Nu ști cu cine să începi renovarea? Vezi câteva sfaturi Total design

0
631
cauți firmă de amenajări interioare și exterioare București deoarece dacă ești pe această pagină ai găsit deja ceea ce ai nevoie.
cauți firmă de amenajări interioare și exterioare București deoarece dacă ești pe această pagină ai găsit deja ceea ce ai nevoie.

Firmă de renovare apartamente București 2020

Firma TOTAL DESIGN își propune să vină în sprijinul dumneavostră cu proiecte de renovare dintre cele mai diverse. TOTAL DESIGN dispune de personal de specialitate ( vezi aici ) cu o solidă pregătire profesională, motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

Suntem un colectiv experimentat, cu idei constructive, aflat în permanentă interacțiune cu beneficiarii, urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor acestora, prin servicii de calitate.
Succesul firmei noastre se datorează atât calificării, ambiției și orientării către nou a echipei de specialiști, precum și serviciilor puse la dispoziție.

Venim în întâmpinarea clienților cu următoarele tipuri de servicii:

  • proiecte de renovare orientate spre satisfacerea clientului;
  • oferte comerciale „la cheie” în pachet complet de servicii;
  • randări 3D;
  • mobilier personalizat;
  • tâmplării PVC;
  • curățenie profesională după constructor.

Firmă Amenajări Renovări Interioare – Total Design

Pentru a vă convinge că Total Design este firma cu care trebuie să lucrați, vizionați secțiunea Portofoliu. Lucrările realizate până în prezent de echipa noastră cu siguranță vă vor convinge. Oferim servicii personalizate la cheie pentru orice tip de renovare sau amenajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here