Ne ocupam de renovari interioare la cheie in Bucuresti

Amenajarea unui apartament cu patru camere deschide oportunitati deosebite pentru firma de amenajare interioara . Si daca ai o familie numeroasa, atunci pentru fiecare membru va fi creat un colt al sau. Desigur, atunci cand decizi sa amenajezi un apartament cu patru camere, scopul este sa obtii confort maxim in fiecare camera. Stilul scandinav va oferi apartamentului cu 4 camere armonie, confort, functionalitate, extinderea vizuala a spatiului. Conceptul si estetica stilului care vine din tarile din nordul Europei, implica lejeritate si practicitate in orice, naturalete si prietenie cu mediul.


In primul rand, este necesar sa se stabileasca clar ce tip de amenajare interioara este necesara. Daca trebuie sa vopsesti in mai multe locuri sau sa lipesti tapet, atunci amenajarile cosmetice vor fi suficiente. Daca decizi ca prin amenajare sa inlocuiesti instalatiile sanitare, reamenajarea camerelor, atunci nu se poate face acest lucru fara o revizuire majora. Astfel de amenajari sunt complexe si costisitoare, asa ca, inainte de a incepe, ar trebui sa iei in considerare totul pana la cele mai mici detalii, pentru a evita problemele nedorite in viitor.

Spatiu, lumina, armonie

Suprafata apartamentelor cu patru camere din blocurile tipice, se extinde dincolo de 90-100 mp, ceea ce deschide mari oportunitati pentru profesionistii de la firma de amenajari interioare Bucuresti, la intruchiparea proiectelor de design creativ. Amenajarea intr-un apartament cu patru camere va adauga spatiu, lumina, comoditate, armonie in stil si va oferi fiecarei camera multifunctionalitate.

De ce sa apelezi la firma noastra din Bucuresti?

-Optiuni de amenajare pentru apartamente cu 4 camere:
-bucatarie combinata cu living;
-asocierea holului cu camera de zi;
-baie combinata;
-extinderea camerei de trecere;
-modificarea unei parti din apartament in studio;
-reamenajarea a 4 camere intr-un apartament cu trei camere;
-zonarea spatiului;
-transformarea intr-un apartament cu cinci camere;
-mutarea usilor, demolarea peretilor, crearea/eliminarea de pereti despartitori.

Atunci cand decizi ca vrei sa amenajezi un apartament cu 4 camere in Bucuresti, cel mai convenabil este sa apelezi la firma de amenajari interioare Bucuresti, pentru amenajare apartament cu 4 camere Bucuresti, la cheie. Dupa ce ai comandat proiectul, specialistii studiaza stilului interiorului, se gandesc la un mod corespunzator de zonare a spatiului, realizeaza amenajarea totala de inalta calitate, ofera versatilitate fiecarei camere, perspectiva transformarii locuintei in cazul schimbarii numarului de membri in familie, confort si comoditate. Pe site-ul total-design.ro poti aplica pentru un proiect de amenajare apartament cu 4 camere Bucuresti si poti vedea optiuni in acest sens.

Trimite-ne  e-mail cu toate detaliile de renovare

In prima etapa a amenajarii, indiferent de numarul de camere, se incepe cu inlocuirea cablurilor, intrerupatoarelor, prizelor. Acelasi lucru trebuie facut si la instalatii sanitare, o solutie buna fiind inlocuirea conductelor din apartament cu plastic, care este usor de instalat si care te serveste mult timp. In continuare, este prevazuta o reparatie pe etape in fiecare camera. Firma de amenajari interioare acorda o atentie deosebita interiorului dormitorului. Interiorul ideal pentru dormitor, include un spatiu pentru un pat dublu lat. Cel mai bun loc pentru un astfel de pat, este mijlocul camerei, iar pe laturi trebuie lasate spatii pentru amplasarea noptierelor. Designerii acorda atentie si plantelor din interioare: pot crea spatii pentru ghivecele cu flori sau oaze cu copacei care pot sa completeze interiorul oricarei incaperi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.