Atunci când iei decizia de a renova un apartament, trebuie să ții cont de o mulțime de lucruri. În primul rând, trebuie să fii conștient de faptul că renovarea unui apartament constă în timp petrecut pentru ca proiectul să fie așa cum îți dorești, dar costă și bani. Lucrurile calitative nu sunt ieftine, însă le poți obține și cu un buget mediu.

De asemenea, este important să știi și cu ce echipă lucrezi, dacă este serioasă, dacă îți va oferi un rezultat final exact așa cum l-ai așteptat și dacă te poți baza pe membrii echipei că vor lucra la reamenajarea apartamentului tău ca și când ar fi vorba de propria lor casă.

Din fericire, echipa  Total Design se bazează pe un portofoliu bogat, cu care ne mândrim, pe o mulțime de clienți mulțumiți, dar și pe faptul că noi știm ce înseamnă calitatea și știm să o apreciem și să o livrăm clienților noștri.

Ce trebuie să știi înainte de a începe lucrările pentru renovare?

În articolul anterior, v-am prezentat câteva sfaturi pentru a economisi timp și bani atunci când renovezi apartamentul.

Ai nevoie de un buget stabilit, de timp dedicat lucrării, dar și de multă răbdare. Lucrurile frumoase nu se pot face peste noapte, iar lucrarea ta de renovare este unul dintre acele lucruri.

Pe lângă redecorarea și partea creativă a lucrurilor, trebuie să aveți grijă și de partea tehnică. Când spunem „parte tehnică”, ne referim la instalațiile tehnice și la instalațiile sanitare.

Atunci când decideți să renovați un apartament, sfatul nostru este să înlocuiți toate instalațiile termice, sanitare și electrice, mai ales dacă vorbim de un spațiu care nu a mai fost renovat de peste 20-30 de ani.

instalatii electrice

Despre instalațiile sanitare

Instalațiile sanitare trebuie înlocuite, însă dacă alegeți țevile de polipropilenă, puteți face economii serioase în ceea ce privește instalația sanitară. Folosiți polipropilenă pentru instalațiile cu apă deoarece este mai ieftină decât cuprul său decât țeava zincată. De asemenea, durata de viață a polipropilenei este de aproximativ 50 de ani.

Bineînțeles, cea mai bună alegere este cuprul. Este un material rezistent, durata de viață depășește cu ușurime 50 de ani, iar voi nu veți avea probleme niciodată cu această instalație.

Nu uitați că trebuie să evitați complet alte materiale ieftine pentru instalațiile sanitare!

Despre instalațiile electrice

Înainte de a schimba instalația electrică, ai nevoie de un proiect în conformitate cu normativele existente.

Nu trebuie să apelați la cele mai ieftine materiale. Gândește-te că lucrarea făcută acum trebuie să reziste pe o perioadă cât mai mare de timp pentru ca tu să nu ai probleme niciodată cu ea. Echipa  Total Design o să vă ajute să economisiți bani prin calcularea cât mai exactă a materialului de care aveți nevoie. Alegeți instalațiile electrice din aluminiu pentru calitate garantată!

Pentru a schimba instalația electrică, nu ai nevoie de schiță veche de proiect deoarece noul proiect nu se va conecta la vechiul proiect.

Pentru a instala prize și întrerupătoare, trebuie să porți o discuție cu electricianul. Astfel, veți stabili de la bun început ce electronice vor exista în casă și unde, dar și de locurile în care ai dori să fie instalate întrerupătoarele.

Despre tâmplărie

După ce detaliile despre instalațiile electrice și instalațiile sanitare sunt puse la punct, nu ne rămâne decât să alegem tâmplăria geamurilor. Geamurile pot fi comdante direct de la producător.

Stabilește de la început ce geamuri trebuie să iei și discuta cu un producător pentru a obține o reducere substanțială.

Echipa  Total Design stă la dispoziția ta pentru a te ajuta cu cele mai bune sfaturi.

Așteptam să ne contactezi telefonic (0765.924.930) pentru a discuta detaliile despre lucrarea pe care dorești să o faci sau poți să ne trimiteți un e-mail (contact@design-total.ro) cu toate ideile pe care le ai, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp.

De asemenea, poți să apelezi și la serviciul nostru „Solicită o ofertă online 24/24”. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar noi te vom contacta.

Echipa  Total Design te așteaptă la o cafea pentru a discuta despre visul tău pe care vrei să îl transformi în realitate. Nu ezită să arunci o privire peste portofoliul nostru, să te convingi că lucrurile pe care le facem noi sunt de calitate superioară, iar metodele noastre sunt puse în practică de specialiști experimentați și apoi așteptăm să ne suni!

Proiectele realizate de către echipa Total  Design se bazează pe încrederea cu care noi acționăm, pe seriozitatea pe care o oferim clienților și pe multă experiență!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.