Montat pereti din rigips-Montaj Rigips

0
269

 

Firma Total Design iti sta la dispozitie cu echipanete profesionale  si personal calificat pentru montajul rigips-ului . Fie ca doriti sa montam peretisau tavanedin rigips va stam la dispozitie cu cele mai accesibile preturi de pe piata amenajarilor interioare.

Pentru realizare unui tavan din rigips  avem nevoie de urmatoarele materiale:

Placi de gips-carton
Profile metalice CD si UDChit de rosturi
Banda de armare
Vata minerala
Suruburi autofiletante, suruburi pentru lemn si suruburi cu diblu din plastic
Bride de reglare
Banda adeziva

Daca avem aceste materiale nu ramane decat sa ne apucam de treaba si sapunem in parctica montajul .

Cum realizam acest lucru:

  1. Pe totperimetru camerei vom monta cu rotopercutorul profilele metalice ud 30 care vor fi prinse in dibluri de beton,caraminda,bca.
  2. Dupa fixarea profilelor ud 30  vom tras pntru prinderea bridelor de planseul de beton sau lemn . Pentru tavane aceste bride vorprinse din 40 cm in 40 cm.
  3. Daca bridele au fost prinse  nu ramane decat sa montam profile cd 60 la fel ca si bridele din 40  cm in 40 cm
  4. Acum ca am prins si profilele cd 60 si le-am ancorat de bridele prinse in planseul de beton ramane  sa montam izolatia formata din vata mineral.
  5. Pentru ca totul este pregatit  trecem la montajul placilor de rigips cu ajutorul autofiletantelor de 3,5 x 2,5
  6. Dupa ce am montat toate placile de rigips  ne ramane decat sa aplicam banda adeziva de armare a inbinarilor urmand aplicare a 3 straturi de glet. Primul strat de glet fiind unul grosier (recomanda super rigips) iar urmatoarele 2 straturi cu un glet de finisaj ( recomanda super top / tot din gama rigips )

Daca doriti mai multe informatii legate de oferte de pret  si disponibilitatea echipelor noastre, nu ezitati sa necontactati accesand pagina noastra de  CONTACT .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here