Renovari apartamente 2019 – Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere

0
545
renovari apartamente 2019

Renovari apartamente 2019 – Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere

Exista o multime de persoane care au trecut deja printr-o astfel de experienta: renovarea unui apartament. Unii dintre noi am avut si experiente placute, dar si experiente neplacute, precum intarzierea mult prea mare a lucrarilor sau neseriozitatea meseriasilor.

Echipa Total Design este o echipa serioasa, care isi dedica 100% din timpul sau unui anumit proiect. Daca alegi sa renovezi apartamentul, casa sau poate un spatiu comercial cu ajutorul nostru, noi iti promitem ca toata atentia echipei noastre va fi asupra proiectului tau, pana cand acesta este finisat, exact asa cum ti-l doresti.

Te asteptam sa soliciti aici o oferta! Suntem disponibili 24/7 si suntem alaturi de tine pentru ca apartamentul tau sa aiba design-ul pe care mereu l-ai visat!

Cum planifici renovarea unui apartament?

In primul rand, cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este faptul ca trebuie sa planifici renovarea unui apartament. O echipa de meseriasi care nu te va intreba exact ce servicii iti doresti de la ei si ce asteptari ai pentru proiectul respectiv este o echipa neserioasa si nepasatoare.

Inainte de a incepe o lucrare de renovare, unul dintre membrii echipei Total Design va discuta cu tine in detaliu pentru ca noi sa stim exact ce iti doresti de la fiecare camera in parte! Suntem aici sa iti oferim cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste renovarea unui apartament, materialele folosite, dar si bugetul aproximativ si timpul de predare al lucrarii.

Lipsa unei viziuni asupra rezultatulu final te va impiedica sa poti renova eficient si practic apartamentul!

Nu cauta cele mai ieftine materiale si nu te baza pe o echipa care iti va promite multe lucruri executate intr-un timp foarte scurt! Cele mai calitative si de durata lucrari necesita timp pentru ca tu sa te bucuri de un apartament renovat perfect pe o perioada mare de timp!

Cand renovezi un apartament?

Dupa ce ai strans bugetul necesar, trebuie sa te hotarasti asupra unei perioade din an pentru a renova. Iarna si toamna preturile serviciilor pentru renovare pot fi mai mici, insa peretii se vor usca mult mai greu, iar acestia nu trebuie sa fie reci atunci cand te ocupi de tencuire sau de zugravire.

De asemenea, parchetul montat se poate umfla in conditii de umezeala, mai ales toamna, asa ca perioadele potrivite pentru montarea lui sunt primavara si vara.

Echipa de mesteri cu care vei lucra

Bineinteles, ai nevoie de o echipa calificata, eventual o echipa a carui portofoliu deja l-ai vazut si ti-a placut foarte mult.

O echipa de meseriasi transparenta, care iti arata portofoliul cu care se mandreste si care nu iti ascunde nimic este o echipa in care poti avea incredere totala.

Portofoliul echipei Total Design il gasesti AICI. Noi ne mandrim cu proiectele noastre, iar clientii sunt multumiti de lucrarile pe care noi le-am executat.

Suntem o echipa dedicata, gata sa te ajuta la fiecare pas pentru a renova apartamentul cu 2, 3 sau 4 camere pe care mereu l-ai visat!

O parte dintre proiectele noastre

In galeria foto de mai jos iti prezentam o parte dintre apartamentele pe care noi le-am renovat.

Daca iti place ce vezi si planuiesti renovarea unei garsoniere, a unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere sau a unei case/vile ori a unui spatiu comercial, asteptam sa ne contactezi!

cat costa renovarea unui apartament cu 3 camere 2017 - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere1 10 - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere1 16 - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camereamenajari interioare apartamente bloc - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camereamenajare apartament mic de bloc - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere

1 33 - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camerece faianta si gresie alegi pentru baia ta - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camerece mobilet alegi pentru baiepreturiinformatii utile - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 cameredesign placut baie bloc - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camerecum se monteaza caloriferul in baie ghid - Renovari apartamente 2019 - Solutii pentru apartamente 2, 3 sau 4 camere

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

Contacteaza-ne, iar noi te ajutam sa obtii renovarea apartamentului la care ai visat mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here