Costuri 2024 – Renovări apartamente 2, 3, 4 camere București

În acest articol echipa noastra dorește să vă ofere informații de interes general cu privire la costurile implicate în renovarea unei locuințe. Indiferent de tipul locuinței, garsonieră sau apartament cu 3, 4 camere, necesarul este în mare parte același.
De cele mai multe ori, în amenajarea locuinței căutăm servicii la costuri cât mai mici, întrucât avem o limită financiară. Prețurile mici însă nu sunt întotdeauna și raportate la calitatea serviciilor. Cel mai des folosită întrebare este „Care este costul renovării unui apartament?

În vederea stabilirii unui preț însă, sunt implicate anumite aspecte, precum:

-Dimensiunea aprtamentului;
-Compartimentarea locuinței;
-Stadiul în care se află;
-Necesarul de materiale;
-Rezultatele dorite;
-Timpul necesar;

VEZI PROIECTELE 

Pentru a putea oferi clientului un preț cât mai apropiat de cel real, este necesar ca acesta să furnizeze specialiștilor noștri informații detaliate cu privire la amenajarea apartamentului, de exemplu dacă aceasta va fi una parțială sau una totală.

Care este diferența dintre amenajarea parțială și amenajarea completă a apartamentului?
Renovarea parțială a apartamentului presupune schimbarea anumitor aspecte din încăpere, fără a fi schimbat aspectul total al acesteia.

Printre lucrările care pot fi făcute în renovarea parțială a unui apartament, se numără următoarele:

-înlocuire uși interior;
-schimbarea parțială a ceramicei (gresie-faiană);
-refacerea reparațiilor de după montarea termopanelor;
-realizarea de ajustări tavanelor și pereților;
-aplicarea de amorse;
-aplicarea a două straturi de vopsea lavabilă.

Serviciile complete in 2024 pentru  amenajarea de locuințe implică:

-decopertarea întregului apartament;
-dezafectarea instalațiilor sanitare și electrice;
-dezafectarea tocurilor și uși vechi;
-dezafectarea obiectele sanitare vechi;
-reconfigurarea și schimbarea instalațiilor electrice;
-schimbarea instalațiilor sanitare și termice;
-aplicarea gleturilor grosiere;
-montajul de coltare;
-aplicarea gleturilor de finisaj;
-montare ceramică băi și bucătarie, hol (gresie/faianță);
-montare uși de interior/exterior;
-montare parchet.

Lucrările mai sus menționate sunt doar o parte din serviciile ce țin de renovarea completă a unui apartament. Lista poate suferi modificări odată ce clientul își prezintă ideile și dorințele.
Pentru obținerea unei oferte personalizată de renovare a locuinței, contactați echipa noastra. Datele de contact sunt disponibile în secțiunea Contact.

COLABORAM CU MAGAZINELE DEDEMAN

2 COMENTARII

 1. Buna ziua.
  In curand voi finaliza achizitia unui apt de 4 camere intr-o vila din Cotroceni, exista 3 apt, cate unul pe fiecare etaj. Constructia a fost finalizata in anul 1971. Renovarea exterioara, de buna calitate si conservata foarte bine a fost facuta in anul 2010.
  SC aprox 120 mp, SU 112 mp, din care 4 mp de balcon. Locuinta a fost renovata in anul 2014-2015, dar vrem inainte sa ne mutam sa facem o evaluare generala si sa renovam conform gusturilor noastre.
  Sigura ca da, ce se poate pastra pastram, dar vrem sa schimbam tot ce nu este conform, astfel incat 10-15 ani sa nu fie nevoie de interventii.
  De exemplu bucataria are gresie si faianta cu incalzire in podea si mobilier dar vrem sa schimbam tot. De asemenea usa de iesire pe balcon din bucatarie trebuie modificata, marita poate?
  Exista un WC de serviciu de 2 mp si o baie de 7 mp, alaturate pe care vrem sa le transformam intr-o baie mica cu dus si baie mare cu cada, prin modificarea peretelui de rigips dintre ele.
  Parchetul din living si dormitoare (aprox 80 mp) este masiv de stejar, raschetat si lacuit in urma cu 6 ani, dar se pare ca este pus pe sipci si scartaie. Exista si un semineu in living care trebuie evaluat. Tavanul este izolat(apt este sub pod la etajul 2) cu vata minerala din cate stim, in jur de 2010-2011, vrem sa vedem daca poate sa ramana sau trebuie schimbata cu vata bazaltica.
  Apt mai are in posesie o boxa la subsol de 8 mp, care trebuie si ea amenajata si izolata si un garaj de aprox 26 mp care trebuie macar rafistolat un pic (usa, zugraveala etc).
  Tot in cadrul proiectului daca se poate o solutie si pentru pod care trebuie refacut – tigla, ferestre tip velux, dar asta tine si de ceilalti doi proprietari.
  As prefera initial sa ne auzim pe mail, sunt chirurg si pana sambata seara am program foarte incarcat, eventual imi solicitati ce mai aveti nevoie (schita, poze etc). Dupa ce va formati o idee, saptamana viitoare putem discuta la telefon. As lasa intaln irea fizica in locatie dupa ce finalziam tranzactia si poate mai scade in amploare epidemia.
  Ganduri bune, Radu Jecan

 2. Bună dimineața, m ar interesa amenajarea unui apartament cu 3 camere ,baie ,bucătărie și hol cu suprafața totală de 50 m.p.!În acest moment este scos parchetul,gresia ,faianță și ușile, și as dori sa știu cât m ar costa sa îl fac cu materiale cumpărate de mine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.