Cele mai frumoase incaperi amenajate de firma de renovari Total Design

0
548

In articolul de mai jos, vrem sa va prezentam care sunt cele mai frumoase incaperi amenajate de firma de renovari Total Design.

Toate proiectele realizate de echipa si firma de amenjari Total Design sunt frumoase, insa acestea de mai jos merita o atentie deosebita.

Sunt simple, elegante si presupun atat renovarea unor apartamente din Bucuresti cu 2, 3 sau 4 camere, cat si renovarea unor spatii comerciale realizate de echipa noastra.

De ce sa alegi sa colaborezi cu Total Design?

1. Executie rapida

Firma noastra de amenajari si renovari interioare lucreaza atat in Bucuresti, cat si in imprejurimi.

Suntem o echipa serioasa care este dispusa sa isi asume termenele oferite. Mai mult decat atat, suntem persoane care lucreaza mult, de aceea executia va fi rapida si clar stabilita inca de la inceput.

Chiar daca suntem rapizi, lucrarile nu sunt facute decat cu seriozitate maxima si cu atentie marita la detalii. Ceea ce ne face rapizi este numarul mare de oameni pe care ii avem in echipa, disponibili sa lucreze cu dumneavoastra, cat si experienta pe care o avem.

De asemenea, rapiditatea este data si de faptul ca echipa noastra se ocupa cu renovari de la zero, iar tu nu vei fi nevoit sa cauti alti meseriasi care sa te ajute sa decopertezi pana la beton, sa schimbi instalatiile sanitare sau panourile electrice.

Echipa Total Design se ocupa de renovare de la A la Z. Profesionistii nostri folosesc cele mai calitative produse pentru ca rezultatul final sa fie unul perfect.

2. Asiguram debarasarea

Pentru ca echipa noastra este serioasa, asiguram debaraseaza molozului si a gunoaielor, cat si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor.

Pregatim zona de lucru, apoi debarasam totul la o groapa autorizata pentru ca totul sa fie conform legii si prietenos cu natura.

3. Suport tehnic

Oferim suport tehnic pe toate perioada lucrarilor. Echipa noastra este langa tine sa te ajute cu sfaturi, dar si cu cautarea si gasirea celor mai bune solutii.

4. Preturi corecte

Preturile oferite de echipa Total Design pentru lucrarile tale sunt preturi corecte. Oferim cea mai buna calitate de pe piata, iar tarifarea lucrarilor va fi transparenta. Nu avem nimic de ascuns, suntem seriosi si ne place sa lucram corect.

Conform fiecarei lucrari, vei primi un pret estimativ de la inceput pentru ca lucrurile sa se petreaca in ordine.

5. Ne ocupam si de amenajari interioare, dar si de amenajari exterioare

Un alt lucru pe care nu il stiai despre echipa Total Design este ca ne ocupam atat de amenajari interioare, cat si de amenajari exterioare.

Echipa noastra se ocupa de finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton, placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, dar si de montarea usilor, cat si de finisajele exterioare, tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolatii, montaj pavele si alte lucrari.

 

Daca si tu vrei sa renovezi de la zero un apartament, un spatiu comercial, un magazin sau o garsoniera, te invitam sa ne contactezi.

Oricat de mic ar fi spatiul in care locuiesti, felul in care il organizezi si il renovezi iti va schimba in totalitate caminul, dar si starea de spirit. Contacteaza-ne si tu pentru a avea casa sau apartamentul la care ai visat mereu!

Ne poti contacta la numarul de telefon: 0765.924.930 sau la adresa de e-mail: contact@design-total.ro

Contacteaza-ne, iar noi te ajutam sa obtii renovarea apartamentului la care ai visat mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here