În articolul de mai jos dorim să vă prezentăm o serie dintre cele mai frumoase locuințe amenajate de Total Design. Toate proiectele sunt frumoase, însă acestea de mai jos merită o atenție deosebită.
Sunt simple, elegante și presupun atât renovarea unor apartamente din București, cât și renovarea unor garsoniere realizate de echipa noastră.


De ce să alegi colaborarea cu Total Design?

1. Execuție rapidă

Executăm lucrări atât în București, cât și în împrejurimi.
Suntem o echipă serioasă care este dispusă să își asume termenele oferite. Mai mult decât atât, suntem persoane care lucrează mult, de aceea execuția va fi rapidă și stabilită clar încă de la început.
Chiar dacă suntem rapizi, lucrările sunt făcute cu seriozitate maximă și cu atenție mărită la detalii. Ceea ce ne face rapizi este experiența în domeniu, cât și numărul mare de oameni pe care îi avem în echipă, disponibili să lucreze cu tine.

De asemenea, rapiditatea este dată și de faptul că echipa noastră se ocupă cu renovări de la zero, iar tu nu vei fi nevoit să cauți alți meseriași care să te ajute să decopertezi până la beton, să schimbi instalațiile sanitare sau panourile electrice.
Echipa Total Design se ocupă de renovare de la A la Z. Profesioniștii noștri folosesc cele mai calitative produse pentru că rezultatul final să fie unul perfect.

2. Asigurăm debarasarea

Pentru că echipa noastră este serioasă, asigurăm debarasarea molozului și a gunoaielor, cât și curățarea spațiilor după execuția lucrărilor.
Pregătim zona de lucru, apoi debarasăm totul la o groapă autorizată pentru că totul să fie conform legii și prietenos cu natura.

3. Suport tehnic

Oferim suport tehnic pe toată perioada lucrărilor. Echipa noastră este lângă tine să te ajute cu sfaturi, dar și cu căutarea și găsirea celor mai bune soluții.

4. Prețuri corecte

Prețurile oferite de echipa Total Design pentru lucrările tale sunt corecte. Oferim cea mai bună calitate de pe piață, iar tarifarea lucrărilor va fi transparentă. Nu avem nimic de ascuns, suntem serioși și ne place să lucrăm corect.
Conform fiecărei lucrări, vei primi un preț estimativ de la început, astfel încât lucrările să fie realizate în ordine.

5. Ne ocupăm de amenajări interioare, cât și de amenajări exterioare

Un alt lucru pe care nu îl știai despre echipa Total Design este că ne ocupăm atât de amenajări interioare, cât și de amenajări exterioare.
Echipa noastră se ocupă de finisaje, renovări, tencuieli interioare, zugrăveli, placări pereți și plafoane gips-carton, placări gresie și faianță, parchet, izolații fonice și termice, montarea ușilor, cât și de finisajele exterioare, tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolații, montaj pavele și alte lucrări.

Dacă și tu vrei să renovezi de la zero un apartament, un spațiu comercial, un magazin sau o garsonieră, te invităm să ne contactezi.
Oricât de mic ar fi spațiul în care locuiești, felul în care îl organizezi și îl renovezi îi va schimbă în totalitate aspectul, iar ție îți va schimba starea de spirit.

Contactează-ne pentru a avea locuința la care ai visat mereu! Noi te putem ajuta să obții renovarea apartamentului la care ai visat mereu! Ne poți contacta la numărul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@total-design.ro

colaboram cu magazinele dedeman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.