Echip─â profesionist─â v─â ofer─â garan╚Ťia lucr─ârilor de amenajari interioare

0
154
Alegea cea mai buna firma de amenajari interioare din Bucuresti
Alegea cea mai buna firma de amenajari interioare din Bucuresti

In cazul in care nu ne-am facut intelesi in articolul scris acum cateva zile „De ce sa alegi o firma de renovari ÔÇô amenajari interioare de incredere?” vrem ca prin intermediul acestui articol sa-ti oferim 6 motive pentru a alege firma noastra de amenajari si renovari interioare din Bucuresti  sa se ocupe in totalitate de renovarea apartamntului tau.

Chiar daca deti un apartament vechi  sau nou cu  2,3 sau 4 camere echipele noastre de profesionisti sunt alatuti de tine cu cele mai eficiente solutii si cele mai accesibile preturi de pe piata amenajarilor interioare din Bucuresti.

Activam in domeniul amenajarilor  interioare si exterioare de peste 15 ani , timp in care am selectat cei mai buni meseriasii pentru fiecare domeniu in parte fie ca vorbim de electricieni,instalatori,faiantari,zugravi etc.

Totodata detinem personal calificat pentru evaluarea lucrarilor dar si pentru achizitionarea materialelor necesare pentru renovarea apartamentului dvs.

Cele 5 motive pentru care poti  alege firma noastra de amenajari interioare:

  1.  Executarea si calitate serviciilor de renovare

Punem la dispozitia clientilor nostri personal calificat pentru toate domeniile:

  • electricieni
  • instalatori
  • montatori gresie si faianta
  • zugravi
  • montatori parchet


2.  Preturi optime pentru renovarea/amenajarea apartamentelor la cheie.

Am actualizat lista noastra de preturi in  2019  pentru toate serviciile de amenajari si renovari interioare. Toate preturile sunt transparente, costurile nu se modifica pe parcursul renovari .

3. Oferim garantie pentru fiecare apartament renovat/amenajat

Dupa terminarea lucrarilor de amenajarea a uni apartament , firma noastra ofera garantie de la 1 la 5 ani. Garantia se stabileste in fuctie de materialele folosite.

4.Portofoliu firmei noastre

Activam in domeniul renovarilor interioare de peste 15 ani ,timp in care ne-am ocupat de nenumarata proiecte de renovare incepand de la: apartamente,garsoniere,magazine,spatii comerciale,sedii birouri. Poti urmari in pagina PORTOFOLIU o parte din lucrarile executate de firma noastra.

5.Control amanuntit la fiecare etapa de renovare

Suntem atenti la fiecare etapa de renovare ca la sfarsit sa fi pe deplin multumit ca ai ales sa lucrezi cu firma noastra.

Daca cele 5 motive de mai sus te-au convins sa colaborezi cu firma noastra pentru amenajarea apartamentului tau, nu-ti ramane decat sa ne contactezi pentru a programa o vizionare .


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here