Renovarea unui apartament în 2024 uneori ne poate da mari bătăi de cap. Însă în ce constă acest proces?

Pentru a renova un apartament, sunt necesare minim 60 de zile lucrătoare. Acest timp poate fluctua în funcție de complexitatea lucrării.
Dacă ați cumpărat un apartament vechi în București sau doriți să renovați apartamentul în care locuiți, echipa Total Design vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta cu o renovare completă.


Calitatea superioară a lucrărilor noastre ne recomandă, iar portofoliul cu care ne mândrim ne reprezintă în totalitate.
Total Design este o firmă specializată în renovări interioare, zugrăveli interioare, dar și amenajări interioare, vile sau renovări garsoniere.

Iată cele 14 etape pentru o renovare perfectă

1.Decopertarea tavanului și a pereților, până la placa de beton

Pentru că începem proiectul de la zero, primul pas este să decopertăm pereții și tavanul apartamentului, adică să scăpăm de gresia veche, de parchetul vechi, de faianță și de tapet.
Această operațiune poate să dureze până la 10 zile, în funcție de numărul camerelor, de dimensiunea acestora, dar și de complexitatea lucrării.
Decopertarea presupune și strângerea molozului și transportarea acestuia de către noi la o groapă de gunoi autorizată. Nu va trebui să vă faceți griji în privința acestui aspect.

2.Montajul tâmplăriei de termopan

După ce apartamentul a fost decopertat iar molozul debarasat, este timpul să ne ocupăm de montajul tâmplăriei de termopan. Acest lucru poate să dureze de la 1 până la 2 zile, în funcție de numărul camerelor pe care îl are apartamentul.

3.Schimbarea instalațiilor sanitare

Echipa Total Design se ocupă de schimbarea instalațiilor sanitare, dar și de schimbarea instalațiilor electrice. Uneori ai nevoie de echipe diferite de oameni pentru aceste proceduri, însă Total Design are în echipă să oameni profesioniști, astfel încât nu va mai trebui să căuți și alți meseriași. Schimbarea instalațiilor sanitare durează aproximativ 5 zile.

4.Schimbarea instalațiilor electrice

La fel ca instalațiile sanitare, cele electrice vor fi schimbate direct de către echipa noastră, iar tu nu vei fi nevoit să cauți pe altcineva pentru această operațiune.
Schimbarea instalațiilor electrice durează aproximativ 20 zile pentru un apartament cu 2, 3 sau 4 camere. Timpul poate să crească sau să scadă, în funcție de numărul camerelor.

5.Refacerea balconului

O atenție deosebită o acordăm și balconului apartamentului tău. Pentru a-l reface, echipa Total Design petrece aproximativ 6 zile.
Această procedură este una complexă și presupune refacerea atât a balconului, cât și a parapetului.

6.Aplicarea gletului grosier

Pasul numărul 6 presupune refacerea glafurilor și aplicarea gletului grosier. Această procedură durează aproximativ 8 zile. Dacă apartamentul este de 3 sau 4 camere, procedura durează aproximativ o săptămână.

7.Finisaj cu glet

După ce a fost refăcut balconul apartamentului, trebuie aplicat gletul de finisaj. Dacă ai un apartament cu 2 camere, această procedură durează aproximativ 5 zile. Dacă ai un apartament cu 3 sau 4 camere, timpul estimat va fi de 7 sau 8 zile.

8.Înlocuirea ușii de la intrare

O renovare a unui apartament nu este completă dacă nu este înlocuită și ușa de la intrare. O astfel de procedură durează aproximativ 1 zile.

9.Montarea gresiei

Se va monta gresia în baie, pe hol, în bucătărie și în balcon. Pentru un apartament cu 2 camere se vor petrece aproximativ 4 zile pentru a monta gresia.

10.Montarea obiectelor sanitare

Următorul pas presupune montarea obiectelor sanitare în baie sau în băi, în funcție de apartament. Acest lucru nu va dura mai mult de 1 zile.

11.Montarea faianței

Echipa Total Design se ocupă apoi de montarea faianței, activitate ce poate dura aproximativ 6 zi.

12.Montarea parchetului, lambriului său a altor elemente

În funcție de numărul camerelor din apartament, montarea parchetului poate să dureze până la două zile.

13.Montarea caloriferelor

Pentru că orice apartament are nevoie de căldură, echipa se va ocupa de montarea caloriferelor. Această procedură durează aproximativ o zi.

14.Montarea aparatelor electrice

După ce s-au montat caloriferele, ne ocupăm de montarea aparatelor electrice. Această operațiune durează aproximativ o zi

Dacă aveți nevoie de sfaturi, de consultanță GRATUITĂ sau vreți o ofertă de preț pentru o renovare completă de apartament, ne puteți contacta folosind formularul de contact de mai jos. De asemenea, ne puteți suna la numărul de telefon: 0765.924.930 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail: contact@total-design.ro

Contactează-ne!

SOLICITĂ OFERTĂ ONLINE 24/7

Vrei să știi mai multe despre cât costă proiectul tău de renovare?

Nu ezită să folosești formularul de mai jos pentru a ne contacta și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

dedeman

author avatar
TOTAL DESIGN BUCUREȘTI | SOLUȚII COMPLETE
Trebuie să fii mereu la curent cu noutățile Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.