Montaj uși de interior – Firma renovări apartamente București

Stim cât de important este pentru dumneavoastră să găsiți personal calificat pentru derularea serviciilor de amenajare sau renovare a locuinței. De asemenea, la fel de important este montatul ușilor interioare și se dorește o montare fără probleme.

WOGART TOTAL DESIGN are o veste bună pentru dumneavoastră!

Punem la dispoziția clienților servicii complete pentru montarea ușilor interioare, dar și pentru montarea ușilor metalice.

Deținem atât personal calificat cât și scule profesionale pentru această etapă, astfel încât montajul ușilor de interior să fie realizat într-un mod corespunzător.

Prețuri manoperă montaj uși interioare 2024

Prețurile pe manoperă în montarea ușilor de interior nu au fost modificate cu mult față de anul precedent. Diferențele pot apărea în funcție de complexitatea fiecărei lucrări de montaj, fluctuațiile de preț fiind cuprinse între 180 Ron și 220 lei.
În prețuri nu sunt incluse și reparațiile glafurilor de după montarea ușilor. Acestea au un cost separat, care variază de regulă între 20 și 35 Ron/ml. În funcție de încărcăturile necesare pentru refacerea glafurilor, se va stabili și prețul manoperei.

Sfaturi în procesul de achiziționare uși interioare

Majoritatea persoanelor achiziționează ușile interioare din magazinele mari, de profil. Recomandarea este ca atunci când alegeți ușile, să vă raportați și la calitatea acestora, nu doar la preț. Alegând uși de o calitate inferioară doar pentru că au un preț mai bun, în timp veți întâmpina probleme legate de închiderea acestora.
Totodată, se recomandă o atenție deosebită ușilor cu geam, întrucât acestea sunt mai grele și pot afecta balamalele.
WOGART Total Design vă pune la dispoziție o echipă de specialiști care așteaptă cu nerăbdare să vă cunoască și să vă vină în ajutor în montarea ușilor, cât și în renovarea locuinței. Datele de contact sunt disponibile în secțiunea Contact.

WOGART TOTAL DESIGN

Programează o vizită

colaboram cu magazinele dedeman

10 COMENTARII

 1. Buna seara , am o baoe fara use golul este de 79 cm si inaltimea este 189. As dorii sa montez o usa care sa fie prevazuta cu un geam . Va rog sa mi comunicati ce usr ar trebui sa cumpar si care arfi pretul pe manopera. Multumesc. Asteptcu interes raspunsul dvs

  • Buna ziua,
   V-am trimis pe e-mail oferta noastra comerciala pentru servicii de zugraveli interioare apartamente si schimbarea usilor de interior.

   Va multumim

   Cu respect,
   Echipa TOTAL DESIGN

 2. Buna ziua. Doresc sa montez 1 usa glisanta pal, 75×230, cu rotile sistemului in partea superioara, avand ghidajul jos. De asemenea 4 usi pal 38×239 fiecare, cu 2 sisteme armonice, stg si dr (debara). Va rog frumos, dc imi puteti estima costul lucrarii. Va multumesc

  • Buna ziua doamana Alina,
   Am trimis pe e-mail oferta noastra pentru serviciile mentionate de dumneavoastra.

   Cu respect,
   Echipa TOTAL DESIGN

 3. Buna ziua,
  cat este montajul pentru o usa metalica simpla (400 ron din Dedeman), in sectorul 6 ?
  Montajul include si eventualele reparatii ?

  Multumesc!

  • Buna ziua,
   Montajul pentru o usa metalica, pretul de manopera este de 300 lei cu materiale incluese.

   Va multumim

   Cu respect,
   Echipa TOTAL DESIGN

 4. Buna ziua,
  Va rog sa-mi comunicati cat ar fi costul total, manopera si materiale, pentru schimbarea unei usi de interior ( mai putin usa ), cuprinzand ;
  – demontarea si evacuarea usii vechi,
  -reparatiile necesarea si amenajarea spaletului, in zid de BCA gros 100mm
  -montarea propriu zisa
  Ar fi vorba de 6 usi, din care una glisanta din sticla.
  Va multumesc

  • Buna ziua,
   Pretul de manopera + materiale pentru serviciile enumarate de dumneavoastra este de 300 lei/bucata.
   Mai exact 6 usi x 300 lei/bucata = 1.800 lei.

   Va multumim

   Cu respect,
   Echipa TOTAL DESIGN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.