Renovare completă apartament – Ce vopsea lavabilă folosim

Atunci cand hotaram sa renovam un apartament, fie ca el cu 2, 3 sau 4 camere, aplicarea vopselei lavabile este un pas important, ce trebuie facut de catre o echipa de profesionisti.

Cum se aplica corect vopseaua lavabila, dar si de ce sa alegi o echipa de profesionisti pentru a face acest lucru, iti prezentam in articolul de mai jos.

Pregatirea peretilor

Fie ca este vorba de aplicarea vopselei lavabile la interior sau la exterior, primul lucru de catre trebuie sa tii cont este pregatirea minutioasa a peretilor.

Total Design alege mereu sa pregateasca si sa indrepte perfect peretii inainte de a aplica vopseaua lavabila. Fiecare mic defect al peretelui trebuie reparat, inainte de a ne apuca de treaba.

Apoi, Total Design se ocupa de alegerea amorsei care va uniformiza peretele si ii va mari capacitatea de absorbtie. Profesionistii nostri aplica cele mai calitative produse pentru ca rezultatul final sa fie unul perfect.

Urmatorul pas pentru o incapere cu pereti perfecti este aplicarea gletului. Total Design tine cont de glet si te sfatuim si pe tine sa o faci. Exista glet pentru finisarea placilor de gips sau pentru suprafete prefabricate de tencuiala.

Cum se aplica corect vopseaua lavabila

Pentru a aplica corect vopseaua lavabila, ai nevoie de un trafalet sau de un pistol electric pentru vopsit, dar si de o pensula speciala pentru lavabila.

Trafaletul este ideal pentru a aplica vopseaua uniform si este usor de manevrat. Pensula speciala pentru lavabila este folosita pentru retusuri (pentru colturi sau pentru spatiile de langa geam si de langa tocul usii. Pentru ca toate aceste retusuri sa fie facute perfect si sa nu ai urme inestetice, cel mai bine este ca aplicarea vopselei lavabile sa fie facuta de catre profesionistii cu experienta.

Astfel, te vei bucura de o incapere renovata perfect, iar rezultatul final va fi unul frumos si estetic ce va arata bine pe o perioada mare de timp.

Portofoliul echipei Total Design

Mai jos, va invitam sa urmariti pas cu pas renovarea si amenajarea unui apartament cu 3 camere din zona Piata Rahova, Bucuresti.

Pasul 1. Echipa decoperteaza peretii si schimba instalatiile sanitare si cele electrice. Astfel, te vei asigura ca renovarea completa a apartamentului este una de durata.

Pasul 2. Pasul urmator este reprezentat de pregatirea peretilor, de aplicarea gletului si a vopselei lavabile, dar si de schimbarea tamplariei din incaperi.

Pasul 3. Echipa Total Design se ocupa si de montarea gresiei si faiantei, a parchetului, dar si de schimbarea usilor.

URMARESTE PORTOFOLIU FIRMEI 

Pasul 4. Pentru ca totul sa fie perfect, montam si accesoriile necesare: corpurile de iluminat, aerul conditionat si intrerupatoarele din camere, cat si obiectele sanitare.

Amenajarea completa a apartamentului cu 3 camere din zona Piata Rahova este unul dintre proiectele la care echipa noastra a muncit cu drag, un proiect finisat cu brio si care arata perfect, exact cum si-au dorit proprietarii apartamentului.

Daca si tu vrei sa renovezi de la zero un apartament, te invitam sa ne contactezi.

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

Contacteaza-ne, iar noi te ajutam sa obtii renovarea apartamentului la care ai visat mereu!

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

colaboram cu magazinele dedeman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.