Servicii complete pentru renovări garsoniere – Total Design București

Vă aflați în proces de renovare a locuinței sau doriți să aduceți îmbunătățiri locuinței actuale? În acest caz Total Design vine cu vești bune!

Suntem o firma de amenajări interioare din București cu peste 15  ani de activitate. Fie că vorbim despre renovarea unui apartament sau amenajarea unei garsoniere, echipele noastre sunt pregătite să vă ofere cele mai bune soluții și servicii pentru realizarea oricărui proiect de renovări interioare.

 

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Știți care sunt pașii necesari în amenajarea unei garsoniere?


Primul pas este să ne contactați pentru stabilirea unei vizionări directe în locuință. Astfel, vom extrage toate informațiile și lucrările necesare în procesul de renovare a garsonierei.
Totodată, ne vom cunoaște reciproc și veți avea ocazia să cunoașteți echipa care urmează să realizeze proiectul de amenajare dorit. Împreună vom stabili ulterior detalii despre lucrările pe care le doriți.
Următorul pas constă în trimiterea către dumneavoastră a unui deviz defalcal care cuprinde toate detaliile și etapele necesare, atât în ceea privește renovarea, cât și plata.
Cel de al treilea pas este întocmirea contractului de prestări servicii și întâlnirea pentru semnarea acestuia.

Faze pentru renovarea unei garsoniere la cheie sunt următoarele:

 • Decopertare, debarasare, curățare;
 • Debarasare moloz;
 • Achiziționare materiale necesare;
 • Schimbarea instalațiilor electrice;
 • Schimbarea instalațiilor sanitare;
 • Aplicarea gleturilor;
 • Montajul de gresie și faianță;
 • Montaj uși interioare;
 • Aplicarea vopselei lavabile;
 • Montaj parchet.

De ce să alegeți să lucrați cu echipa Total DESIGN? Iată ce ne recomandă:


Transparență. Echipa Design Total este transparentă în ceea ce privește problemele întâmpinate, în cazul în care acestea există, dar și în ceea ce privește bugetul sau orice alt detaliu.
Încredere. Suntem convinși că doriți să apelați la o echipă de renovări interioare în care să aveți încredere. Ei bine, echipa noastră este exact ceea ce căutați!
Profesionalism. Suntem formați dintr-o echipă de oameni profesioniști care au zeci de ani de experiență în spate.
Muncă. Suntem persoane cărora nu le este frica de muncă. Din contră, iubim ceea ce facem și asta se vede în fiecare proiect al nostru.

O parte din proiectele realizare de către echipa noastră sunt disponibile în secțiunea Portofoliu. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite, ne puteți contacta la datele disponibile în site.

1 COMENTARIU

 1. Am de făcut instalarea sanitara baie, bucatarie, curatat pereți bucătărie, baie și balcon,, pus gresie, Faianta bucatarie, baie, hol, pus parchet camera schimbat calorifere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.