Zugraveli interioare 2018 Apartamente

0
188

Zugraveli Interioare

 

Daca v-ati hotarat ca in scurt timp schimbari pentru apartamentul dvs  dar fara a renova apartamentul  complet, va punem la dispozitie echipe de zugravi cu care sa realizati absolut toate schimvarile pe care le doriti.

Fie ca doriti sa schimbati mirosul casei  prin aplicare de vopsea lavabila , fie ca doriti sa aduceti un design mult mai placut apartamentului dvs prin tencuieli decorativa,scafe de rigips sau montare de tapet , firma noastra de  zugraveli interioare de apartamente dar si spatii comerciale,magazine, garsoniere etc, va sta la dispozitie cu servicii de calitate la preturi accesibile .

Firma  noastra va pune la dispozitie echipe de zugravi, rigipsari, aplicatori de tencuieli decorativa si de tot ce aveti nevoie  pentru ca proiectul dvs de zugraveli interioare sa iasa asa cum ti-ai dorit.

Pe langa etapele de zugraveli interioare pentru apartamente, firma noastra ofera servicii la cheie pentru renovarea/amenajarea unu apartament sau garsoniere la cheie.

Incepand de la faza de debarasari,decopertari,demolari,schimbat instalatii electrice,sanitare etc detinem personal calificat si echipamente profesionale  .

Firma noastra va pune la dispozitie personal si pentru achizitionarea materialelor dar totodata si pentru debarasarea molozului la groapa autorizata .

 

Asadar daca vrei sa colaborezi cu firma noastra de amenajari,zugraveli,renovari interioare te invitam sa  urmaresti PORTOFOLIU FIRMEI NOASTRE  si daca iti place cum lucram, nu ezita sa ne contactezi pentru a stabili o vizionare , urmand sa-ti trimitem un deviz personalizat .

Va stam la dispozitie accesand si pagina noastra ” OFERTA ONLINE” si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

Va multumim si va mai asteptam  pe sait-ul nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here