Multa lume considera ca renovarea unui apartament de 3 sau 4 camere este destul de usoara deoarece spatiul este suficient si amenajarea lui nu va fi o bataie de cap.

Ei bine, nu este chiar asa. Pentru echipa Total Design, fiecare proiect este o noua provocare, o noua oportunitate de a ne depasi limitele.

Asa a fost si cu acest apartament cu 4 camere din zona Dezrobirii, Bucuresti.

Decopertarea apartamentului

Primul pas este decopertarea apartamentului pana la beton, in toate camerele. Echipa Total Design se ocupa si cu strangerea si transportarea molozului la o groapa de gunoi autorizata. Astfel, ne asiguram ca suntem prietenosi cu mediul inconjurator si ca putem sa scapam de mizerie pentru a ne putea continua lucrarea.

Demontam si tamplaria PVC, dar si usile, parchetul, gresia si faianta si apoi ne ocupam de montarea tabloului electric, de schimbarea instalatiei sanitare si termice, dar si de schimbarea instalatiei electrice. 

Dupa ce am decopertat integram apartamentul, ne ocupam de dezafectarea obiectelor sanitare: de cada, de toaleta, dar si de chiuveta si de alte accesorii existente.

Apoi, urmatorul pas este aplicarea gletului glosier, in primul strat. Dupa acest lucru, echipa noastra se ocupa de aplicarea gletului grosier de finisaj, al doilea strat si de aplicarea plasei de armare pentru peretii de zidarie.

 

Uniformizarea gletului prin slefuire

Dupa ce am finisat totul, uniformizam gletul prin slefuire si aplicam amorsa pentru pereti si pentru tavane.

Aceste lucruri pot sa dureze de la 7 zile in sus, in functie de numarul de camere, dar si de complexitatea lucrarii.

Apoi, aplicam amorsa pentru pereti si tavane. Urmatorul pas ne duce mai aproape de finisare proiectului, si anume aplicarea vopselei lavabile.

Echipa noastra aplica vopseaua lavabila in 2 straturi pentru a se asigura ca totul este perfect si ca peretii sunt vopsiti frumos si arata bine.

Montarea gresiei si faiantei

Montarea gresiei si a plintei, a faiantei si chituirea este o treaba de cateva zile. In articolul de aici v-am povestit cum sa alegeti corect culorile si modelul de gresie si de faianta pentru baia ta, astfel incat incaperea sa fie armonioasa, design-ul sa fie pe placul tau si amenajarea sa fie exact asa cum ai visat-o.

De asemenea, in articolul de aici v-am povestit de ce gresia si faianta sunt elemente indispensabile in renovarea unui apartament si de ce trebuie sa tii cont atunci cand le alegi.

Montarea parchetului

Citeste aici totul despre ce tip de parchet sa alegi atunci cand renovezi.

Dupa ce echipa Total Design a montat gresia si faianta, se ocupa de montarea parchetului si a plintei, apoi de montarea intrerupatoarelor, a prizelor, dar si a corpurilor de iluminat.

Ultimii pasi

Ultimii pasi constau in montarea usilor de interior, a usii de la intrare, inclusiv montarea pervazelor. De asemenea, se monteaza si glafurile de interior si exterior, dar si obiectele sanitare: chiuveta, toaleta, cada sau cabina de dus si accesoriile din baie.

In final, se monteaza caloriferii si robinetii si se face curatenie.

Echipa Total Design este alaturi de tine la fiecare pas pentru ca tu sa poti sa amenajezi apartamentul la care ai visat mereu.

 

Cam asa arata renovarea apartamentului de 4 camere din zona Dezrobirii, Bucuresti.

Daca va place ce ati vazut, echipa Total Design va sta la dispozitie pentru mai multe detalii in ceea ce priveste renovarea completa a apartamentului tau, a garsonierei tale sau a casei tale.

 

Proiectele noastre sunt cartea noastra de vizita care ne reprezinta in fata fiecarui client.

Cere acum o oferta online si echipa noastra te va contacta in cel mai scurt timp. Alege sa ne contactezi folosind formularul de oferta online 24/7, ne poti suna la numarul de telefon: 0765.924.930 sau scrie-ne la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here