Firmă de renovare apartamente București

Într-un articol interior ( vezi aici ) am discutat despre ce anume trebuie să țineți cont în momentul în care alegeți înlocuirea instalațiilor sanitare și electrice.
De data aceasta vom dezbate tema termenelor necesare în lucrările de renovare.

Ce se întâmplă atunci când termenul propus este depășit și cum putem evita această situație?
Ați decis că este timpul să renovați locuința sau un spațiu comercial, iar următorul pas este stabilirea bugetului disponibil și a termenelor pentru începutul și finalizarea lucrărilor.
Cu toții știm că mereu se întâmplă ca termenele inițiale să fie depășite, iar ca bugetul să fie mai mare decât ne așteptam. Este neplăcut, însă aceste cazuri sunt foarte dese.

De ce se întâmpla asta și cum puteți evita cât mai mult ca termenul inițial să fie depășit?

Lucrări de renovare întârziate

Nimeni nu își dorește să fie nemulțumit, să aibă nervii întinși la maximum sau să fie nevoit să dea vina pe cineva pentru că finalizarea lucrării întârzie foarte mult.
Calculați timpul dedicat lucrării, luând în calcul și autorizațiile necesare.
Fie că vorbim despre autorizații de la stat sau autorizații de la vecini, trebuie să luați în calcul toate aceste lucruri atunci când vine vorba despre renovarea unui spațiu.
Dacă se întâmplă să aveți vecini pretențioși, trebuie să fiți foarte stricți în ceea ce privește respectarea orelor de liniște. De asemenea, există și vecini care își doresc liniște și în afara orelor obligatorii. Aceștia sunt vecinii care au copii mici sau vecinii în etate. Oricare ar fi situația, nu uitați să anunțați vecinii că începeți lucrările de renovare.

Amenajări interioare – firmă de construcții

Luați în calcul și demolarea pereților. Dacă doriți să recompartimentați spațiul, aveți nevoie de autorizație de construcție. Fie că vorbim despre un spațiu comercial sau despre o garsonieră proprie, proiectul trebuie să fie semnat și ștampilat de către un arhitect, apoi autorizat.
Problema este că aceste termene nu sunt niciodată fixe. Chiar dacă ar trebui să fie, termenele depind foarte mult de orașul în care locuiți, de primărie, de arhitect etc.
Nu trebuie să vă descurajați însă! Toate lucrurile se fac cu răbdare.

Echipa de constructori

Fie că vorbim despre construirea unei case sau despre renovarea locuinței, trebuie să aveți grijă ce echipă de constructori alegeți.
Pentru amenajări spații și zugrăveli interioare, echipa Total Design vă stă la dispoziție! O mulțime de lucruri depind de profesionalismul echipei cu care porniți la drum.
Total Design este o echipă care se dedică clienților săi, suntem transparenți și promitem profesionalism înainte de toate.

Alegerile făcute de dumneavoastră

Dacă încă nu v-ați hotărât unde puneți parchet, unde puneți tapetul pe perete și unde doriți să fie poziționată mobila, echipa de constructori s-ar putea să fie nevoită să întârzie lucrările.
Fiți siguri pe deciziile luate de la început și încercați să nu vă abateți de la drum.

Lucrările neprevăzute

În orice locuință, cel mai probabil, vor apărea lucrări neprevăzute. Există lucrări care apar în majoritatea cazurilor, însă există și excepții care pot întârzia execuția lucrării.
Dacă doriți ca totul să iasă ca la carte, nu trebuie decât să vă echipați cu multă răbdare.

Concluzii

Înainte de a începe un proiect, alegeți o echipă profesionistă cu care să lucrați. Urmăriți cu atenție portofoliul nostru, documentați-vă, apoi discutați cu persoanele pe care le-ați ales pentru a stabili detaliile proiectului.
Echipa Total Design vă pune la dispoziție portofoliul cu proiecte transparente, frumoase, de care suntem foarte mândri.
După ce ați stabilit un termen aproximativ al lucrării și un buget, nu uitați să alocați câteva zile și pentru lucrările neprevăzute. De asmenea, aceste lucrări vin la pachet și cu un buget suplimentar.
Dacă vreți să discutăm despre proiectul dumneavoastră, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930, prin secțiunea de Solicitare Ofertă Online 24/7 din site sau ne puteți trimite o solicitare pe adresa de e-mail: contact@total-design.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.