Renovarea unui apartament sau a unei garsoniere iti poate oferi un sentiment atat de placut si atat de frumos, incat iti schimba total starea de spirit. O renovare a unui apartament sau chiar si o simpla zugravire iti da senzatia de nou, de curat si de aer fresh. De aceea, Total Design te ajuta cu serviciile de renovare in 2019 pentru ca tu sa ai un camin nou si o viata intr-un apartament cu finisaje fresh!

Serviciile oferite de Total Design

Indiferent de dimensiunile garsonierei sau apartamentului tau, Total Design te ajuta cu cele mai bune servicii, cu sfaturi grozave si cu materiale de inalta calitate. Atunci cand alegi sa zugravesti, sunt importante atat materialele, cat si echipa cu care alegi sa lucrezi.

Echipa te va ghida pe tot parcursul lucrarii si, cu ajutorul ei, vei alege materiale calitate, dar vei lua si cele mai bune decizii in ceea ce priveste zugravirea si renovarea apartamentului sau a garsonierei tale.

Serviciile pe care noi le oferim sunt:

>Amenajari interioare pentru garsoniere, apartamente, case (living, bucatarie, dormitor, camera de tineret)
>Amenajari interioare HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, cluburi)
>Amenajari interioare spatii comerciale (magazine, showroom, concept store)
>Amenajari interioare spatii recreationale si intretinere corporala (cluburi sportive, SPA, centre de infrumusetare, centre fitness)
>Amenajari interioare spatii medicale (farmacii, cabinete medicale, clinici medicale)
>Amenajari interioare spatii de birou

Preturi 2019 renovari interioare

In anul 2019, preturile pentru renovarile si amenajarile interioare nu mai sunt deloc exacte. Datorita plajei mare de materiale din care poti alege, datorita brandurilor numeroase care ofera materiale folosite pentru a zugravi, dar si datorita complexitatii lucrarilor, preturile difera foarte mult.

Daca inainte zugravirea unui apartament consta in indreptarea peretilor si a podelei, in zugravirea peretilor cu alb si in mobilarea simpla, acum puteti alege intre incalzire in pardoseala si in pereti sau incalzire clasica, intre un tavan simplu sau un tavan fals, intre parchet laminat sau alte materiale, intre pereti vopsiti simplu sau pereti cu modele ori cu tapet, dar si multe alte optiuni variate.

Total Design iti ofera o lista de preturi cu caracter informativ, pentru ca tu sa iti poti face o idee generala despre costurile renovarii din anul 2019.

Daca doresti sa renovezi apartamentul sau garsoniera in care locuiesti, noi te putem ajuta cu o oferta pe care o puteti solicita ONLINE, 24/7. 

Portofoliul nostru

Portofoliul nostru contine atat renovari si zugraveli pentru apartamente mici, de 2 camere, dar si apartamente mari de 3 sau 4 camere, dar si garsoniere. De asemenea, echipa Total Design se ocupa si de renovarea caselor, vilelor, cat si de amenajari si renovari pentru spatii comerciale: magazine, restaurante, cafenele sau saloane de infrumusetare.

Mai jos, va prezentam o mica galerie foto cu o parte dintre proiectele noastre. Clientii sunt multumiti, iar noi suntem fericiti sa ii ajutam sa isi indeplineasca visul!

Atunci cand clientii aleg pentru renovarea completa a unei bai, serviciile oferite sunt: 

 • decopertare faianta si gresie
 • dezafectare obiecte sanitare
 • debarasarea molozului
 • realizare cadita tip turceasca
 • realizare masca pentru bazin ingropat pentru WC
 • montaj gresie + plinte
 • montaj faianta
 • aplicare glet finisaj pentru tavan + pereti
 • aplicare chit de rosturi
 • aplicare tencuieli decorative
 • aplicare vopsea lavabila
 • montaj obiecte sanitare
 • montaj panou sticla securizata
 • montaj corpuri iluminat

   

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

Contacteaza-ne, iar noi te ajutam sa iti renovezi apartamentului asa cum ai visat mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here