Montajul ușilor să fie realizat după finalizarea lucrărilor de renovare

 

Sunteți în căutarea unei firme de amenajări interioare cu care să vă puteți monta ușile interioare? Total Design este alegerea perfectă! Suntem alături de dumneavoastră în amenajarea locuinței și vă punem la dispoziție servicii de înaltă calitate. Indiferent dacă este vorba despre montajul ușilor de interior sau a celor de exterior, venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o întreagă. Dispunem de personal calificat și de scule profesionale, oferind prețuri accesibile, la un raport optim preț-calitate. De asemenea, pe lângă serviciile de montaj uși, vă punem la dispoziție echipe de profesioniști cu care să puteți realiza zugărveli interioare. Oferim servicii de amenajări și renovări la cheie, astfel încât vă putem asigura și reparațiile aferente schimbării ușilor locuinței dumneavoastră.

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA 24/7 

Total Design vă sfătuiește ca montajul ușilor să fie realizat după finalizarea lucrărilor de renovare, cât și după montarea pardoselilor. În cazul în care se optează însă pentru montajul ușilor apriori pardoselilor, se recomandă ca ușile să fie ridicate la circa 1 – 1,5 cm deasupra pardoselilor. În vederea obținerii de informații suplimentare cu privire la serviciile oferite sau pentru informații despre gama de prețuri și disponibilitatea specialiștilor Total Design, nu ezitați să ne contactați.

 

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne toate detaliile legate de renovare și îți vom oferi cele mai bune variante ! Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp! Va multumim pentru interesul acordat!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.