Total Design București • Firmă de renovări garsoniere

Orice proprietar al unei garsoniere vrea să aibă o atmosfera de căldură și confort în casă să. Este ușor să creezi un astfel de mediu, dacă efectuezi renovări majore în incinta, ghidate nu numai de prețuri mici pentru lucrările de construcție, ci și folosind serviciile unor specialiști de înalta calificare, Total Design București

Ce îți oferim?

Firma de renovări garsoniere București, este bucuroasă să te ajute. Specialiștii vor efectua o serie de lucrări de renovare. Procesul va începe cu formarea proiectului și aprobarea acestuia de către client. Designerii vor ține cont cu siguranță de dorințele tale și, dacă este necesar, vor face ajustări. Reprezentanții firmei Total Design București pot face prețuri renovări garsoniere București în funcție de lucrările solicitate și de materialele folosite.

Prețurile pentru lucrările de renovare la firma de renovări garsoniere București, sunt mai mici decât cele ale concurenților.  O astfel de activitate poate fi realizată doar de specialiști cu un înalt profesionalism și pot renova atât garsoniere noi, cât și vechi.

Renovări garsoniere la cheie București

Contactează firma și solicită renovarea unei garsoniere la cheie. Astfel, îți poate fi stabilit prețul pentru lucrările de renovare, încheind un acord și continuând cu realizarea proiectului. Va trebui doar să îi spui designerului despre dorințele tale. După un timp, reprezentanții firmei Total Design te vor sună și îți vor cere să aprobi proiectul, dacă acesta va fi conform cu dorințele tale. Apoi va începe complexul lucrărilor de renovare și la final te vei întâlni cu specialiștii pentru a primi garsonieră renovată la cheie. 


Chiar dacă în timpul renovării prețurile cresc la unele tipuri de materiale de finisare, nu va trebui să plătești această diferența dacă nu este prevăzută în contract. Compania este obligată să mențină prețul indicat la încheierea contractului. Renovarea garsonierelor poate include atât lucrări de finisare interne, cât și externe. 

La exterior lucrarea de renovare cuprinde lucrări de finisare a peretelui, instalarea ușii de la intrare, comunicații, modernizarea zonei înconjurătoare. Iar cele interne nu sunt diferite de renovarile din apartamente. Toate lucrările de renovare se desfășoară integral și acoperă absolut toată suprafață garsonierei.

În plus, prețurile pentru lucrările de renovare pot include:

  • Demolarea si instalarea peretilor sau a peretilor despartitori
  • Montajul instalatiilor sanitare
  • Remodelarea baii si a toaletelor
  • Instalarea cablurilor electrice.

Scapă de probleme cu firma de renovări București

Firma de renovări garsoniere Bucureșți include și redecorarea în gama de servicii. Apelând la specialiști, te protejezi de gunoi, praf și murdărie, și, în același timp, de probleme. Specialiștii firmei de renovări garsoniere București, își asumă singuri achiziția tuturor materialelor pentru renovarea garsonierei. 

Suntem încântați să te cunoaștem!

Toate prețurile pentru materiale sunt prevăzute în contract.  Va fi destul de dificil pentru o persoană care nu este specialist în materiale, să cunoască calitatea și proprietățile materialelor să facă o alegere. Dar, specialiștii firmei de renovări cunosc gama uriașă de materiale și proprietățile lor, oferindu-ti sfaturi în alegere.

Cui nu-i place că lucrările de renovare a garsonierei lor să fie făcută de la început și până la sfârșit de o singură firma. În plus, în cazul unor probleme, firma este responsabilă pentru acest lucru. Însă, acest lucru se întâmplă extrem de rar, deoarece firma de amenajări garsoniere București, Total Design.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here