Cum alegem firma potrivită pentru lucrările de amenajări interioare – Total Design București

Renovarea unei locuințe este un proces care de multe ori ne dă bătăi de cap. De la alegerea schimbărilor pe care le dorim, până la alegerea echipei de specialiști care să ne vină în ajutor, este necesar să ținem cont de anumite aspecte.
În cele ce urmează vă oferim o serie de 6 motive pentru care să optați pentru realizarea amenajărilor cu Total Design.

Dacă dețineți un apartament vechi  sau nou cu  2, 3 sau 4 camere, echipele noastre de profesioniști vă vin în ajutor cu cele mai eficiente soluții și cele mai accesibile prețuri de pe piață.
Activăm în domeniul amenajărilor de peste 15 ani, timp în care am selectat cei mai buni meseriași pentru fiecare domeniu în parte, astfel încât să ne putem ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

Care sunt motivele pentru care să alegeți Total Design:

 1. Profesionalism și calitate în executarea serviciilor de renovare.
 2. Punem la dispoziția clienților noștri personal calificat pentru toate domeniile:
  ⦁ electricieni
  ⦁ instalatori
  ⦁ montatori gresie și faianță
  ⦁ zugravi
  ⦁ montatori parchet

Prețuri optime pentru renovarea/amenajarea apartamentelor la cheie.


 1. Anual actualizăm lista de prețuri pentru toate serviciile de amenajări și renovări interioare. Toate prețurile sunt transparente, costurile nu suferă modificări pe parcursul lucrărilor.
 2. Oferim garanție pentru fiecare lucrare
  După terminarea lucrărilor de amenajarea, oferim garanție de la 1 până la 2 ani, stabilită în funcție de materialele folosite.
 3. Portofoliul firmei noastre
  Pe parcursul anilor de activitate am reușit să construim un portofoliu care să ne reprezinte. Puteți vizualiza în secțiunea Portofoliu o parte din lucrările realizare până în prezent.
 4. Control amănunțit la fiecare etapă de renovare
  Tratăm cu atenție fiecare etapă de renovare, astfel încât la sfârșitul colaborării să fiți pe deplin multumiți de alegerea făcută.

Dacă cele menționate de mai sus v-au convins să colaborați cu firma noastră pentru amenajarea locuinței, nu vă rămâne decât să ne contactați pentru a programa o vizionare în locație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.