Stim ca si tu iti doresti sa renovezi apartamentul pentru a ii oferi un aer nou, un design incredibil si finisaje perfecte.

Alege Total Design pentru renovari interioare!

Total Design este o firma de finisaje si zugraveli intoare ce te poate ajuta cu renovarea de la zero.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Total Design te ajuta de la decopertarea pana la beton a garsonierei sau a apartamentului tau cu 2,3 sau 4 camere, pana la finisajele finale precum: montarea parchetului, a gresiei si a faiantei, a usilor, dar si a obiectelor sanitare si a corpurilor de iluminat.

Este important sa gasesti o firma de amenajari interioare care te poate ajuta cu toate serviciile de care ai nevoie pentru a nu fi nevoit sa cauti mereu alti meseriasi cu care sa lucrezi pentru diferite lucrari ce intervin.

Inainte de a te apuca de renovarea apartamentului

Inainte de a te apuca de renovarea apartamentului tau, fa-ti o lista cu ceea ce vrei sa modifici: vrei sa modifici totul de la zero si sa renovezi complet sau vrei doar sa zugravesti si sa oferi un aer nou apartamentului?

Daca vrei sa modifici totul, atunci tine cont si de lucrarile ce implica schimbarea instalatiei electrice, schimbarea obiectelor sanitare, dar si indreptarea peretilor si schimbarea panoului electric.

Renovarea completa a unui apartament de 3 camere din zona Tineretului, Bucuresti

Mai jos, va prezentam un proiect realizat de echipa Total Design. Aceasta poate fi si casa visurilor tale daca alegi sa lucrezi cu noi. Finisajele sunt in totalitate personalizate, iar tu poti alege ce materiale vrei, ce culori vrei si ce modele doresti pentru fiecare camera in parte.

Serviciile noastre sunt de o calitate impecabila, iar echipa noastra este formata numai din personal cu experienta de peste 17 ani in domeniu.

Mai mult decat atat, pasiunea pe care o punem in proiectele noastre este si pasiunea care ne recomanda!

Cere o oferta completa! Suntem disponibili 24/7!

Dupa ce ai facut o lista completa cu detaliile pe care vrei sa le incluzi in renovarea apartamentului tau, te asteptam sa ne scrii folosind acest formular de contact. 

Echipa Total Design te ajuta cu o oferta completa de pret si apoi ne putem intalni la o cafea pentru a discuta toate detaliile necesare!

Cum se toarna sapa autonivelanta

Pe scurt, o sa va prezentam care sunt pasii pentru a turna sapa autonivelanta si pentru a avea o pardoseala dreapta, frumoasa si care sa se potriveasca cu design-ul casei tale.

1. Inainte de a turna sapa, trebuie sa verifici care este punctul cel mai inalt cu ajutorul unui dreptar cu boloboc. De acolo vei porni cu turnatul.

2. Apoi, curata foarte bine pardoseala si amorseaza cu o bidinea sau cu ajutorul unui trafalet.

3. Asteapta aproximativ 50 de minute, apoi toarna sapa.

Prepararea sapei

Sapa se prepara intr-o galeata mare, de cel putin 20-24 kg. Se pun acolo 6l de apa peste care se toarna un sac de sapa de 25kg. Se amesteca totul cu bormasina cu melc. Ai grija sa nu se formeze cocoloase.

Sapa se toarna din punctul cel mai inalt pe care l-ati gasit cu ajutorul instructiunilor de mai sus si, cu ajutorul unei gletiere cu zimti, se intinde sapa pe o suprafata cat mai mare.

Se vor forma bule, insa acestea se elimina cu ajutorul unui trafalet cu tepi special.

Pentru ca procesul de preparare si de turnare a sapei sa fie perfect, asteptam sa ne contactezi!

Daca vrei sa ne contactezi pentru a iti oferi mai multe detalii, o poti face la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

colaboram cu magazinele dedeman

1 COMENTARIU

  1. Bună dimineața ptr o hală de 155 mp se poate prepara sapa autonivelantă pa bază de ciment si în betonieră ?? sau obligatoriu doar cu melc în găleți ,Vă mulțumesc ptr răspuns

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.