Turnat sapa egalizare manual Preturi

0
3708

 

Total Design va poate ajuta cu personal calificat pentru turnarea sapelor de nivel semi umede. Din pacate firma noastra nu va poate ajuta cu turnarea sapelor mecanizate si doar cu turnarea sapelor manual.

Sapa semi umeda este cea clasica si este formata din ciment,nisip si apa si se foloseste la uniformizarea pardoselilor in cele mai multe cazuri direct pe placa  de beton sau pe perdoseli deteriorate.

In cazul  in care sapa trebuie turnata in strat foarte gros (10-12cm ) se poate folosi un polistiren de 5 cm extrudat pentru a nu fi nevoiti sa ingreunam foarte tare placa de beton.

Preturile de manopera variaza in functie de  grosimea sapei sau de suportul unde urmeaza a fi turnata sapa de egalizare/nivel.

Inainte de turnarea acestei sape , este important ca suprafata sa fie curatata foarte bine si totodata sa se aplice  o amorsa pe care o gasim in magazinele mari, de exemplu DEDEMAN sau se poate prepara amora din apa si ciment pe care o vom aplica pe toata suparafata unde urmeaza fi turnata sapa.

In cazul in care amorsa nu va fi aplicata , riscam ca sapa sa sune sau chiar mai mult sa se crape.

Sfatul firmei noastre este sa apelati la o firma specializata in constructii si sa nu apelati la orice „meseriasi” .

Inca un sfat pe care firma noastra vi-l  poate oferi , este de a nu turna sapa mecanizat si sa o turnati manual. Am fost la diferite lucrari unde a fost trasa sapa tip mecanizata si 70 % din suprafata suna a gol.

Aceste probleme apar  atunci cand ori nu a fost aplicata amorsa ori  sapa nu a fost compactata ( batuta/termen constructii) cum trebuie.

Chiar daca dureaza putin mai mult si efortul este mult  mai mare pentru turnarea sapelor manual, la uscarea acesteia ve-ti constata ca ati facut alegerea potrivita pentru casa dvs.

 

Speram ca acest articol sa va fie de ajutor si alegere va apartine referitor la turnarea sapelor macanizate sau manual.

 

Asadar daca doriti mai multe informatii sau oferte de preturi pentru turnat sapa de nivel sau semiumeda , nu ezitati sa ne contactati  .

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here