Turnarea betonului de egalizare pentru fundatia casei

0
431
Firma constructii Bucuresti- Diriginte de santier Bucuresti
Firma constructii Bucuresti- Diriginte de santier Bucuresti

Informatii turnare beton egalizare – Case la rosu

Betonul de egalizare  cunoscut si sub numele de beton mort a fost turnat  in luna martie a anului 2018.

Dupa ce am terminat sapaturile  pentru aceasta fundatie etapa urmatoare a fost de a turna  betonl de egalizare pentru a realiza un plan drept unde urmeaza a fi  montata armatura .

Fiind un spatiu destul de ingust am optat ca sapaturile acestei funatiii sa fie relizate manual  ceea ce ne-a ajuta in a forma niste santuri drepte.

In general categoria pentru betonul de egalizare este C16/20  sau cum era denumit acum cativa ani  B250  si in cazul nostru  si in baza proiectului de structura am folosit categoria de beton C16/20.

Am folsit o grosime de  aproximativ  10 cm ceea ce a dus la o cantitate de  3,5 mc de beton.

Cat costa  betonul turnat cu cifa

In cazul nostru pentru aceasta turnare am apelat la o firma din Bucuresti pe care o si recomandam GLOBAL BETON INVESTMENT iar pretul pe mc a fost de 240 lei – TVA inclus.

In cazul in care  aveti  nevoie de pompa ( elefant ) trebuie sa stiti ca au un cost separat  , acesta fiind  de 450 ron  pe turnare.

Am auzit infoarte multe cazuri ca pompa se inchiriaza pe ora etc etc, la aceasta firma  veti 450 ron pe turnare, fie ca dureaza 10 minute sau ca dureaza 2 ore.

Diriginte Santier Bucuresti

Facem o mica paranteza la acest articol in a te informa ca vei avea nevoie de un DIRIGINTE DE SANTIER pentru constructia case tale .

Asadar iti recomandm  un om minunat  fiind si diriginte de santier  in Bucuresti , pe numele lui Dan Varlan.

 Inainte de a te apuca de constructia unei case  sau  de orice act legat de o casa nou, il puteti contacta pentru a  te informa CORECT  cu privire la acest aspect.

 Inainte de constructia casei situate in  calea GIULESTI  am contactat foarte multi diriginti de santier  care sa ne ofere mai multe informatii dar din pacate  nu am gasit pana nu am dat de dl Dan Varlan

Va atasam datelede contact a dl Dan Varlan


Inginer Dan Virlan
Adresa: Sos. Oltenitei Nr. 134 – 136, Sector 4, Bucuresti
Mobil: 0723.268.864
Email: dan.virlan@dirigintesantier.ro
Web: www.dirigintesantier.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here