Renovări apartamente 2024 – Soluții pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere

Există o multitudine de persoane care au trecut deja prin experiența unei renovări de locuință. Unii dintre noi am avut atât experiențe plăcute, cât și experiențe neplăcute, precum întârzierea lucrărilor, neseriozitatea meseriașilor etc.


Echipa Total Design este o echipă serioasă, care își dedică 100% din timpul său unui anumit proiect. Dacă alegi să renovezi apartamentul, casa sau un spațiu comercial cu ajutorul nostru, ai parte de toată atenția echipei, de la începutul lucrărilor până în etapa de finisare.

Solicită oferta acum! Suntem disponibili 24/7 și de asenemena îți stăm alături astfel încât apartamentul tău să aibă design-ul visat.

Cum planifici renovarea unui apartament?

În primul rând, cel mai important aspect pe care trebuie să il ai în vedere este planificarea. O echipă de meseriași care nu te va întreba exact ce servicii iți dorești și ce așteptări ai pentru proiectul respectiv este o echipă neserioasă și nepăsătoare.


Înainte de a începe o lucrare de renovare, unul dintre membrii echipei Total Design va discuta cu tine în detaliu pentru a ști exact ce îți dorești de la fiecare cameră în parte. Suntem aici să îți oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește renovarea unui apartament, materialele folosite, bugetul aproximativ și timpul de predare al lucrării.

Lipsa unei viziuni asupra rezultatului final te va împiedica să renovezi eficient și practic apartamentul.
Nu căuta cele mai ieftine materiale și nu te baza pe execuția multor lucrări într-un timp foarte scurt. Cele mai calitative și durabile lucrări necesită timp, astfel încât să te bucuri de un apartament renovat perfect, pe o perioadă mare de timp!

Când renovezi un apartament?

RENOVĂRI COMPLETEDacă deții bugetul necesar renovării, mai lipsește doar alegerea unei perioade pentru renovare. Iarna și toamna prețurile serviciilor pentru renovare pot fi mai mici, însă pereții se vor usca mai greu. De asemenea, pentru a putea fi realizate etapele de tencuire și zugrăvire, pereții nu trebuie să fie reci. Parchetul montat se poate umfla în condiții de umezeală, mai ales toamna.
Astfel, perioadele potrivite pentru derularea lucrărilor sunt primăvara și vara.

Echipa de meșteri cu care vei lucra

Bineînteles, ai nevoie de o echipă calificată, eventual o echipa al cărui portofoliu deja l-ai văzut și care te-a încântat. O echipă care îți poate pune la dispoziție un portofoliu cu lucrări sau o serie de recenzii, este o echipă în care te poți încrede.
Portofoliul echipei Total Design îl găsești AICI. Noi ne mândrim cu proiectele noastre, iar clienții sunt mulțumiți de lucrările pe care noi le-am executat. Suntem o echipă dedicată, gata să te ajute la fiecare pas pentru a renova apartamentul visat.

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.