Servicii complete si profesionale pentru amenajarea apartamentelor 3 camere Bucuresti

Pentru amenajarea apartament cu 3 camere Bucuresti poate te gandesti sa creezi un interior luminos si curat sau poate te gandesti la un sistem de stocare inteligent, la crearea a 3 camere izolate, crearea unui living cu organizarea unui loc de munca, crearea unui design in stilul clasic modern si multe altele. Solutia este firma de amenajarea interioare Bucuresti, Total Design, care poate planifica interiorul astfel incat, sa fie simplu si in acelasi timp, luminos. Poate ca iti va placea iluminarea incorporata si luminile aeriene, astfel incat sa renunti la tot felul de candelabre. O dorinta principala, poate ca va fi maximizarea utilizarii sistemelor de stocare ascunse pentru a scapa de rafturi inchise si deschise, asa cum ai avut pana acum.

Oferim consultanta gratuita 24/7

Lucrari de izolatie pentru apartamentul cu 3 camere Bucuresti

In renovari interioare de baza a unui apartament cu 3 camere Bucuresti, in etapa de finisare, lucrarile la izolatia termica sunt, de asemenea, esentiale. Este extrem de important sa ai caldura optima in casa, prevenind pierderea de caldura, atat in ​​lunile racoroase ale anului, cat si in lunile de vara, cand in casa ar trebui sa fie racoare. Izolatia termica este un proces in care este instalat un sistem de izolare termica pe fatadele cladirii si pe placa de deasupra solului. Inlocuirea ferestrelor afecteaza, de asemenea, izolatia apartamentului si reduce costul incalzirii cu aproximativ 40%. Dupa aplicarea izolatiei termice, peretii sunt neteziti si toate neregulile din sub-amorsare si cimentare sunt umplute. Importanta este aici umplerea si netezirea de calitate a tuturor gaurilor si neregulilor, care vor pregati peretii, tavanul si podeaua pentru aplicarea acoperirilor de finisaje interioare si a tencuielii. Materialele utilizate pentru nivelare sunt intotdeauna de buna calitate. Pentru neregulile peretilor, se foloseste tencuiala de var sau gips, precum si placi de gips-carton. Munca precisa este esentiala pentru firma de amenajari Total Design , deoarece munca slaba poate duce la fisuri, scurgeri sau goluri de aer, iar acest lucru nu ii caracterizeaza.

Vezi unde ne poti gasi!

Instalarea si constructia tavanelor suspendate si raster

Tavanele suspendate sunt o solutie moderna si preferata pentru mobilarea si amenajarea apartamentelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista situatii in care tavanele necesita o tencuiala multistrat si nivelare, prin care o solutie mai buna este constructia uscata. Plafonul suspendat rezolva problema tavanului curbat, mai rapid si mai sigur decat tencuiala conventionala si chituirea cu strat fin subtire. Placile de gips sunt utilizate pentru constructia peretilor si finisajelor. Lipsa umiditatii cladirii si instalarea rapida le fac preferate pentru diverse lucrari de amenajare si renovari interioare. Gipsul contribuie la un mediu de viata confortabil prin izolarea termica, izolarea fonica si protectia impotriva incendiilor. Regleaza umiditatea aerului in interior, deoarece este realizat din mai multi pori mici, care in prezenta umiditatii din aer o absorb.
Distanta care ramane intre tavanele monolitice si cele suspendate poate fi utilizata pentru a trece conducte de aer pentru aer conditionat sau alte tipuri de cabluri, dupa cum este necesar. Tavanele suspendate ofera o oportunitate ideala de a monta o varietate de corpuri de iluminat pentru a realiza un aspect contemporan, individual pentru fiecare dintre cele 3 camere.

 

Va multumim pentru interesul acordat TOTAL DESIGN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.