liniște. De asemenea, există și vecini care își doresc liniște și în afara orelor obligatorii. Aceștia sunt vecinii care au copii mici sau vecinii în etate. Oricare ar fi situația, nu uita să îți anunți vecinii că începi lucrările de renovare, să îți ceri scuze față de ei și să îi rogi să îți ofere înțelegerea cuvenită.

amenajari interioare - firma de constructii

Ia în calcul și demolarea pereților

Dacă dorești să recompartimentezi spațiul, ai nevoie de autorizație de construcție. Fie că vorbim despre un spațiu comercial sau de garsonieră proprie, proiectul trebuie să fie semnat și ștampilat de către un arhitect, apoi autorizat.

Problema este că aceste termene nu sunt niciodată fixe. Chiar dacă ar trebui să fie, termenele depind foarte mult de orașul în care stați, de primărie, de arhitect, etc.

Nu trebuie să te descurajezi, însă! Toate lucrurile se fac cu răbdare.

Echipa de constructori

Fie că vorbim de construirea unei case sau de renovarea unui apartament, a unei garsoniere sau a unui spațiu comercial, trebuie să ai grijă ce echipa de constructori alegi.

Pentru amenajări spații interioare și zugrăveli interioare, echipa  Total Designstă la dispoziția ta! O mulțime de lucruri depind de profesionalismul echipei cu care pornești la drum.

Design Total este o echipă care se dedică clienților săi, suntem transparenți și promitem profesionalism, înainte de toate.

Mai multe detalii despre Design Total poți găsi chiar aici. 

Alegerile făcute de tine

Dacă încă nu te-ai hotărât unde pui parchet, unde pui tapet pe perete și unde dorești să fie poziționată mobila, echipa de constructori s-ar putea să fie nevoită să întârzie lucrările.

Fii sigur pe deciziile pe care le iei de la început și încearcă să nu te abați din drum.

Lucrările neprevăzute

În orice spațiu sau apartament vor exista, cel mai probabil, lucrări neprevăzute. Există lucrări care apar în majoritatea cazurilor, însă există și excepții care pot întârzia execuția lucrării.

Dacă dorești ca totul să iasă că la carte, nu trebuie decât să te echipezi cu multă răbdare.

amenajari interioare - firma de constructii

Concluzii

Înainte de a începe un proiect, alege o echipă profesionistă cu care să lucrezi. Urmărește cu atenție portofoliul acestei echipa, documentează-te, apoi discută cu persoanele pe care le-ai ales pentru a stabili detaliile proiectului.

Echipa  Total Design îți pune la dispoziție portofoliul ei, cu proiecte transparente, frumoase și de care suntem foarte mândri.

După ce ai stabilit un termen aproximativ al lucrării, dar și un buget, nu uita să aloci câteva zile și pentru lucrările neprevăzute, dar să ai pregătit și un mic buget pentru aceste lucrări.

Dacă vrei să discutăm despre proiectul tău, ne poți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930, poți utiliza secțiunea de Solicitare Ofertă Online 24/24 din site sau ne poți trimite o adresă de e-mail pe: contact@total-design.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here