Zugrăveli interioare apartamente si garsoniere

 

Sunteți hotărâți ca în scurt timp să aduceți schimbări locuinței dumneavoastră, însă fără a-i schimba aspectul complet? Echipa Total Design vă propune zugrăvirea încăperilor în tendințele momentului, astfel încât să vă creați un spațiu cochet, dar totodată după propriul gust.
Vă punem la dispoziție echipe de zugravi cu care să realizați absolut toate schimbările pe care doriți să le aduceți locuinței dumneavoastră.
Fie că doriți să schimbați aerul locuinței prin aplicarea de vopsea lavabilă, fie că doriți să aduceți un design mult mai placut prin tencuieli decorative, scafe de rigips sau montare de tapet, Total Design vă sta la dispoziție cu servicii de calitate la prețuri accesibile.
Vă punem la dispoziție echipe de zugravi, rigipsari, aplicatori de tencuieli decorativi, cât și alte aspecte de care aveți nevoie pentru ca rezultatele finale să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

SOLICITĂ  OFERTĂ DE PREȚ PERSONALIZATĂ

Pe langa etapele de zugrăveli interioare pentru apartamente, firma noastră oferă servicii la cheie pentru renovarea/amenajarea locuințelor.
Pornind de la etapa de debarasări, decopertări, demolări, schimbare instalații electrice, sanitare etc, deținem personal calificat cât și echipamente profesionale pe măsură. De asemenea, vă punem la dispoziție personal și pentru achiziționarea materialelor acolo unde este cazul sau, pentru debarasarea molozului, la groapa autorizată.
Așadar, în vederea colaborării cu echipa de specialiști Total Design, vă invităm să urmăriți portofoliul firmei, în care sunt prezente lucrări efectuate până în prezent.
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la datele prezente în fila Conctact sau la secțiunea Ofertă Online. În cel mai scurt timp posibil, unul dintre specialiștii noștri vă va oferi răspunsurile de care aveți nevoie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here