Fie ca te-ai hotarat sa renovezi complet apartamentul in care stai sau ca vrei sa renovezi doar baia, schimbarea instalatiei sanitare este uneori prioritara.

Daca te-ai mutat intr-un apartament mai vechi, cel mai bine este sa optezi pentru schimbarea instalatiei sanitare. Astfel, te vei asigura ca toate lucrurile cumparate si toate lucrarile efectuate de catre o echipa de renovari de incredere sunt realizate chiar sub supravegherea ta. Astfel, nu vei avea probleme cu baia ta pentru inca 15-20 de ani de acum inainte.

Serviciile necesare pentru a schimba instalatia sanitara

Inocuirea tevilor instalatiei sanitare, dar si inlocuirea tevilor de alimentare cu apa din baie sau bucatarie. Aici va trebuie sa alegeti materialul pentru care optati.

Echipa Total Design va recomanda folosirea unor materiale rezistente pe termen lung si calitative, precum este cuprul. Alte materiale nu au o durabilitate atat de mare si necesita inlocuirea lor mai timpurie.

Tevile din plastic sunt utile si populare datorita faptului ca au un pret scazut, o greutate mica si flexibilitate rezistenta la coroziune. Durata de viata a acestora este de aproximativ 25 de ani.

Tevile din pexal sunt si ele populare, au un pret mediu si sunt folosita atat pentru a distribui apa calda si rece, cat si pentru cicuitele de incalzire din pardoseala.

Tevile din polipropilena au o durata de viata de aproximativ 50 de ani, ofera pierderi mici de presiune, sunt non-toxice si nu permit acumularea depunerilor, ceea ce le face populare in randul alegerii pentru instalatiile sanitare.

Tevile din cupru sunt mai grele, dar au o rezistenta ridicata, cat si un pret mai piperat.

Conductele din otel sunt robuste si rezistente, avand o durata de viata de pana la 40 de ani.

Tevile din fonta cu adaos de magneziu au o durata de viata de pana la 100 de ani si sunt ideale pentru spatiile subterane.

De ce sa alegi echipa Total Design pentru a schimba instalatia sanitara?

Total Design este o echipa formata din profesionisti care iti vor schimba complet instalatia sanitara. Iti oferim siguranta lucrarii si a bunurilor din propria locuinta, iar tu nu iti vei mai face probleme ca tevile se pot sparge sau deteriora.

De aceea, daca optezi pentru tevi din cupru, trebuie sa stii ca durabilitatea acestora este de peste 40 de ani.

Suntem transparenti

Indiferent ca este vorba de schimbarea instalatiei sanitare, de schimbarea instalatiei electrice sau de montare parchet ori de o renovare completa de la A la Z, echipa noastra este transparenta.

Suntem sinceri in ceea ce priveste termenul de predare a lucrarii, suntem onesti cand vine vorba de pret si suntem deschisi pentru orice sugestii in ceea ce priveste colaborarea noastra.

Sinceritatea este piatra care sta la baza constructiei increderii dintre Total Design si partener.

Portofoliul pe care il avem este cartea de vizita care ne reprezinta mereu.

Nu lasam lucrarea neterminata

Exista o multime de firme si de meseriasi care iau multe proiecte pentru a incasa bani, dar lasa proiectele neterminate. Echipa noastra se focuseaza doar pe proiectul tau si nu te lasam sa pierzi timpul asteptandu-ne. Iti oferim sprijin in ceea ce priveste orice serviciu de renovare si suntem langa tine pentru a iti oferi cele mai bune sfaturi.

Preturi 2024 renovari interioare Bucuresti

Preturi informative pentru serviciile de zugraveli interioare sau renovari interioare puteti gasi accesand pagina noastra de PRETURI.

Daca ai nevoie de mai multe sfaturi in ceea ce priveste renoarea garsonierei tale, apeleaza la specialistii calificati Total Design.

Te ajutam cu o oferta de pret si cu sfaturi personalizate pentru ca tu sa iei cea mai buna alegere!

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

colaboram cu magazinele dedeman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.