Servicii 2024 zugrăveli interioare apartamente București


Sunteți hotărâți ca în scurt timp să aduceți schimbări locuinței dumneavoastră, însă fără a-i schimba aspectul complet? Echipa Total Design vă propune zugrăvirea încăperilor în tendințele momentului, astfel încât să vă creați un spațiu cochet, dar totodată după propriul gust.

Vă punem la dispoziție echipe de zugravi cu care să realizați absolut toate schimbările pe care doriți să le aduceți locuinței dumneavoastră.

Fie că doriți să schimbați aerul locuinței prin aplicarea de vopsea lavabilă, fie că doriți să aduceți un design mult mai placut prin tencuieli decorative, scafe de rigips sau montare de tapet, Total Design vă sta la dispoziție cu servicii de calitate la prețuri accesibile.

Obține oferte de preț pentru zugrăveli interioare apartamente București

Vă punem la dispoziție echipe de zugravi, rigipsari, aplicatori de tencuieli decorativi, cât și alte aspecte de care aveți nevoie pentru ca rezultatele finale să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Pe langa etapele de zugrăveli interioare pentru apartamente, firma noastră oferă servicii la cheie pentru renovarea/amenajarea locuințelor.

Pornind de la etapa de debarasări, decopertări, demolări, schimbare instalații electrice, sanitare etc, deținem personal calificat cât și echipamente profesionale pe măsură. De asemenea, vă punem la dispoziție personal și pentru achiziționarea materialelor acolo unde este cazul sau, pentru debarasarea molozului, la groapa autorizată.

Amenajări interioare București – Zugrăveli interioare București 2024

 Așadar, în vederea colaborării cu echipa de specialiști Total Design, vă invităm să urmăriți portofoliul firmei, în care sunt prezente lucrări efectuate până în prezent.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la datele prezente în fila Conctact sau la secțiunea Ofertă Online. În cel mai scurt timp posibil, unul dintre specialiștii noștri vă va oferi răspunsurile de care aveți nevoie.

colaboram cu magazinele dedeman

TOTAL DESIGN

Programează o vizită

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.