Renovare apartament cu bani putini! Se poate DA sau NU ?

0
410
Renovare apartament cu 2,3,4 camere cu bani putin
Renovare apartament cu 2,3,4 camere cu bani putin

Renovare apartament cu preturi reduse pentru anul 2020

  Renovarea unui apartament poate fi o etapa foarte grea din viata ta, daca nu vei alege inca de la inceput o firma cu experienta care sa se ocupe in totalitate de renovarea apartamentului. Cu toate astea, stim ca o firma de renovari  solicita preturi de manopera mai ridicate fata de un meseriasi ales de pe olx  sau un meseriasi recomandat de prieteni. Stim cu toti ca uneori recomandarile prietenilor sau obligatiile fata de  nemuri, iti pot da mari batai de cap. Asadar sfatul nostru  este, sa apelati la o firma cu experienta in domeniul renovarilor-amenajarilor interioare de apartamente care sa te ajute in aceasta etapa importanta .

Ce servicii oferim pentru renovarea apartamentelor:

 • debarasare obiecte vechi
 • decopertari si demolari
 • instalatii electrice
 • instalatii sanitare
 • instalatii termice
 • montaj de gresie si faianta (ceramica)
 • aplicari gleturi grosiere si de finisaj
 • slefuire/uniformizare glet
 • aplicare vopsele lavabile
 • montaj obiecte sanitare
 • montaj corpuri iluminat
 • montaj aparatura electrica

Afla ce preturi de manopera vor fi in 2020 pentru renovarea unui apartament

Atunci cand ie decizia sa incepi etapa de renovare pentru un apartament, primul lucru care iti vine in minte este bugetul. Iti vin in cap fel si fel de intrebari cum ar fi: cat o sa ma coste manopera pentru renovarea apartamentului, cat vor costa toate materialele de renovare, cum gasesc o firma de renovare serioasa dar si multe alte intrebari de genul acesta. Preturile de manopera pentru renovarea unui apartament difera de la proiect la proiect in functie de cerintele fiecarui propietar dar si de ce finisaje interioare se vor folosi pentru renovarea apartamentului. Asadar, daca doriti o oferta personalizata pentru proiectul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati prin ” Solicita oferta online 24/7 ”  si da-nu toate detaliile legate de renovare sau contactati-ne la numarul ” 0765.924.930 ” si vom stabili o vizionare direct in locatie, urmand sa va intocmim un deviz personalizat pentru toate tipurile de lucrari.  

Cate tipuri de renovare a unui apartament exista:

 1. Renovarea apartament cu 2,3,4 camere STANDARD;
 2. Renovare apartament cu 2,3,4 camere COMPLET;
 3. Renovare apartament cu 2,3,4 camere PREMIUM;

  1.Renovare STANDARD : La acest tip de renovare nu vor fi schimbate instalatiile electrice , sanitare , termice ci doar se vor schimba atat placile ceramice cat si se va realiza decopertarea intregului apartament si se aplica un nou glet grosier si de finisaj. 2. Renovare Completa : Daca veti opta pentru o renovare completa a unui apartament, atunci trebuie luat in calcul ca vor fi schimbate instalatiile electrice cu conductor de cupru dar totodata si tabloul electric, se vor schimba si instalatiile sanitare + termice pe teava de cupru sau PPR. 3. Renovare Premium : In aceasta etapa de renovare vor fi schimbate toate intalatiile apartamentului dar vor avea loc si lucrari premium cum ar fi: realizare scafe din rigips, aplicare tapet , aplicare tencuieli decorative si tot ce tine de renovarea unui apartament cu finisaje interioare de lux.  

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne toate detaliile legate de renovare și îți vom oferi cele mai bune variante ! Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp! Va multumim pentru interesul acordat!

Iata unul dintre apartamentele cu 3 camere renovate de firma Total Design

     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here