Total Design ofera servicii complete pentru amenajarea apartamentelor cu 2 camere Bucuresti  

Renovarea apartamentelor la cheie, se produce ca si atunci cand ai folosi o bagheta magica. Iti faci o idee despre cum ai putea sa faci o amnenajare apartament cu 2 camere Bucuresti si aceasta devine realitate cu ajutorul fimei de amenajari apartamente Total Design Bucuresti. Munca profesionistilor este asemanatoare cu magia, numai ca in loc de bagheta magica se folosesc instrumeste din domeniul constructiilor. Daca doresti ca amenajarea apartamentului tau cu 2 camere din Bucuresti sa-ti lase doar amintiri placute si nu oroare, apeleaza la firma de amenajari apartamente Total Design Bucuresti. Lasa aceasta corvoada in mana profesionistilor si in timp ce acestia se vor ocupa de casa ta, poti pleca in concediu sau poti face ceva placut.

Ce este inclus in serviciul la cheie de amenajare apartament cu 2 camere Bucuresti

Amenajarea unui apartament cu 2 camere implica un set de activitati, cum ar fi:

-reconfigurat instalatie electrica,

-inlocuit tablou electric,

-schimbat instalatii sanitare si termice,

-decopertarea apartamentului,

-dezavectat obiecte vechi,

-aplicare gleturi grosiere 126ct,

-aplicare gleturi 127 ct,

-aplicare plasa armare ( pentru peretii de zidarie),

-uniformizare gleturi prin slefuire,

-aplicare amorsa pentru pereti si tavane, aplicare vopsea lavabila (2 straturi),

-montat faianta + chitire,

-montat gresie + plinta,

-montat parchet laminat + plinta,

-montat aparate electrice ( intrerupatoare ,prize,corpuri iluminat),

-montat usi de interior + usa intrare (incluziv pervazele),

-montat glafuri de interior si exterior,

-montat obiecte sanitare (wc,chiuveta,cada sau cabina dus + accesorii baie),

-montat calorifere + robineti,

turnat sapa autonivelata si curatenie dupa constructor.

Intr-o astfel de lucrare sunt implicati arhitecti, designeri, constructori, ingineri, instalatori, electricieni. Scopul acestui format de cooperare este de a te scuti de orice emotii sau tensiune. Livrarea materialelor de constructie, controlul de calitate si designul interior sunt realizate de catre profesionistii de la firma de amenajare apartamente Total Design Bucuresti. Clientul poate doar sa isi dea consimtamantul si sa isi puna eventual semnatura pe un contract.

Pentru tine doar sentimente de beatitudine

Toate lucrarile de amenajare apartament cu 2 camere Bucuresti sunt prevazute in contractul de amenajare a apartamentului cu 2 camere, de la amenajarea mobilierului si culoarea tapetului, pana la diagrama de cablare si locatia de desfacere. Pentru tine toate acestea sunt ca o fotografie, iar pentru constructori un plan vizual de actiune. Daca intentionezi sa amenajezi un apartament cu 2 camere Bucuresti, intr-o cladire noua, un specialist de la firma Total Design te va ajuta si iti va oferi recomandari privind aspectul si materialele de constructie pentru finisaje interioare. Daca vrei sa economisesti la renovarea apartamentului, un specialist de la firma Total Design iti va sugera cum sa faci acest lucru, fara a face compromisuri in privinta calitatii. De exemplu, instalarea tavanelor suspendate este mai rapida si mai economica, decat nivelarea tavanului cu amestecuri de gips sau o constructie din placi de gips. Firma Total Design SRL va alege optiunea potrivita din sute de materiale pentru decorarea unui apartament cu 2 camere Bucuresti. Costul materialelor de finisare, in acest caz, va fi similar cu preturile din magazine si vei vedea ca cheltuielile sunt un punct fundamental.

Vezi Portofoliu – Total Design

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne toate detaliile legate de renovare și îți vom oferi cele mai bune variante ! Completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp! Va multumim pentru interesul acordat!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.