Finisaje București Reparații | Și Finisaje Interior Exterior‎


Finisarea spațiului este costisitoare, chiar dacă este realizată după ce clientul a aprobat lista de prețuri pentru lucrările de finisare. Această înseamnă că, dacă o astfel de lucrare este făcută de firma finisaje interioare din București, atunci se va menține prețul până la finalizarea lucrărilor, garantat. Apelează cu încredere la firma finisaje interioare din București, Total Design, care are statutul de persoană juridică.

Finisaje interioare apartamente

Când construcția este finalizată, vine rândul finisajelor interioare. Firma de finisaje interioare Total Design din București va efectua toate tipurile de finisaje interioare într-un apartament, garsonieră, birou și alte spații, deoarece clienții firmei pot fi proprietari de garsoniere, apartamente, proprietari de cabane, mini-hoteluri, case urbane, restaurante. 

Poți comandă, de asemenea, lucrări de finisaje pentru balcon sau logie într-o clădire de orice tip. Specialiștii de frunte ai firmei pot fi acceptați pentru dezvoltarea proiectului. 

Indiferent de cât de mare este lucrarea, nu numai cunoștințele profesioniștilor, ci și sufletul acestora este investit în lucrare. Toate prețurile pentru lucrări de finisaje pot fi discutate în prealabil cu reprezentanții firmei Total Design București.

 

Care sunt etapele terminării lucrărilor de finisare în interior?

De obicei, lucrările de finisaje interioare încep după finalizarea lucrărilor de construcție de baza. Excepție fac doar casele din lemn, când ambele etape sunt realizate în paralel. În funcție de starea în care a fost amplasată încăperea, se pot efectua lucrări de instalații sanitare suplimentare, instalații electrice, vopsire sau placare cu gresie.

In functie de proiect, lucrarile de finisaje interioare includ:

  • Pereti din stuc;
  • Sapa de podea ;
  • Strat laminat , linoleum, dale, parchet etc .;
  • Tapet ;
  • Instalarea de plafoane ;
  • Instalarea usilor;
  • Finisarea bailor , precum si alte camere ale casei.

Caracteristici ale finisajelor interioare

În cele mai multe cazuri, în orice tip de clădire, cu excepția unei cabane de țară, totul începe de la tavan. În funcție de ceea ce a proiectat proiectantul, această parte a camerei poate fi acoperită cu plăci de gips-carton, plastic, lemn . Adesea, finisarea presupune utilizarea plăcilor din plastic sau instalarea de tavane suspendate. De asemene, la modă este utilizarea unor oglinzi care măresc vizual spațiul.

Adesea instalarea profilelor, modelarea, vopsirea merg în paralel cu instalarea dispozitivelor de iluminat. Apoi vine rândul pereților. Cea mai ușoară opțiune de finisare este tencuiala, tapetarea sau vopsirea . O selecție uriașă de materiale permit specialiștilor firmei de amenajări interioare București Total Design, să transpună în realitate orice idei ale clienților. 

Deci, pentru decorarea pereților, pot fi utilizate materiale precum piatră, panouri din lemn, dale, mozaicuri, sticlă etc.
În faza finală, urmează finisarea podelei care se efectuează în întregul apartament. Cel mai adesea, se utilizează stratul laminat, mochetă, parchet, linoleum. Când decorarea interioară este terminată, poți merge să cumperi mobilă, să ai grijă de materiale textile și de decor. 

Dacă lucrările de finisaje interioare au loc într-o cabană, atunci se adaugă decorarea holului și a scărilor. Experții firmei de finisaje interioare București, se angajează să efectueze lucrări de orice complexitate și amploare, în timp ce costul final al comenzii va fi previzibil, deoarece se încearcă să se mențină suma pe care clientul mizează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here