Montaj usi interior pret

0
560

 

Detalii Montaj Usi Interioare

 

Cauti o firma de amenajari interioare  cu care poti monta usile interioare dupa renovarea apartamentului? Firma Total design este laturi de dvs  si va pune la dispozitie servicii de montaj usi interioare dar si  montaj usi metalice de la intrarea in apartament.

Detine atat personal cat si scule profesionale pentru  acest domeniu de activitate  oferind cele mai accesibile preturi de pe piata.

Va aducem la cunostinta  ca detine si echipe de zugraveli interioare pentru apartamente cu ajutorul carora veti putea realiza  reparatiile necesare dupa schimbarea usilor de interior.

Sfatul firmei noastre este ca montajul usilor  sa aiba loc dupa terminarea lucrarilor de renovarea a apartamentului dvs  dar si dupa  montarea pardoselilor (parchet laminat,gresie ).

In cazul in care vreti ca montajul usilor de interior sa fie montate inainte de montarea pardoselilor , asigurati-va ca usile se for ridica 1-1,5 cm deasupa pardoselilor.

 

Daca doriti sa colaborati cu firma noastra pentru montarea usilor interioare, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi cele mai bune informatii dar totodata  sa aflati disponibilitate echipelor noastre de montat usi interioare.

 

Va multumim pentru interesul acordat firmei noastre si va mai asteptam cu drag.

Cu respect,

Total Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here